porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

20. svi 2020.

Mama u seksi rublju a ja napaljen kao bik... I dogodilo se


Moja mama je u vrlo zrelim godinama, ako se to tako može reći. Rastavljena je već više od dvadeset godina i nakon rastave nikada se više nije udavala. No ono što je bitno jest to da je usprkos svojim godinama i nadalje bila vrlo aktivna u seksualnom smislu. Nekakve dugotrajne veze je nisu zanimale. Voljela je, seks, muškarce i mijenjala ih je vrlo često. Znao sam za njezin način života i to mi nije predstavljalo problem. Ono što mi je predstavljalo problem bila je činjenica da moja vlastita mama seksualno privlači i mene.


Bio joj je rođendan i njezin tadašnji ljubavnik poslao joj je poklon. O kakvom se poklonu radilo nisam znao. Dan poslije mama se spremila i izašla. Znao sam, bez da mi je išta rekla, kako se ide naći s tim svojim ljubavnikom. No iznenadilo me što je kući došla vrlo rano. Čudilo me to i pitao sam je kako to da se doma vratila tako rano jer obično bi ostala do dugo u noć ili čak čitavu noć.


Nasmijala se i rekla kako je njezin mutavelija, a pod mutavelija je mislila na svog ljubavnika, nije imao vremena i morao je otići jer bio je oženjen i imao je, kako je njoj rekao, obiteljskih obveza.
-Šteta.- Rekao sam misleći na to kako je svoj jučerašnji rođendan zasigurno zamislila začiniti dobrim seksom.
-Ma tko ga jebe. Ionako sam mislila prekinuti s njim.- Rekla je mama. Spomenuo sam joj to kako znam da joj je poslao poklon i pitao je, da ako nije tajna, neka mi kaže što joj je poklonio. Djelovala mi je baš napaljeno mada ne i previše razočarano.


Mama se glasno nasmijala i rekla:-To tebe zanima, ha? Zanima te što mi je taj gad poklonio?-
Da, zanimalo me i ponovio sam joj to.
-Pa i nije tajna. Poklonio mi je seksi rublje.- Odgovorila je mama na moje pitanje.
-Opa!- Rekao sam i pitao je bi li mi mogla i htjela pokazati to rublje.
-Pa bi, ali mislim da to neće biti moguće.- Odgovorila je.



Zanimalo me zašto to nije moguće.
-Pa stoga jer to seksi rublje upravo imam na sebi. Ispod haljine.-  Odgovorila je i to što mi je rekla baš me napalilo. Vidjeti mamu u seksi rublju… Ne znam što bi dao da to mogu vidjeti.


Malo sam šutio pa se ipak osokolio i pitao je zašto bi to, da vidim nju u tom seksi rublju, koji joj je poklonio ljubavnik,bio problem.
-A što ako ti to vidiš pa se potom napališ? Daj mi reci, što će biti tada?-
Rekao sam kako ne znam a ona se opet nasmijala i rekla kako ona zna. Pitao sam je što zna, kako zna i na što točno misli.



-Jesam ti mama, ali sam i žena pa kada me vidiš u seksi rublju vrlo vjerojatno ćeš se povući u svoju sobu i malo se igrati sam sa sobom. Jesam li u pravu?- Pitala je a ja sam šutio jer pojma nije imala, ili vrlo vjerojatno jest, koliko je u pravu. Da, izdrkao bi svoj kurac i tu je bila u pravu. Eh da… Da ne zaboravim to spomenuti… U trenutku kada se mama vratila doma bio sam samo u gaćama i sjedio na kauču. Noge sam držao na tabureu ispijao nekakav šugavi sok i gledao tv. Vjerojatno me ne bi zatekla u dnevnoj sobi samo u gaćama da se nije tako rano i, za mene, baš neočekivano vratila kući.


Potom se sjetila kako joj ja, njezin sin, ništa nisam poklonio za rođendan. Rekao sam da mi je žao i da ću joj nešto pokloniti ali trenutno sam dekintiran. Nemam novca rekao sam joj. Što je bila istina.

-Pa dobro. Onda posudi negdje novac i mene, svoju mamu, sutra odvedi negdje na ručak ili večeru. Ako baš hoćeš mogu ti ja posuditi novac. Ja to mopgu, ali obećaj da ćeš mi ga vratiti.- Rekla je mama a ja sam se složio s njom i obećao da ću joj svakako vratiti posuđenu lovu.


-Dobro, ako je tomu tako. Dakle, ako me sutra odvedeš na ručak ili večeru ja ću ti pokazati seksi rublje.- Kada je to rekla već mi se kurac počeo buditi ali još nisam bio siguran da misli ozbiljno. Ipak pokazalo se da je, na moje veliko zadoivoljstvo, mislila ozbiljno.To me je oduševilo, moram priznati. Raskopčala je svoju haljinu na kopčanje i rukama je razmaknula u stranu. Trenutak kada sam je vidio u crnom grudnjaku, crnim gaćicama i crnim čarapama zakopčanim halterima izazvao je pravu pometnju u mojim gaćama što nije moglo ostati neprimijećeno čak ni s njezine strane.


Bez obzira što sam ja rukama nekako pokušavao prikriti, sakriti ili na neki način ne dopustiti da ona vidi dizanje moga kurca nije uspjelo. Ubrzano dizanje moga kurca mama je uz vrlo ozbiljan izraz na licu konstatirala kako je bila u pravu kada je rekla da ću se uzbuditi i kako sam budala. I to teška budala.

-A što bi tek bilo da ti pokažem i malo više od ovoga? Na primjer da ti pokažem sise… Bi li želio to? Ha, bi li to želio? Reci iskreno.-
Nisam bio u stanju glasno reći kako bi to jako volio ali nisam ni trebao ništa reći jer izraz moga lica i dignuti kurac govorili su sve.


Povukla je grudnjak prema dolje i sise su joj istrčale van. Vratila je sise u grudnjak i rekla da je bilo dovoljno jer je stekla dojam da ću eksplodirati. Nije obukla haljinu ni napustila sobu što sam na neki način očekivao da će učiniti. Sjela je tako odjevena, u tom seksi rublju, na kauč pored mene i  opet m rekla da sam budala. Kada sam je pitao zašto misli da sam budala odgovorila je da tako misli jer sam se napalio na nju, svoju mamu, te da to baš i nije normalno.


Pogledala je prema mojim gaćama koje su skoro pucale po šavovima zbog dignutog kurca.

-Ja sam tebi pokazala svoje sise a hajde da sada vidimo tog tvog kuronju. Naravno, mislila je na moj kurac. Imaš li hrabrosti i želje meni, svojoj mami, pokazati svoju dignutu batinu?- Rekla je to i nije čekala da bilo što odgovorim jer ja sam skroz zanijemio. Rukama je posegnula za rubom mojih gaća i povukla ih prema dolje. Moj kurac izletio je van kao divlja životinja željna slobode.


Rukom je primila moj kurac, a ja sam bio u svojevrsnom transu. Sve san mogao očekivati ali to da mi vlastita mama u svoju ruku primi dignuti kurac uistinu nisam očekivao. Posve smireno i bez uzbuđenja rekla je da imam prilično dobru i veliku kitu. Rukom držala moj kurac a ja sam bio, ali baš sam bio, doslovno izvan sebe. Potom je raskopčala grudnjak i bacila ga pored kauča.

-Sam si kriv. Ja ništa nisam kriva. Sada si me napalio, i to si me totalno napalio, a obzirom da osim tebe tu nema drugog muškarca…- Nije dovršila rečenicu jer spustila je glavu i moj kurac uzela u usta. Mama mi je pušila kurac i to je za mene, osim skroz neočekivano, bilo fantastično. Mnogo puta, ma što mnogo puta, malo milijun puta, drkao sam kurac zamišljajući upravo to… To, baš upravo to, da mi mama puši kurac a sada se to događalo. Više nisam bio siguran sanjam li, maštam li, fantaziram ili je ovo što se događa istina. Da, bila je, na moje veliko zadovoljstvo i sreću istina.


Stara i iskusna jebaljka i kurvetina poput nje osjetila je da se bližim vrhuncu pa je prestala s pušenjem.


-Samo bi mi još to trebalo… Da mi svršiš u usta.- Rekla je i ustala s kauča. Mislio sam da je to bilo sve od nje a i to, taj užitak koji mi je pružila bilo, za mene nešto, fenomenalno. No to ipak nije bilo sve. Rekoh kako je već ranije svukla grudnjak a sada je svukla i gaćice. Nisam mogao vjerovati.


Prišla mi je i uzela moju ruku koju je stavila na svoju pičku.
-Vidiš što se sad dogodilo.- Rekla je, a ja sam skroz zbunjen pitao što se sad dogodilo.
-Budalice moja… Pa zar ne osjećaš da mi se pička navlažila?-
Da , osjetio sam to. Uistinu joj je pička bila vlažna.
-Jebem te smotanog i blesavog.- Rekla je mama pa me opkoračila, rukom je uzela moj kurac, namjestila ga na ulaz u svoju vlažnu i podatnu pičku te se nataknula se na njega.


Obgrlila me rukama oko vrata i jašila na mom kurcu a ja sam joj ljubio sise i rukama gnječio guzove. Više si nisam mogao pomoći… Iz mog kurca sperma je šibala kao luda i punila maminu pičku. Nije se skidala s kurca već je i dalje jahala na njemu govoreći:-Čekaj još malo, čekaj, čekaj, čekaj…- Glasno je dahtala a trenutak kasnije ispustila je jako glasan uzdah i umirila se naslonivši glavu na moje rame. Shvatio sam da je i ona svršila, odnosno doživjela orgazam.


Dok se lagano skidala s mene, odnosno s mog kurca, iz pičke joj je po mojem kurcu i jajima curila sperma. Nju to nije baš previše jebalo a i meni to nije smetalo. Sagnula se pa s poda pokupila haljinu, gaćice i grudnjak. Potom je otišla do stolića na koji je prilikom ulaska u sobu stavila svoju torbicu. Otvorila je torbicu pa izvadila novčanik te iz njega izvukla novac koji je ostavila na stolu. Primila je za kvaku vrata pa se okrenula prema meni i rekla:

-Ovo nije novac kojim ti plaćam za seks. Da se razumijemo. To je novac koji sam ti odlučila posuditi za sutrašnji ručak ili večeru. Jesi li razumio?- Ona je to rekla a ja još skroz u totalnom transu šutim… Ona ponovno pita jesam li je razumio.
Odgovorio sam da razumijem.


Sutradan sam uistinu mamu odveo na ručak koji sam platio novcem koji mi je ona posudila. Nakon ručka uz čašu vina pitala me kako to da sam se odlučio odvesti je na ručak a ne na večeru.


-Pa stoga jer večeru možemo naručiti uz dostavu a ostatak večeri možemo iskoristiti na neki drugi, ljepši i bolji, način.- Odgovorio sam na njezino pitanje. Nasmijala se pa se nagnula prema meni i rukom me pomilovala po licu da bi potom rekla:-Ma što si ti to zamišljaš, budalo moja. Kretenu jedan blesavi.- Te naoko uvredljive riječi nisu me se uopće dojmile. Otpila je malo vina iz čaše, malo spustila vjeđe, namrgodila čelo da bi potom rekla:-Kada malo bolje razmislim ta ideja ti i nije tako loša.-



Pokazalo se da sam bio u pravu. Uistinu mi ideja nije bila loša. Naprotiv. Ali to je, što se dalje događalo, sad je već za neku drugu, buduću, priču.

-Natalijen-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar