porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

30. ožu 2019.

Kako sam i zašto sam mamu pojebao u guzicu


Kada su se moja mama i moj tata rastali to je bio normalan slijed okolnosti. Niti je mama bila vjerna tati a niti je on bio vjeran njoj. No za razliku od mame tata se smirio. Oženio se i s tom ženom dobio dijete ali mama je nastavila po starom. Kurvala se sto na sat.


Obzirom da je pola kuće glasilo na mamu a druga polovica na mog tatu, tata je tu drugu polovicu prepisao na mene. Ja sam živio i odrastao kod bake i djeda sve dok me mama nije pozvala da živim kod nje u kući čija je polovica ionako pripadala meni. Bila je kurvetina i to moram reći bez obzira što mi je mama, i odigrala je jako prljavu igru mada mi je bila mama.


Nagovorila me da joj prepišem svoju polovicu kuće jer će ona na konto toga dignuti hipotekarni kredit. Tim kreditom će kupiti kuću na moru s dva apartmana i lokalom u prizemlju. Uvjerila me da ćemo od najma apartmana i lokala u prizemlju imati dovoljno novca da plaćamo kredit i još k tome zaradimo novac. A ja budala sam joj povjerovao.


Da, dignula je ona hipotekarni kredit ali taj apartman  i lokal nikada nije kupila. Sjebala je novce i naša kuća otišla je na doboš, odnosno banka je zaprijetila zapljenom.


Na moju sreću ja sam upoznao stanovitog gospodina Branimira koji je pristao otkupiti kuću i spriječiti to da nam kuću oduzme banka. No moja mama je tom Branimiru, koji nije imao ni žene a ni djece, raširila noge i obrlatila ga. Branimir ju je i oženio pa smo tako mama i ja ostali živjeti u kući koja sada više nije pripadala nama već spomenutom Branimiru.


Valjda je svima, kao i meni, bilo jasno da se moja mama i dalje kurva ali to joj je jedino taj Branimir tolerirao jer, ili nije razumio ili nije želio razumjeti. No jednog dana i njemu je prekipjelo pa je mami rekao kako će nju i mene izbaciti iz kuće. Mamu ta baš i nije pogodilo. Branimir nije bio baš neki naočit muškarac. Nikada se nije ženio niti imao djece pa mu je vatreni seks s mojom mamom pomutio zdrav razum. Nakon svake svađe mama bi mu dala pičke i on bi se smirio.


 Inače moja mama se zaposlila kod jednog privatnika i to na četiri sata dnevno. Nikada nikome, pa ni meni, nije objasnila što to ona točno u ta četiri sata radi. A što to točno moja mama radi i čime se u stvari bavi doznao sam zahvaljujući svome starom poznaniku Franji.


On i ja sjedili smo za šankom caffe bara „Galerija“ i ispijali već valjda petu ili šestu pivu. U jednom trenutku pokazao mi je prstom na trojicu muškaraca koji su sjedili za jednim od stolova i pitao me znam li tko je gospodin u elegantnom odijelu. Pojma nisam imao. Franjo se nasmijao i rekao kako je to menadžer moje mame. Tog trenutka to mi nije značilo ništa jer sam pretpostavio da je to vjerojatno vlasnik firme gdje moja mama radi.


Kada je Franjo shvatio da ga nisam baš razumio potrudio mi se pojasniti. Objasnio mi je da kada misli da je taj lik, Jure, menadžer onda misli na to da je on svodnik ili makro, kako god želim, moje mame. Moja mama je kurva koja ima svodnika? Da, to sam ga pitao a on se slatko nasmijao na to moje pitanje.


Pozvao me da se stepenicama popnemo na galeriju i gore mi je objasnio kako je on za tog Juru odradio neke poslove a ovaj mu je ponudio mogućnost da osim novca uzme i neku od njegovih kurvi. Franjo mu je odgovorio kako nema problema ako ima neku drolju zrelih godina koja se voli jebati u guzicu. A Jure je imao takvu drolju na svom lageru. Ta kurva koja se pristaje jebati u guzicu bila je nitko drugi nego moja mama. I da… Franjo je moju mamu pojebao u guzu. Inače moja mama je upoznala Franju ali to je bilo jako davno i kada ju je on prašio u guzu ona nije imala pojma da je on poznaje.

Sjedili smo na galeriji i promatrali dolje a onda se pojavila moja mama odjevena baš kao kakva drolja. Sjela je za stol s ta tri muškarca, popila piće da bi nakon petnaestak minuta s dvojicom od njih napustila lokal. Za stolom je ostao sjediti spomenuti Jure. To je značilo da je mama otišla odraditi posao. Pojebati se s njima dvojicom.


Bio je to prijelomni trenutak kada sam odlučio napraviti nešto čega sam se do tada stidio i mislio kako to nije normalno.


No sada bi bio red da se malo vratimo unatrag. Nakon jutarnjeg tuširanja ušao sam u spavaću sobu svoje mame. Njezin glupi muž Branimir već je od ranog jutra bio negdje na poslu. Mama je bila nagnuta nad stolićem s ogledalom i šminkala se. Na sebi je imala mini šos i nekakvu crvenu bluzu. Nagnula se naprijed u tolikoj mjeri da joj se taj kratki šos povukao prema gore i otkrio rubove njezinih samostojećih čarapa. I tada mi se prvi puta kurac dignuo na vlastitu mamu.


Shvatila je da sam na vratima sobe i pitala me što sam blenuo. Odgovorio sam bez razmišljanja kako uopće nisam shvatio da je to ona i da izgleda jako seksi. Zahvalila mi je na komplimentu a kada je vidjela kako mi kurac nadiže kućni ogrtač samo se nasmijala. Priprijetila mi je kažiprstom i rekla kako baš i nije u redu da se sin uzbudi na vlastitu mamu.

Da, i meni jest tada bilo nelagodno ali jebiga sad.


-Znači moja mama se voli jebati u guzicu?- Pitao sam Franju.
-Nemaš ti pojma kako ti se stara jebe u dupe.- Odgovorio je.
Skupio sam dovoljno smjelosti da pitam Franju bi li mi učinio uslugu. Ispričao sam mu kako me mama izradila oko hipotekarnog kredita i kako imam želju osvetiti joj se zbog toga.


Na moj upit koliko je on puta koristio seksualne usluge moje mame odgovorio je da je to do sada činio sedam ili osam puta jer to je bila jedina žena koja se pristajala jebati u guzicu a on nije žalio novca za tu i takvu vrstu seksa. Zamolio sam ga da mi ustupi svoj stan. Prethodno neka nazove moju mamu i pozove je da dođe. Njemu to nije predstavljalo problem. Tako je i bilo.


Kada je moja mama, obučena poput zadnje drolje, pozvonila na vrata Franjinog stana i kada sam joj ja, umjesto Franje, otvorio vrata ostala je zabezeknuta. Bila je skamenjena i gledala u mene kao tele u šarena vrata. Uzeo sam je za ruku i povukao u hodnik stana. Bila je smiješna tako zbunjena i izvan sebe. Nastojala je iznaći neke razloge zbog kojih je sad baš tu a ti njezini razlozi nisu imali nikakvog smisla.


U konačnici je rekla kako je došlo do zabune i željela je napustiti stan. No kada sam joj rekao kako ću njezinom mužu Branimiru objasniti čime se ona stvarno bavi smrkla se i problijedila poput zida uz kojeg je stajala. Dobro je znala da će je Branimir izbaciti iz kuće kao i mene. A što će onda? Već je bila stara kurvetina koja je još neko vrijeme mogla zarađivati novac kurvanjem ali i tome će doći kraj. Tužnog pogleda i skroz skrušena pitala me što ja sad želim od nje.
-Isto ono što od tebe žele i drugi muškarci.- Odgovorio sam joj.


Pomirena sa svojom sudbinom dozvolila mi je da je pojebem… Ne samo u pičku, nego i u guzu. Nakon tog jebanja u guzicu nije djelovala sretno. Bila je u nekakvoj vrsti apatije i kome ali izdržala je nalete moga kurca u njezinu guzu. Guzicu i šupak koji je bio jako dobro razrađen, obilno sam joj napunio spermom a ona se uopće nije trudila oprati ga već je samo navukla gaćice. Na kraju je posramljena i pogleda spuštenog u pod pitala da li je to sve i hoću li ubuduće to tražiti od nje.


Nasmijao sam se i odgovorio kako se neka ne nada da smo ovime završili jer ako je ona mene na onakav bezobziran način dovela u situaciju da ostanem bez pola kuće onda će za to morati i platiti ili ću sve reći Branimiru.


U svakom slučaju ja mamu i dalje prašim u guzicu i mogu vam reći da sada i ona uživa u tome, barem mi se tako čini. Kažem, čini mi se… No u svakom slučaju ja svakako uživam. Ona ionako nema izbora. To što se sa strane kurva meni ne smeta jedino na što sam je upozorio jest to da bude oprezna jer bi oboje mogli završiti na ulici. No iona je toga vrlo dobro svjesna.



-Tin-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+   

Nema komentara:

Objavi komentar