porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

7. ruj 2018.

Stara pijana drolja


Kako je moja mama Urša postajala starija sve više je patila zbog togstarenja i sve više predavala se raskalašenom životu i opijanju. U stvari uvijek je bila sklona piću što je bio, iako ne jedini onda svakako, bitan razlog da je moj otac napusti i razvede se od nje. Osim sklonosti ka opijanjima nije baš bila vjerna mom ocu mada on to nikada nije glasno spominjao ali mislim da je znao ili je barem slutio. Mama je bila starija od tate i već je imala podosta godina kada sam se ja rodio.

Postojao je period u mom životu s takvom mamom kada me ona doslovno izluđivala svojim načinom života ali kada sam shvatio da se ona neće i ne želi, a valjda i ne može, promijeniti prihvatio sam stvari takve kakve jesu i pomirio se stim. Sjećam se kako sam joj jednom prilikom rekao da je ona jedna stara pijana drolja. No ona se uopće nije uvrijedila na te moj eriječi. Štoviše grohotom se nasmijala i jednostabno rekla:-Pa što ako i jesam.-

A onda sam svom prijatelju i kolegi s posla, mladom Ljubi, ponudio mogućnost da kao podstanar živi u maminoj i mojoj kući. Istina kuća nije osobito velika ali u potkrovlju gdje sam ja obitavao i spavao bilo je mjesta i za Ljubu. Njemu je odgovaralo jer stanarina mu nije bila visoka a osim toga, kako rekoh, bili smo kolege i prijatelji.

No jednu stvar nisam znao. Pojma nisam imao da su se moja mama i Ljubo spetljali. Pojednostavljeno rečeno Ljubo je nakon nekog vremena počeo ljubovati s mojom mamom i oboje su to vrlo uspješno tajili od mene. I tko zna bi li i kada bi uopće to saznao da se mojoj pijanoj mami nije dogodila kardinalna omaška. Naime tog petka nakon posla posudio sam svoj automobil Ljubi koji je preko vikenda želio posjetiti svoje roditelje. Trebao se vratiti u nedjelju navečer. Mame nije bilo kod kuće i slutio sam da se negdje provodi i opija. Bio sam u pravu.

Kada je u sitne sate došla kući, ma koliko god bila pijana, uočila je da u dvorištu nema moga automobila. U to vrijeme imao sam stalnu djevojku i znao sam vikende provoditi kod nje u njezinom malom podstanarskom stanu. Mama je činjenicu da nema mog automobila protumačila na način kako ja nisam kod kuće.

No ja sam spavao u svojoj sobi u potkrovlju. Ona se totalno pijana popela u potkrovlje i ostavila svjetlo samo u hodniku. Vrata sobe ostavila je otvorena. Ušla je u zamračenu sobu i uopće nije shvatila da je krevet, u kojem je inače spavao Ljubo, prazan. Spavao sam okrenut na bok a pijana mama legla je pored mene i priljubila se uz moje tijelo misleći da je legla pored Ljube.

Zavukla je ruku ispod plahte pa potom u moje gaćice. Primila me za kurac i počela ga lagano drkati. Na pola sam se probudio i za trenutak pomislio kako sanjam ali na golim leđima osjećao sam ženske sise a ruka je i dalje bila na mom kurcu. Širom sam otvorio oči i pitao se što se to događa… Onako pospanom i bunovnom ništa mi nije bilo jasno.

Brzinom munje okrenuo sam se na leđa a dignuti kurac virio mi je iz gaćica. Kada sam ugledao mamu sledio sam se a sledila se i ona. Gledala je u mene mutnim i pijanim pogledom i očito je bila zbunjena.
-Pa… pa ti nisi Ljubo.- Rekla je iznenađeno pa se nekako izvukla iz kreveta. Podigla je obje ruke u zrak kao da se predaje ili sam to trebao shvatiti kao njezinu ispriku. Nekako je poravnala napola zadignutu suknju pa onakva pijana teturajući krenula prema vratima.

Da, trebalo mi je malo vremena da se priberem od doživljenog šoka a onda sam zbrojio, kako se to obično kaže, dva i dva. Tada mi je postalo kristalno jasno da moja mama i Ljubo održavaju seksualnu vezu. Kurac mi je još uvijek bio dignut i htio ne htio morao sam priznati da sam se uzbudio. Na trenutak sam pomislio kako sam trebao ostati miran i pustiti mamu da mi izdrka kurac do kraja. Ovako sam otišao do wc-a i sam izdrkao.

Ljubi ništa nisam govorio. Mama je šutjela a šutio sam i ja pitajući se sjeća li se ona uopće onoga što se dogodilo. Sve sam češće zamišljao Ljubu kako praši moju mamu i maštanje o tome sve više i jače me uzbuđivalo.

A onda sam odigrao pomalo prljavu igru. Bila je subota i Ljubi sam rekao kako ću noć provesti kod svoje djevojke. No to mi uopće nije bila namjera. Automobil sam parkirao dvije ulice dalje a potom otišao do obližnjeg kafića iz kojeg se kroz staklo izloga mogla vidjeti moja kuća.  

Bližila se ponoć a moje mame nije bilo. Obzirom da se kafić zatvarao izašao sam napolje i otišao do ograđenog prostora gdje su se igrala djeca. U to doba na ljuljačkama, malom toboganu, vrtuljku i pješčaniku djece naravno nije bilo. Sjeo sam na jednu od klupa zapalio cigaretu i čekao.

Prošlo je nešto više od pola sata kada se ispred naše kuće zaustavio taksi. Iz taksija je izašla mama, ušla je u dvorište pa potom u kuću. Bio sam uvjeren da će je Ljubo, obzirom da misli kako mene neće biti, nataknuti na svoj mladi i nabrekli kurac.

Pričekao sam još nekih petnaestak minuta a onda sam se pješice zaputio ka kući. Mame u donjem dijelu kuće nije bilo i sad sam znao sam da je gore kod Ljube. Lagano i što tiše sam mogao stao sam se uspinjati stepenicama. Vrata sobe bila su zatvorena i došuljao sam se do njih. Iz sobe se čulo mamino pijano cerekanje i Ljubin glas. Dlanovi ruku su mi se znojili i pomalo sam bio nervozan i uzbuđen.

Primio sam za kvaku i lagano krenuo otvarati vrata sobe. Ljubo je bio posve gol, kao od majke rođen, i ležao je na podu. Rukom je pridržavao svoj dignuti kurac… Mama ga je opkoračila… Bila mu je okrenuta leđima i spremala se nataknuti na Ljubinu nabreklu batinu. Na sebi je imala crne čarape, haltere i nekakvu razdrljenu košulju iz koje su joj izvirivale gole sise. Bez obzira na njezino pijanstvo i godine izgledala je jebozovno i to sam morao uočiti i priznati.

Ljubo me ugledao ali ostao je posve iznenađen i nijem. Mama koja se lagano već počela nabijati na njegov kurac uopće nije bila svjesna moje prisutnosti. Tek kada joj je Ljubin kurac već ušao duboko u pičku ugledala me. Otvorenih usta i zamagljenih očiju gledala je u mom smjeru.

Nije bila u stanju bilo što reći a umjesto nje oglasio se Ljubo.
-A što sad? Jebiga stari moj… Skini se i pridruži nam se.- Rekao je i glasno se nasmijao. Držao je mamu za bokove ne dopuštajući joj da se skine s njegova kurca.
-Znao sam da ćeš za mamu i mene saznati prije ili kasnije. Osim toga ispričala mi je kako je tebe zamijenila za mene.- Govorio je Ljubo a ja sam upravo doznao da je mama, iako pijana bila svjesna onoga što se one noći dogodilo između nje i mene.

Pa što je tu je. Pomislio sam. Raskopčao sam i skinuo košulju. Potom hlače pa gaće. Ljubin kurac i dalje se nalazio i maminoj pički a u trenutku kada sam im prišao mama je počela negodovati. Govorila je kako to ne dolazi u obzir…-Što to?- Pitao sam je a ona me pogledala svojim vodenastim očima. Zaustila je u namjeri da nešto kaže ali nije uspjela. Ugurao sam joj svoj kurac u usta.

Najprije me pokušavala odgurnuti rukama a istovremeno se skinuti s Ljubinog kurca. No nije imala snage za takav manevar. A onda se predala. Vrtjela je guzom i bokovima a više joj ni moj kurac u ustima nije predstavljao problem.

Te noći doslovno smo, Ljubo i ja, razvalili tu staru pijanu drolju koja je, eto igrom slučaja, bila moja mama. Dok bi je jedan jebao drugom bi pušila kurac i tako naizmjence. Gurali smo joj dva kurca u usta a oči su joj zasuzile. Molila nas je da joj kurčeve ne guramo duboko u usta i poslušali smo je jer osim što su joj oči bile pune suza počela je i obilno sliniti. Nismo željeli riskirati jer postojala je mogućnost, barem smo tako mislili, da će se ispovraćati a to nismo željeli.

Nakon višesatnog iživljavanja i punjenja spermom njezine pičke i ustiju počela nas je moliti da prestanemo. Prestali smo jer smo ionako gotovo do kraja ispraznili jaja. Zgužvana, izjebana i razdrljena mama se bez riječi odvukla u prizemlje kuće oslanjajući se rukama o zid.

Ujutro je dugo spavala. Našao sam je u krevetu odjevenu onako kako je napustila sobu. Nije imala snage ni istuširati se. Bila je budna i nijemo je gledala u mene. U ruci sam držao njezine gaćice koje je ostavila gore u sobi. Bacio sam joj gaćice na krevet i napustio sobu. Prije nego sam izašao rekao sam joj:-Kada se istuširaš i središ dođi u kuhinju. Ljubo je skuhao kavu.-

Ova priča ima i svoj nastavak ali to je sad već jedna druga priča koju ću objaviti na ovom blogu čim je dovršim a to će, nadam se, biti uskoro.

-Boris-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar