porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

6. sij 2015.

Sada ću ti mamu pojebati u guzu (DRUGI DIO)

-Dakle u prvom dijelu nastojao sam, osim seksa, donekle opisati kakve su naše mame. Bernardova mama Amalija je, to se slobodno može reći, starija gospođa. U svakom slučaju starija je dosta od moje mame ali ta razlika u godinama nije im bila prepreka da budu najbolje prijateljice. Sad bi trebao još nešto reći o Amaliji, tj. Bernardovoj mami.
Ona se fura na finu i dotjeranu gospođu koja drži do sebe. Iako Amalija ima dosta godina kada se sredi, našminka i utegne izgleda vrlo privlačno. Ako bi je vidjeli na ulici nikada ne bi rekli da se iza, te oku vidljive vanjštine, krije prava drolja, razvratnica i nifomanka. Iako smo Bernard i ja bili najbolji frendovi nikada ga nisam pitao za oca ali čuo sam da je on izvanbračno dijete i to je vrlo vjerojatno bila istina. Za razliku od Amalije moja mama je bila prilično sklona ekzibicionizmu. Nije se libila oblačiti vrlo kratke suknje. Namjerno bi se saginjala u tolikoj mjeri da joj se mogu vidjeti rubovi samostojećih čarapa ili čarape koje drže halteri a nije bila rijetkost da joj se vide i gaćice. Uživala je u tome da tako i na taj način pali muškarce.
Amalija je za razliku od mame vani, na ulici, djelovala profinjeno i elegantno no kod kuće je to bila druga priča. Po kući je najčešće hodala polugola ili skroz gola. Njoj i mami zajedničko je bilo to što su obje voljele, osim seksa u svim kombinacijam, seksi rublje. Kada mu mame ne bi bilo kod kuće Bernard me vodio k sebi i pokazivao mi mamine gaćice, haltere, grudnjake... Zauzvrat je tražio da i ja njemu pokazujem donje rublje svoje mame. U početku smo samo guštali razgledavajući a nakon nekog vremena počeli smo zajednički drkati na gaćice, čarape, haltere ili grudnjake. U stvari, Bernard je bio taj koji je to prvi učinio. Bio je kod mene i jednostavno je izvadio kurac i počeo drkati. Tada sam prvi put vidio njegov kurac i uvjerio se da je uistinu velik kako se često volio sam hvaliti. Nagovorio me da i ja počnem drkati pa iako mi je u početku bilo neugodno prihvatio sam njegov prijedlog a nakon nekog vremena nelagode je skroz nestalo.
Bernard mi je sam odlučio ispričati to kako se njegova mama po kući šeće gotovo gola. Nakon nekog vremena odlučio mi je pokazati i fotografije koje je snimio mobitelom. Uvijek mi je naglašavao to kako o tome ne smijem nikome pričati i ja uistinu nikada nikome nisam ništa ispričao. Sad to što se njegova mama pred njim bez imalo stida šetkarala gola i nije bilo nešto čudno. Naime još kada je kao klinac s mamom išao na more obavezno su išli na nudističke plaže. Sukladno tome Bernard se navikao na maminu golotinju. Na moru bi se Amalija skroz opustila i još kada bi malo popila bez problema bi u apartman, gdje su odsjeli, dovodila ljubavnike. Bernard je to koristio kako bi krišom promatrao mamu dok se jebe ili puši kurčeve raznim, njemu nepoznatim, muškarcima. Ponekad bi se upustila i seks s parovima koje bi upoznala na nudističkoj plaži. Ispričao mi je kako se silno uzbudio vidjevši mamu kako se žvali i liže s drugom ženom.

 U prvom dijelu opisao sam kako se Bernard palio na starije žene i mada nisam bio nikakav psihoanalitičar lako sam zaključio da je to zasluga njegove pervezne mame. Naposlijetku smo se toliko zbližili i jedan u drugog imali beskrajno povjerenje što je rezultiralo time da mi priznao kako je sa sedamnaest godina, dok su bili na moru, pojebao vlastitu mamu. Amalija je došla u apartman nešto iza ponoći. Bila je, što nije bilo nikakvo čudo, pijana ali ovaj put baš dobrano pijana. Bernard je sjedio na terasi. Lelujala se pokušavajući rukom dohvatiti patentni zatvarač na stražnjoj strani haljine. Kako joj to nije polazilo za rukom pozvala je Bernarda da joj pomogne. Bernard je povukao zatvarač prema dolje i Amalija je jednostavno pustila da joj haljina spadne na pod. Ispod haljine nije imala grudnjak a ni gaćice. Bila je posve gola.
Sama golotinja njegove mame Bernarda nije toliko uzbuđivala jer se još kao klinac navikao na to da je vidi golu. Ono što ga je sve jače uzbuđivalo bilo je jebanje njegove mame s drugim muškarcima. Sve češće lovio je samog sebe kako zamišlja da je on taj koji jebe Amaliju. I sada dok ju je gledao posve golu i pijanu počele su ga obuzimati grešne misli. Amalija je bila razočarana što u hladnjaku nije bilo nikakvog alkohola osim pive. Uzela je bocu piva, dvije čaše i izašla na terasu te sjela na pleteni dvosjed pored Bernarda. Zamolila ga je da napuni čaše. Kucnuli su se i otpili nekoliko gutljaja.
Blizina maminog golog tijela koje ga je dodirivalo sve jače ga je palilo:-Pa sad kada si ti gola zašto da se i ja ne skinem?- Rekao je pomalo nesigurnim glasom i čekao maminu reakciju. Samo je slegnula ramenima dajući mu time na znanje da joj je svejedno. Za skidanje kratkih hlača, gaćica i majice nije mu trebalo mnogo vremena. Skinutu odjeću bacio je kroz vrata na pod sobe. Vratio se dva-tri koraka nazad i sad je namjerno stao točno ispred mame. Uzeo je čašu sa stola i nagnuo... Njegov veliki kurac bio je točno u visni glave mame koja je sjedila. Lagano je odložio čašu na stol. Pogledao je mamu i mada ga je mnogo puta vidjela golog sada je njezin pogled bio prikovan za njegov veliki kurac koji se nalazio vrlo blizu njenog lica. Sjedila je prekriženih nogu i pušila cigaretu.
Smiješeći se podigla je pogled prema Bernardu:-Uistinu imaš lijepi komad među nogama. Znaš, jedna moja poznanica s plaže s opasno napalila na tebe kada vidjela kakvog macana imaš među nogama- Rekla je. Bernard je sjeo pored nje i istog trenutka prebacio joj ruku preko ramena.-Sviđa li ti se moj komad?- Upitao ju je. Zacerekala se rekavši mu da je blesav. No ruku je stavila na njegovo bedro. Rukom koju je prebacio preko njenih ramena privukao ju je k sebi. Nježno ju je počeo ljubiti po vratu... Godilo joj je to jer je ispustila glas poput:-mmmm...-Potom je rekla kako se neka ne igra vatrom jer bi se lako mogla uzbuditi. Slobodnom desnom rukom primio ju je ispod brade i okrenuo ju prema sebi. Poljubio ju je u usta i mada mu se učinilo da trenutak oklijeva uzvratila mu je poljubac. Milovao ju je po golim sisama dok su im se vlažni jezici ispreplitali. Rukom ga je primila za kurac i nježno mu ga stala drkati. Zavukao je ruku između njenih nogu i protrljao njenu obrijanu pičku. Spremno je raširila noge dozvoljavajući mu da prstima istraži unutrašnjost njene već prilično vlažne pičke.
Spustila je glavu u njegovo krilo i počela mu ga pušiti. Svršio je po njenom licu i sisama. No to je tek bio početak vruće igre koja je potrajala do jutra. Ušli su u apartman gdje je Amalija ručnikom obrisala spermu s lica i sisa. Završili su u krevetu gdje joj je Bernard pošteno izlizao pičku dovodivši je do ludila. Kada mu je kurac ponovo bio spreman za akciju zabacio joj je noge na svoja ramena zarivši se u nju do kraja. Amalija je kolutala očima i doslovce ridala na sav glas. Do jutra ju je izjebao u svim mogućim i nemogućim pozama. Spavali su gotovo do dva sata poslije podne. Potom su otišli na ručak pa na plažu. Ovaj put Amalija je tražila i našla prilično usamljeno mjesto. Bila je to divlja plaža i tu su uglavnom bili nudisti ali na priličnoj udaljenosti jedni od drugih. Najprije ju je pojebao u vodi a kasnije i na plaži. Tada je shvatio da ga uzbuđuje to kada ga drugi promatraju a golači koji su se nalazili u blizini uživali su u prizoru.

Nakon te njegove priče definitivno sam zaključio da je zbog mame sklon starijim ženama. Inače njegove veze s djevojkama nisu bile dugog vijeka. Većina djevojaka napalila bi se na njega zbog njegova velikog kurca ali on je seks prakticirao, kako već rekoh, na prilično grub način. Volio je dominirati i omalovažavati partnerice. Što je njihov otpor spram takve vrste seksa bivao veći on je postajao sve grublji tako da je to bilo gotovo na rubu silovanja. Volio je cure jebati vani na otvorenom i volio je da ga netko pritom promatra. Autom bi neku jadnicu odvezao negdje u prirodu a onda kada bi je počeo obrađivati pojavio bi se neki njegov znanac a ponekad i njih dvojica. Jebao bi je pred njima a nerijetko bi prisilio djevojku da se pojebe i s njima i to ga je istinski uzbuđivalo.
Nakon njegove priče o seksu s mamom nisam izdržao a da ga ne pitam da li i dalje održava seksualne odnose s mamom. Nasmijao se i pitao me:-A što ti misliš?- Naravno, shvatio sam da i dalje ševi vlastitu mamu i zavidio sam mu na tome. No zaključio sam kako on za razliku od mene u svoju mamu nije bio zaljubljen. Ona je za njega bila samo seksualni objekt a ja sam bio zaljubljen u svoju mamu i maštao o seksu s njom no nisam znao kako svoje želje i maštanja pretvoriti u stvarnost. Naposlijetku mi je to pošlo za rukom zahvaljujući njemu, i to sam opisao u prvom dijelu.
Iskreno mi je priznao da bi volio pojebati moju mamu. Jednom prilikom rekao mi je kako bi trebao čuti njih dvije, mislio je na moju i svoju mamu, kada popiju pa im se jezik razveže. Naime, moja mama koristila bi priliku i odlazila kod Amalije gdje bi se obično nacvrcale. Očuh Juraj ljutio se zbog tih maminih posjeta Amaliji ali mama ga nije doživljavala pa se na kraju pomirio sa situacijom. Bernard je koristio priliku i prisluškivao razgovore naših mama a volio je prisluškivati svoju mamu kada bi s mojom razgovarala telefonom. Inače moja mama jest crnka, što se kose tiče, ali nije baš tamne puti. Stoga bi ljeti koristila priliku i odlazila kod Amalije gdje bi se sunčale iza kuće. Uglavnom bez grudnjaka a ponekad posve gole. Tu su bile posve zaklonjene od znatiželjnih pogleda. Zimi bi mama odlazila u solarij što je ujedno koristila da bi se negdje u gradu pojebala s nekim od svojih ljubavnika.
Mene osobno najviše su uzbuđivale Bernardove priče o tome kako mu se mama povremeno liže i ljubi s pijanim prijateljicama, droljama kakva je i ona sama, kako je sam volio reći Bernard. Zanimalo me da li se i moja mama upustila u takvu avanturu s Amalijom. No Bernard mi je iskreno priznao kako za takvo što nema dokaza jer ih, barem za sada, još nije vidio u ljubavnom klinču. Događalo se da neka od maminih pijanih ljubavnica ostane spavati u krevetu dok bi Amalija otišla na posao. Te i takve prilike Bernard je koristio kako bi im se uvukao u krevet i razvalio ih svojom kurčinom. Najdraže mu je bilo kada bi se opirale. 


No vratimo se na sunčanja iza Amalijine kuće. Priljubljena bočnim zidom uz kuću nalazila se garaža. Bivši vlasnik je na toj garaži podigao zidove od cigle. Bilo je očito da je imao namjeru iznad garaže izgraditi mali stan ili nešto slično no osim zidova od gole cigle i otvora ostavljenih za prozore i vrata jer ispod tog otvora za vrata vjerojatno su trebale biti izgrađene stepenice, nije bilo betonirane deke ili krova. U mraku su ti zidovi što strše u zrak djelovali pomalo sablasno. Amalija nije imala niti želje niti potrebe dovršiti započetu gradnju.

Bernard bi se preko tavana kuće spustio na terasu garaže. Ležao bi ili čučao gore i prisluškivao o čemu pričaju. Naravno, s vremena na vrijeme bacao bi pogled prema dolje promatrajući moju mamu na koju se opasno napalio. Dugo mu je vremena trebalo da mi otkrije tu svoju tajnu. Pomalo me iznenadio kada mi je rekao kako se moja mama voli jebati u šupak. Ispričala je Amaliji kako ju je jedna prijateljica, inače medicinska sestra iz grada, upoznala s jednim liječnikom crncem iz Čada koji je tu na specijalizaciji. On je volio jebati u guzu i mama je Amaliji detaljno opisivala kako ju taj crnac praši u dupe. U stvari ta medicinska sestra ju je nagovorila da proba seks u guzu i mami se svidjelo:-Stari moj, kako bi volio tvojoj mami zabiti kurac u dupe... Nemaš pojma.-Rekao mi je Bernard. Potom je dodao kako će to učiniti prije ili kasnije.

Iskreno, meni je ta priča o crncu koji mi mamu praši u guzu zvučala pomalo nategnuto i nestvarno. Čak sam pomišljao da je Bernard to izmislio ili je nešto načuo pa je krivo protumačio. Kada mi je tu priču ponovio to sam mu otvoreno i rekao. Pitao me što mislim zašto moja ali i njegova mama često odlaze u grad, češće nego inače. Nije čekao moj odgovor već mi je objasnio da sad i njegova mama odlazi kod crnaca na obradu guze. Nasmijao sam se ne vjerujući da je tomu baš tako. Uvjeravao me da je zahvaljujući mojoj mami i njegova odlučila primiti crni kurac u dupe ali i neke njene prijateljice, stare drolje, kako ih je on nazivao. Još nisam bio sklon vjerovati da je tomu tako sve dok mi jednog dana nije pokazao slike koje je skinuo s maminog mobitela. Dodao je kako je Amalija shvatila da joj je dirao mobitel pa je slike pobrisala tako da nije uspio sve skinuti. Sada sam se još više palio na moju mamu ali i na Amaliju.


 Kako se bližilo ljeto jedva sam čekao da mama počne odlaziti kod Amalije na sunčanje. Sada smo zajednički prisluškivali njihove razgovore koji bi nas istinski uzbudili. No za razliku od Bernarda koji bi nakon toga vrlo vjerojatno pojebao svoju mamu meni je preostalo jedino maštanje i drkanje. Još mi je nešto otkrio Bernard. Naime s tavana njegove kuće se kroz tavanski prozor moglo izaći na manju terasu koja je natkrivala nešto što se zvalo ljetna kuhinja a u stvari je služila kao spremište za razne stvari. U toj tzv. ljetnoj kuhinji nalazio se i hladnjak u kojem je Amalija držala piće koje su ona i mama ispijale. E sad, s te terase ljetne kuhinje nekih pola metra niže nalazila se terasa spomenute garaže.
Tu se nalazio otvor i ležečki se moglo uvući unutra. Dakle kada se uvučeš u taj otvor bio si u stvari iznad te prostorije koja se nazivala ljetna kuhinja. Taj prostor bio je točno iste veličine kao i ljetna kuhinja. Nekih tri metra dužine i oko dva i pol metra širine. Ravno ispred na kraju tog niskog prostora nalazila su se vrata na šiber. Bivši vlasnik je taj prostor očito ostavio zato da bi služio kao ventilacija za kupaonicu i wc koji su se nalazili točno uza zid ljetne kuhinje. To je bilo logično jer se prostorije gdje se nalazila kupaonica i wc nalazila između sobe s jedne strane i ljetne kuhinje s druge strane. Dakle nije bilo prozora. Bivši vlasnik je vjerojatno imao namjeru tu staviti neku rešetku a možda i ventilator. No kako to nije učinio tako je i ostalo. Amalija za to nije marila već su jedna od dvoja šiber vratiju stalno bila odškrinuta do pola i tuda je strujao zrak te izlazila para iz kupaonice.
Dakle taj prostor, u kojem se moralo ležati, Bernard je koristio kako bi potajice virio u kupaonicu i toalet. Naravno, ne zbog same mame koju je ionako viđao golu već zbog drugih žena, Amalijinih prijateljica koje bi je posjećivale. Volio ih je gledati dok pišaju a nije imao ništa protiv gledati vlastitu mamu dok piša. Ponekad bi neka od Amalijinih prijateljica kod Amalije prenoćila pa bi se drugi dan tuširala što ga je također privlačilo. Odatle je gledao i moju mamu dok piša što ga je, kako je rekao, prilično uzbudilo. Naravno, sada sam i ja bio u poziciji da skupa s njim virim kroz taj otvor u kupaonicu. Predugo bi trajalo kada bi sad u detalje opisivao čega smo se sve nagledali. No ono što je mene najviše narajcalo bilo je kada sam vidio Bernardovu mamu koja je pijana ušla u wc. Jedva je do pola svukla gaćice jer više nije mogla izdržati. Stala je u tuš kadu i popišala se.


Sve u svemu Bernard je bio zanimljiva osoba. Primarno je bio pervezan i nastran gotovo do krajnjih granica. Bez obzira što je ostvarivao zavidan broj seksualnih odnosa ostao je ono što je bio kao klinac, voajer. Samo što je sad osim što je volio promatrati, volio biti i promatran. Još bi nešto želio reći o svojoj mami. Inače je prirodna crnka mada ponekad farba kosu pa bude brineta. Osim tog prilično je "čupava", što bi u prijevodu značilo dlakava i to ju je ponekad prilično iritiralo i smetalo. Da čupavost joj je posebno naglašena između nogu no neki muškarci baš to i vole. No kada joj dlake porastu ona ih podreže ili najčešće skroz obrije.
------------------------------------------------------------------------------------------


-To bi za sada bilo sve u ovom drugom dijelu a nastavak slijedi vrlo brzo.-




Sada ću ti mamu pojebati u guzu (TREĆI DIO)  

Nema komentara:

Objavi komentar