porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

27. ruj 2012.

Izdrkao sam se po maminim sisama

Moji roditelji su uvijek bili pomalo otkvačeni. Otac je mlađi od majke gotovo deset godina. On je bio taj koji je počeo šarati, tj. varati majku. Kada je ona to doznala nije joj trebalo mnogo pa da i ona počne šarati-varati, i to na veliko. Nisu se rastali već su odlučili živjeti tako da svatko od njih ima svoju slobodu. Otac je uz rad završio fakultet, magistrirao je a potom i doktorirao. Pronašao je dobar posao u jednom stranom predstavništvu i od tada je često putovao. To mu palo, kako se ono kaže, kao kec na desetku. Mami i meni je uredno slao novac. Dolazio bi kući, ostajao nekoliko dana a potom opet odlazio na put. Nije ga uopće bilo briga što se mama "kefa" s drugim muškarcima a ni mamu nije previše brinulo to što stari mijenja ljubavnice.

Za razliku od oca ja baš i nisam ludovao za školom. Nije da nisam dovoljno inteligentan i da nisam mogao završiti fakultet ali jednostavno sam bio, i jesam, lijenčina po pitanju učenja. Volio sam i volim društvo, izlaske i dobre provode. Radio sam sve i svašta preko student servisa, potom sam pronalazio neke honorarne poslove zahvaljujući ocu. Često me nije bilo kod kuće. Jedno vrijeme čak sam stanovao sa svojom, sada već bivšom, djevojkom kod nje. Ona je imala naslijeđen stan i bilo nam je super dok je trajalo. Kako me je doma bilo vrlo malo, mama je malo po malo u kuću dovodila svoje ljubavnike ali i razna društva, usudim se reći, sumnjivog morala, mada je to možda preteška riječ. Uglavnom meni nisu smetali. Ja sam svoje carstvo sebi izgradio u potkrovlju kuće. Imao sam čak i poseban ulaz, tj. do potkrovlja su vodile stepenice s vanjske strane. Naravno da sam do potkrovlja mogao doći i kroz kuću ali nastojao sam uglavnom ulaziti preko tih vanjskih stepenica, pogotovo kada bi znao ili uočio da mama ima posjetu. Meni njezini ljubavnici nisu uopće smetali niti sam se trudio razmišljati o njima.

Otac je u međuvremenu kupio gradilište na moru i počeo je tamo graditi kuću. Sada je kod kuće obitavao još manje, pogotovo u ljetnim mjesecima. Inače moja mama je vrlo atraktivna starka, to moram priznati. Ne znam točno kada ali u jednom trenutku shvatio sam da se palim na njezine velike sise. Možda zato što je ona, iako u lijepim godinicama, te svoje sise sve više otkrivala. Bojala je kosu u plavo, nosila kratke suknje i dekoltirane haljine ili pak malo previše razdrljene košulje. Jedne večeri zaboravio sam ključ pa nisam mogao ući u potkrovlje s vanjske strane. Morao sam proći kroz kuću. Bilo je prilično kasno i bio sam lagano podgrijan alkoholom ali posve ok i svjestan svega. Mama je imala u posjeti neko veselo društvo. Čuo se, kada sam prišao vratima, veseli smijeh i glasna galama. Nastojao sam proći hodnikom do stepenica na način da me ne primjete ali mama me uočila i pozvala u sobu. Nisam imao izbora. U dnevnom boravku bile su četiri žene, inače mamine frendice koje sam znao iz viđenja, i dvojica meni nepoznatih muškaraca. Pozdravio sam se s prisutnima i prihvatio ponuđeno piće.






Oni su se odlično zabavljali a ja sam samo čekao priliku da zbrišem. No u jednom trenutku mama i jedna od žena iz društva popele su se na veliki masivni stol i zaplesale. Malo su zadigle suknje i otkrile noge više nego je to normalno. Ostali su ih bodrilii pljeskali... Odjednom su mami sise gotovo ispale iz haljine. Nazirali su joj se rubovi smeđih bradavica. Žena s kojom je plesala ukazala joj je na to ali mamu to nije previše diralo. Pače, još se više isprsila i stala vrtjeti ramenima tako da su joj se sise zazibale i opasno prijetile da skroz izlete iz haljine. Gledao sam kao hipnotiziran u njene sise i shvatio da mi se kurac diže. Nije trebalo dugo čekati i bradavice su posve ispale iz pomalo tijesne haljine. Bile su krasne i nabrekle, a još više me napalilo kada je ta njezina prijateljica jednu bradavicu uzela u usta. To je izazvalo erupciju oduševljenja kod ostalih. Svi su smijali i svima je to bilo zabavno.

Mama je sišla sa stola i onako zadihana natočila čašu vina. Uopće se nije trudila prekriti razgolićene grudi. Kao da se htjela svima pohvaliti i pokazati kako još uvijek ima lijepe i velike sise koje nisu omlohavile. Ja sam onako instiktivno stavljao ruku preko hlača, kao da sam se bojao da će netko vidjeti moj nabrekli kurac. Jednostavno nisam mogao a da ne bacam pogled na sise moje mame. Više mi se nije išlo u potkrovlje i htio sam što više i što dulje guštati u njezinim nabreklim bradavicama. Sada se već vidjelo da je mama poprilično pijana. Ipak je malo podigla rubove haljine i dijelom spremila sise ali one su stalno neposlušno izvirivale. Društvo se u jednom trenutku odlučilo na odlazak. Mama ih je ispratila opasno teturajući. U jednom trenutku morao sam je pridržati da ne padne. Kad su napokon svi otišli doteturala je to trosjeda na kojem sam sjedio. Izula je cipele i natočila nam po još jedno piće, usput prolijevajući po stolu. Pokušala je suvislo razgovarati ali joj nije baš uspijevalo. Sada joj se gornji gumb haljine otkopčao i bradavice su opet izvirile ali ona za to nije marila, ili čak uopće to nije primjećivala.

Legla je na leđa naslonivši glavu na jastučić. Ležala je na koso i noge su joj visjele s trosjeda. Ustao sam kako bi joj napravio mjesta. Već je bila u polusnu i jednostavno nije imala snage podići noge na trosjed. Primio sam joj noge i podigao ih. Haljina joj se zadigla otkrivajući joj bedra, a kada se malo promeškoljila nazirale su se i gaćice. Rekao sam glasno kako ću je pokriti dekom. Nešto je promrljala o tome kako se mora istuširati ali uskoro je zaspala. Najprije sam uzeo deku želeći je pokriti ali nisam mogao odvojiti pogled s njezinih nogu i sisa. Kurac mi je i dalje bio tvrd. A onda sam odlučio otkopčati joj i preostala tri gumba na haljini. Grešne misli prolazile su mi glavom. Otkopčavši gumbe haljine lagano sam razmaknuo krajeve i sada su njezine prekrasne sise bile posve otkrivene. Čekao sam možda minutu ili dvije bojeći se da se naglo ne probudi a srce mi je tuklo kao ludo. Ništa, spavala je tvrdim snom. Ruke sam joj stavio na sise i pod prstima osjetio nabrekle bradavice... Kurac mi se propinjao nenormalno, kao da će eksplodirati.

Jedno vrijeme gušatao sam milijući joj sise a onda više nisam mogao izdržati. Otkopčao sam hlače i izvadio kurac. Prišao sam bliže sagnuvši se toliko da je moj kurac mogao dodirivati njezine sise. Glavićem sam joj trljao bradavice. Drkao sam ga usput svako malo glavićem dotičući sise. Kurac mi je naprosto eksplodirao. Sperma je špricala po maminim sisama u velikim količinama. Nije me u tom trenutku bilo briga što je dio sperme završio na njezinoj haljini ali i na stranici trosjeda. Glasno sam disao hvatajući zrak kao riba na suhom... Gledao sam to obilje sperme na njezinim sisama i odlučio kurcem još malo razmazati spermu. Sada mi više uopće nije bilo važno hoće li se probuditi. No to se nije dogodilo. Kada sam se napokon pribrao shvatio sam da moram obrisati tragove moje perverzije. Otišao sam u kupaonicu i toplom vodom namočio spužvu te uzeo ručnik. Nježno sam brisao spermu s maminih sisa pazeći da je ne probudim. Obrisao sam je ručnikom i zakopčao gumbe na haljini. Nastojao sam obrisati ostatke sperme i s haljine i trosjeda. Tada sam uzeo deku i pokrio mamu. Uspeo sam se stepenicama u potkrovlje. Legavši u krevet još sam bio uzbuđen i pod dojmom onoga što se malo prije odigralo dolje u sobi.

Ujutro kada sam se probudio sjećanje na proteklu noć ponovo je izazvalo dizanje moga kurca. Izdrkao sam ga i otišao na tuširanje. Prolazili su dani, tjedni... Mama i ja sretali smo se gotovo samo u prolazu a njezine sise i dalje su me palile. Jednog dana došavši kući s posla mama me pozvala da joj se pridružim na ručku. Prihvatio sam. Nakon dobrog ručka ispijali smo vino i pričali. Onda me mama šokirala... Najprije me pitala zamjeram li joj na tome što se one večeri tako napila? Naravno , rekao sam kako joj nemam što zamjeriti, i da toga uopće nisam bio svjestan pogledom sam prošarao njezine sise. Brzo sam spustio pogled nastojeći da ona ne primjeti kako sam se zacrvenio. Kada sam podigao pogled gledala me ravno u oči smješkajući se. Tada je rekla kako zna što se te noći dogodilo. Naravno, ne sve ali otprilike naslućuje što se dogodilo. Ja sam želio u zemlju propasti i jednostavno nisam bio u stanju izustiti ni riječ. Ispričala mi je kako je ujutro uočila tragove sasušene sperme na sisama ali i na haljini. Osim toga dio sperme završio je i na njezinom vratu a ja to nisam uočio. Šutio sam nijemo gledajući u pod. Pomilovala me je po kosi rekavši kako na kraju krajeva to nije ništa strašno i kako me razumije. Jedva sam uspio promucati kako mi je žao a ona je opet odgovorila kako mi nema zbog čega biti žao. Ispričao sam se i posramljen do bola krenuo uz stepenice.

Dok sam se penjao stepenicama dozvala me imenom. Zastao sam ne okrečući se... Rekla je ako ću navečer biti kod kuće kako bi gore, u mojoj sobi, mogli popiti koju čašu vina i pogledati neki film na DVD-iu. Sekundu ili dvije stajao sam bez riječi ne znajući što, kuda i kamo... Napokon sam se okrenuo prema njoj rekavši kako neću imati ništa protiv. U sobi sam se dugo bavio mišlju je li to pametno i što učiniti? No pomisao na njezine bujne sise u meni su poticale novo uzbuđenje i novi val grešnih misli. Na kraju sam odlučio... Ostati ću kod kuće.




- Volio bi ovdje pročitati vaše komentare i razmišljanja a ako vas zanima kako izgleda moja mama posjetite blog radodayka i tamo pronađite fotografije ispod kojih piše VERONIKA.


(ako vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link na FACEBOOK)
 

Broj komentara: 6:

  1. Posalji mi poruku booki81@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej, jel moguce da je netko napravio ovaku stranicu za nas perverzne :D weeee
    Addme fetisisti na face Mile Zivkovic volim obuci hulahopke :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrlo lijepa erotska priča i jako sexi mama.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vrlo lijepa erotska priča i jako sexi mama.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vrlo sexi mama i dobra erotska priča.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vrlo sexi mama i dobra erotska priča.

    OdgovoriIzbriši