porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

19. svi 2020.

Zločeste curice... Prijatelj jebe moju a ja njegovu kćer


Za razliku od mnogih ja radim kod kuće. Preciznije rečeno u radionici odmah do kuće. Čime se točno bavim ovdje neću pisati a mislim da to i nije bitno. Ono što je za priču donekle bitno jest to da volim spavati gol. Moja supruga prva ustaje i odlazi u kupaonicu. Potom kupaonicu i toalet zauzme sin a nakon njega moja kćer. To pišem iz razloga da sam uvijek na čekanju i to što ja imam potrebu otići na wc ili se istuširati traje čitavu vječnost.


Pored moje spavaće sobe nalazi se mala prostorija koju sam zatvorio gipsanim pločama i tu držim svoje računalo i papirologiju nužnu za posao. Obzirom na gore opisano, a vezano za kupaonicu i toalet, iz te male prostorije probio sam zid, ugradio vrata te metalne stepenice kojima se spuštam do svoje radionice. U toj radionici izgradio sam malu prostoriju gdje se nalazi wc školjka, umivaonik i tuš kada. Stoga odmah po ustajanju iz kreveta odlazim dolje i dolje obavim nuždu i istuširam se. Nemam volje ni strpljenja čekati na red ispred kupatila u kući.


Rekoh već da volim spavati gol. No jednu stvar nisam znao a slučajno sam doznao. Jednog jutra probudio sam se a kako je bilo vruće maknuo sam plahtu kojom sam bio pokriven. Onako u polusnu čuo sam da se vrata sobe otvaraju. Znao sam da je supruga na poslu a sin je otišao na fakultet. Onako posve gol pravio sam se da spavam. Iako su govorile tihim glasom shvatio sam da su na vratima sobe moja kćer i njezina prijateljica Irena. Klinke su me promatrale onako golog i nešto komentirale te se smijuljile.


Napeo sam uši i osluškivao. Čuo sam kćerkinu prijateljicu kako govori da imam jako velik i lijep kurac. Da skratim priču iz njihova razgovora shvatio sam da im ovo nije prvi puta da me promatraju kako spavam gol.
-Baš bi voljela primiti tvog tatu za kurac i izdrkati mu ga a onda ga i popušiti- Rekla je Irena.
-Voljela bi se ti i nataknuti na taj kurac, zar ne?- Rekla je moja kćer.
-Pa i bi. Kao što si se ti natknula na kurac moga tate.- Rekla je Irena i tog trenutka jedva sam se suzdržao  da im dam do znanja kako ih čujem. Izašle su iz sobe a ja sam bio u šoku. Irenin tata, Pero, jebao je moju kćer. Trebalo mi je da se priberem i probavim to što sam upravo čuo. Pero… To je bio moj susjed i čovjek kojeg sam smatrao prijateljem. I on jebe moju kćer. Isprva sam bio užasnut tom spoznajom.


Što mi je za činiti pitao sam se. Napokon sam se smirio i odlučio. Pa dobro… Kada već Pero jebe moju kćer zašto ja ne bi pojebao i njegovu. No nisam želio srljati. I dalje sam se ujutro pravio da spavam i pustio te dvije zloćeste curice da me promatraju. Tako sam doznao još nešto. Njih dvije penjale bi se na terasu moje radionice a kako se na vrhu kupaonice nalazio mali prozor doznao sam da me one promatraju dok se tuširam.


Pa dobro, neka me promatraju. To mi je išlo na ruku za moj zamišljeni plan. Štoviše dao sam im još materijala kako bi im zapalio maštu. Tuširao bi se pa onda lagano drkao svoj kurac. Bio sam u pravu to ih je obje, a posebno malu Irenu, dodatno zapalilo i uspalilo. Čekao sam priliku da se dokopam kćerkinog mobitela i iz prispjelih poruka doznao još detalja.



U jednoj poruci koju je Irena poslala mojoj kćeri pisalo je:- Jooj, kada bi moja mama doznala da te troši moj tata ubila bi tebe i njega.-
-A kako bi doznala? Jedino da joj ti kažeš a ako nekome mogu vjerovati onda si to ti. Pa ti si mi najbolja frendica.- Odgovorila joj je moja kćer.
-Zavidim ti. Ja bi s užitkom željela potrošiti tvoga tatu. Uistinu ima veliki i lijepi kurac. Voljela bi da me ispljuska po guzi,l da mi ga ugura u usta i da me pojebe.- Pisala je Irena.
-Pa potrudi se malo. Možda ti i uspije, hahahaha…- Odgovorila joj je moja kćer.


Dakle tu smo. Stvari su se polako iskritizirale. Obzirom da je mala droljica Irena često dolazila u moju kuću ja sam se malo po malo počeo, diskretno, nabacivati toj mladoj kurvici. U nekoliko navrata dolazio sam kod susjeda Pere. Onda mi se posrećilo. Dok je Pero otišao do podruma kako bi u pokal natočio vino koje je sam proizvodio ostao na samo s malom Irenom.


Nisam imao želje a ni vremena gubiti vrijeme. Pitao sam je da li možda sutradan ima malo vremena.  Naime trebao bi unijeti neke podatke u računalo a imam neodgodivog posla. Odgovorila je kako nema problema. Zamolio sam je da dođe rano ujutro i da o tome svome tati ništa ne govori a ja ću joj za tu uslugu platiti.
-A Sanji?- Pitala je Irena. Sanja se zove moja kćer. Čuo sam da se vraća Pero pa sam stavi kažiprst na usta i gotovo šapatom joj rekao:-Ni njoj.-
-Zašto?- Pitala je Irena a ja sam se požurio reći joj kako joj njezinu uslugu mogu platiti onako kako želi jer ja jako volim zloćeste curice. Pero je već bio na vratima kuhinje a mala drolja Irena se zavodnički cerekala prstima razvlačeći žvakaću gumu iz svojih usta.


Obzirom da mi je kćerka navršila osamnaest godina i imala je položen vozački ispit ja sam joj već prilično kasno navečer rekao kako bi je morao zamoliti za jednu uslugu. Pitala je o čemu se radi. Objasnio sam joj kako bi sutra rano ujutro trebao dostaviti određenu robu jednom poslovnom partneru. Bila je oduševljena jer mali milijun puta me molila da joj dozvolim da vozi moju Daciu karavan. Ponekad bi joj dopustio ali vrlo rijetko obzirom da baš nije imala vozačkog iskustva. Kćerka nije dvojila i odmah je prihvatila moj prijedlog.


Ujutro već prije sedam sati probudio sam je jer sam ja ustao ranije i već utovario robu. Kćerka se na brzinu spremila, sjela u auto i otišla. Čim je krenula ja sam mobitelom nazvao Irenu. Još je spavala. Zamolio sam je da što prije dođe do mene. Uistinu joj nije trebalo mnogo vremena. Prvo što me je pitala gdje je Sanja. Kazao sam joj istinu. Potom me pitala što bi to ona sada trebala raditi.


Ponudio sam je da sjedne za stol i natočio joj kavu koju sam već prije skuhao. Sjeo sam nasuprot nje a ona je opet pitala što bi trebala raditi. Srknuo sam malo kave pa zapalio cigaretu prije nego sam joj rekao:
-Za početak bi volio da se skineš.- Rekao sam a Irena je raširila oči u nevjerici. Potom sam joj rekao kako vrlo dobro znam da me ona i moja kćer promatraju dok spavam. Također sam joj rekao kako znam da me promatraju prilikom tuširanja.


Zinula je od iznenađenja a onda dlanom ruke prekrila usta. Zacrvenjela se u licu.
-Ja jako volim zločeste curice kakva si ti.- Rekao sam. Na sebi sam imao donji dio pidžame a gore samo potkošulju. Ustao sam od stola skinuo potkošulju a potom i donji dio pidžame ispod koje nisam nosio gaćice. Ostao sam posve gol a ona me gledala kao sedmo svjetsko čudo.
-Pa već si me toliko puta vidjela golog tako da te ovo baš ne bi trebalo iznenađivati, zar ne?- Rekao sam.


Prišao sam joj pomilovao je po kosi pa poljubio u čelo. Uzeo sam njezinu ruku i stavio na svoj kurac. Djelovala je ukočeno sve dok je nisam poljubio u usta. Tek tada je rukom čvršće stisnula moj kurac. Opustila se a ja sam ponovio kako bi je volio vidjeti golu.
-Uistinu to želite?- Pitala me.
-I ne samo to. Želim te malo ispljuskati po toj slatkoj guzi. Uhvatio sam je rukama ispod pazuha i podigao sa stolca. Pomogao sam joj da se skine a ona se nije protivila. Imala je lijepu guzu, slatku i obrijanu pičku što mi se svidjelo.


Rekao sam je da se okrene i malo isprči svoju guzu i raširi guzove kako bi joj vidio šupak.. Učinila je tako. Opalio sam joj nekoliko vrućih pljuski po guzi što je ona šutke podnijela. Gurnuo sam joj kurac u usta i mala drolja ga je s užitkom krenula sisati. Gurao sam joj ga do jaja a ona je počela sliniti.


Izvukao sam kurac iz usta i rekao da znam kako njezin tata jebe moju kćer pa je onda red da ja pojebem i nju. Šutjela je a ja sam otišao do jakne prebačene preko naslona stolice i izvadio prezervativ. Navukao sam ga na nabrekli kurac a onda je bacio na leđa. Raširio sam joj noge i zabio joj kurac u preslatku i obrijanu pičkicu. Dok sam se nemilosrdno zabijao u nju ona je cvilila, stenjala, jaukala…Vrtjela je svojom guzom i toliko glasno uzdisala da sam shvatio kako je mala kuja svršila i doživjela orgazam.


No ja nisam želio svršiti, barem ne još neko vrijeme. Izvukao sam kurac iz njezine pičke pa s kurca skinuo prezervativ. Opkoračio sam je i ugurao joj kurac u usta. U bukvalnom smislu te riječi jebao sam je u usta… A kada je napokon sperma krenula to je bila prava erupcija. Doslovno se gušila, što mojim kurcem u njezinim ustima što spermom koju je moj kurac rigao. Rukama me odgurivala od sebe. Digla se u sjedeći položaj i gledala u moj kurac suznih i raširenih očiju. Uhvatila je malo zraka a ja sam joj rekao kako još nije gotovo i ponovo joj gurnuo kurac u usta.


Kada sam do kraja svršio izvukao sam kurac iz njezinih usta pa joj dao svoju potkošulju kako bi obrisala lice, usta i kosu natopljenu mojom spermom. Gledao sam u nju a ona je djelovala kao da će se svakog trena rasplakati.  Da, razvalio sam je i nije mi bilo žao. Pitao sam je kako se osjeća i želi li nešto popiti.
-Samo malo vode.- Rekla je. Natočio sam joj čašu vode i ona ju je ispila.


-Odlično si odradila posao. Sada si slobodna. Ali tek nakon što poližeš ovu spermu koja se prosula po tepihu.- Polizala je bez protivljenja.- Nadam se da ti nije žao zbog svega ovoga.- Rekao sam joj a ona je ustala i bez riječi otišla u kupaonicu. Oprala se i vratila se. Šutjela je dok se odijevala. Opet sam je pitao da li joj je žao. Tek tada me pogledala u oči i kratko rekla:
-Ne, nije mi žao.-
-Želiš li da ovo ponovimo još koji put?- Pitao sam je. Navlačila je na sebe svoje gaćice i nakon kratke šutnje rekla:-Može. Možemo ovo ponoviti. Nemam ništa protiv.-


Posve se odjenula i laganim korakom krenula prema vratima. Potom se okrenula i rekla neka je nazovem.
-Idem doma. Moram se odmoriti.- Rekla je i krenula prema izlazu. Krenuo sam za njom i dok je još bila na izlaznim vratima rekao sam joj:
-Pozdravi tatu.-
Okrenula je glavu prema meni, usiljeno se nasmiješila i kratko rekla:- Hoću, Hvala.-


I eto tako sada stvari stoje. Pero jebe moju kćer a ja jebem njegovu. Rezultat je, reklo bi se, izjednačen… Trenutno. Sada mi je cilj pojebati i Perinu ženu. Inače već sam ranije primijetio da se njegova žena pali na mene ali tada sam mislio kako nema smisla petljati se sa ženom prvog susjeda i prijatelja. Sada, nakon što sam mu prasnuo kćer, više ne razmišljam tako. Uostalom ako smo sada jedan na spram jedan zašto ne bilo dva jedan za mene.







-Slobodan-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar