porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

27. ožu 2019.

Mama mi je preotela ženu i pretvorila je u svoju kuju


-Priča je uz odobrenje autora posuđena s drugog bloga-

-Negdje sam u nekoj od priča, u njezinu uvodu, pročitao kako život piše čudne priče, romane i drame i mogu reći, na osnovu vlastitog iskustva, kako je tome uistinu tako.



Znam da će nekima od vas koji moju priču budete pročitali ona zvučati bizarno što uistinu i jest. Nekima će biti čudna, nekima smiješna a nekima vjerojatno komična ili čak tragikomična.


Odrastao sam uz vrlo strogu, zahtjevnu pa čak i agresivnu majku Agnezu. Tko je moj otac nikada nisam doznao a možda to čak nije znala ni mama. U stvari kada realno sagledam situaciju odrastao sam uz dvije žene. Naime kod nas u kući vrlo često boravila je žena koju sam zvao teta Branka. Znam da mi je mama onako bez suvišnih pojašnjenja rekla kako je to njezina rodica i ja sam to objašnjenje prihvatio bez suvišnih i dodatnih pitanja jer mama baš nije trpjela pitanja koja bi joj ja postavljao a koja bi je mogla iritirati ili naljutiti.


Rekoh da mi je mama vrlo stroga žena i vrlo često bi me kažnjavala i za najmanju sitnicu. Kažnjavala bi me najčešće tako da bi morao skinuti hlače i gaće a mama bi me potom izmlatila po golom dupetu. Nekada je to činila dlanom ruke a ponekad šibom koju je nabavila za tu svrhu.


Bilo kako bilo ta njezina strogoća i redovita kažnjavanja pretvorila su me u mazohistu i to baš u pravom smislu te riječi. Možda će vam zvučati blesavo ali ja sam s vremenom počeo uživati u tom bolu koji mi je pljuskanjem po guzici nanosila mama. Doživio bi erekciju a ponekad čak i svršio.  


No spomenuo sam i onu drugu ženu koja je vrlo često bila gost u našoj kući. U stvari teško da bi je mogao smatrati gošćom jer ona je praktički postala dio naše obitelji. Trebalo je proći dosta vremena da sazrijem i shvatim neke stvari. Tako sam shvatio da teta Branka u stvari nije mamina rodica već njezina ljubavnica. Da, njih dvije bile su ljubavnice još iz davnih dana. Moja mama je bila lezbijka i to je bilo to. Shvatio sam to i prihvatio kao nešto normalno.


Kod već spomenutih kažnjavanja od mamine strane nije bila rijetkost da tu bude prisutna i teta Branka. Promatrala bi kako me mama mlati po golom dupetu i zadovoljno bi se smješkala. Moram priznati i to da me je to Brankino prisustvo dodatno uzbuđivalo. Teta Branka, kako sam je zvao, bila je žena zrelih godina ali puna seksipila. Njezin strog izgled istovremeno me plašio ali i uzbuđivao. Nakon nekog  vremena i sama teta Branka činila bi isto kao i mama. Tjerala bi me da se skinem i da razgolićene guzice stojim u kutu sobe ili licem okrenut k zidu. Strpljivo bi čekao da teta Branka odluči kada će me namlatiti po dupetu. Ponekad bi to čekanje trajalo i po pola sata. Sadistički je uživala ponižavati me i mučiti na taj način.


Kada je mama shvatila da masnice na mojoj guzici ne potječu samo od njezina kažnjavanja iskreno sam joj rekao kako me kaznila teta Branka.
-Pa neka je. Nije to učinila bez razloga. Sigurno si to i zaslužio.- Eto tako je reagirala moja mama.


Nisam baš izlazio s vršnjacima niti sam imao prijatelja. Mama me tjerala da učim i da budem odličan učenik a kasnije i student. Govorila bi mi kako će za izlaske i druženja s djevojkama biti vremena ali to vrijeme nikako nije dolazilo. U stvari moje prvo seksualno iskustvo zbilo se s tetom Brankom. Uvjeren sam da ju je na to nagovorila moja mama. I to je bila jedina žena s kojom sam uspostavio seksualni kontakt.


Ni dan danas ne znam što je bio razlog da teta Branka i moja mama prekinu bilo kakvu vezu. Pretpostavljam da je razlog tome bila treća žena koja se pojavila u njihovom životu a koju je moja mama preotela teti Branki ili je možda bilo obrnuto. Bilo kako bilo meni je zbog tog raskida njihove veze bilo uistinu žao jer ipak bi s vremena na vrijeme upražnjavao seks s tetom Brankom i ne bi morao drkati što sam često činio.


I tada se iznenada dogodilo… Dogodilo se to da me moja mama upozna s jednom prekrasnom i mladom djevojkom. Zvala se Adela. Nježna i lijepa plavuša uistinu mi se svidjela. Iznenadio sam se kada je moja mama tražila od mene da počnem izlaziti s Adelom. Adela i ja bili smo dosta slični po naravi. I ona je kao i ja bila mirna, tiha i nekako povučena. Zaljubio sam se u tu djevojku. Nije mi baš bilo jasno zašto moja draga mama tako svesrdno podržava tu našu vezu. O Adeli je mama govorila samo u superlativima. Danas znam da sam bio naivan pa možda i glup ako tako hoćete. Mama je igrala prljavu i podmuklu igru i to u suradnji s Adelom a ja, zaljubljen poput kakvog balavca, toga nisam bio svjestan.


Dodatno sam bio iznenađen kada me mama, nakon otprilike devet mjeseci druženja s Adelom, počela nagovarati da tu djevojku oženim. Zaprosio sam Adelu i ona je pristala. No vrlo brzo nakon vjenčanja stvari su se skroz naskroz promijenile.


Da, trebao sam shvatiti da mamine simpatije spram moje supruge nisu tek puke simpatije. Morao sam uočiti i drugačije protumačiti to što moja mama često grli Adelu, što joj se zaljubljeno smiješi, mazi je po licu, vratu i dijeli joj poljupce. No meni, naivcu, bilo je čak drago što se Adela i mama tako dobro slažu i to da su uspostavile tako prisan odnos.


Trebalo se dogoditi da iznenada dođem kući i zateknem Adelu i mamu gotovo gole kako se ljube i maze na kauču u dnevnoj sobi. Moj dolazak ih baš i nije uzdrmao. Štoviše obje su se smiješile i nisu pokazivale ni zrno nelagode. Jedino što su učinile bilo je da se ipak odjenu a potom je mama sjela pored Adele i zagrlila je. Pogledala je u mene i rekla kako mi ona i Adela napokon nešto moraju priznati. Već mi je bilo i jasno što mi to moraju priznati.

Otvoreno i bez ikakvog uvijanja mama mi je priznala kako su Adela i ona ljubavnice a bile su to i prije nego je Adelu upoznala sa mnom. Priznala je kako je zaljubljena u tu mladu plavušu i kako ju je željela pored sebe, tj. u našoj kući. I to je bilo to. Kada je završila privukla je Adelu k sebi i poljubila je u usta. Ono što mama nije rekla a meni je tog trenutka bilo kristalno jasno jest to da me je iskoristila u svrhu postizanja svog cilja.


Od tog dana moja supruga i ja više ne dijelimo postelju. Adela se preselila u sobu i u krevet moje mame. Što jest jest ja moram priznati da uistinu djeluju zaljubljeno. Nikakav problem im ne predstavlja to da ujutro posve gole i zagrljene izađu iz mamine sobe i da se maze i ljube ne obazirući se na to što ih ja promatram. Mene kao da nema i uopće me ne doživljavaju.


Pomirio sam se sa svojom sudbinom. A kako i ne bi kada me mama odgajala tako kako jest i doslovno me izdresirala tako da budem poslušan i da joj ni u čemu ne proturječim.


Da, u početku sam se osjećao prevareno i bio sam razočaran ali sada sam se u potpunosti navikao na to da svoju ženu i mamu gledam kako se maze i ljube i to me čak počelo uzbuđivati. Isprva sam izlazio iz sobe kada bi njih dvije započele sa svojim igricama ali mama mi je rekla kako njima ne smeta da ih promatram i da to mogu činiti ako želim… Ali samo gledati i ništa više, naglasila je.

-Jer imaj na umu da je Adela moja kujica, razumiješ!- Eto tako mi je rekla moja mama.


U svakom slučaju ja više nisam taj kojeg mama kažnjava lupanjem po guzi. Sada za to ima svoju mladu kujicu, koja formalno jest moja žena a koja se tome lupanju po slatkoj guzi ne protivi.

-Srećko-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+   

Nema komentara:

Objavi komentar