porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

22. lis 2014.

Zaljubio sam se u mamino raskošno dupe

U naslovu kažem da sam zaljubljen, tj. da sam se zaljubio, u mamino prekrasno dupe i to je istina. No ne znam koliko bi se dupe moje mame vama, koji ovo čitate, svidjelo jer ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. U svakom slučaju mamina guza mene je još kao klinca fascinirala. Trenutak moje fascinacije i zaljubljenosti u mamino dupe zbio se još onda kada sam bio srednjoškolac. Vrata njene sobe bila su poluotvorena a mama nije čula da sam ušao u stan. Svlačila se i bila mi je okrenuta leđima. Stajao sam na vratima sobe i kao opčinjen blejao u njenu prekrsnu guzu. Uspio sam uzmaknuti a da me ona nije primjetila, no ta slika gole mame isprćenog dupeta zauvijek je ostala memorina u mojoj svijesti.

Sve češće sam drkao vrteći u mislima sliku maminog dupeta. Od tog dana mene su isključivo zanimale djevojke koje su imale istaknutu pozadinu. Prolazile su godine a ja nikada nisam prestao maštati o tome kako grlim mamu rukama gnječeći njene prekrasne guzove. Prijelomni trenutak u našim životima zbio se onda kada nas je otac odlučio napustiti. Naime, moj otac bio je dosta stariji od mame. Bio je  gradsko dijete iz dobrostojeće obitelji. Visoko obrazovan lik pred kojim je bila karijera. Markantan, obrazovan i bogat muškarac kakav je bio moj otac lako je zaveo mladu seljančicu Biserku, tj. moju mamu. Jedra i zgodna cura sa sela došla je na školovanje u veliki grad i stjecajem okolnosti odrađivala je praktični dio nastave u poduzeću gdje je radio moj tata. Zgodna cura raskošnih oblina zapela mu je za oko. Nije mu trebalo mnogo truda pa da tu malu balavicu obrlati i zavede. Biserka, dakle moja mama, je zatrudnjela a otac nije imao ništa protiv da se vjenčaju mada ona još nije imala niti punih 18 godina.

Očevi roditelji, dakle moja baka i djed, nisu bili nimalo sretni zbog tog braka. Smatrali su da njihov sin
zaslužuje bolju priliku i svoju netrepeljivost spram moje mame nisu previše skrivali. Mama, otac i ja živjeli smo u velikom i komfornm stanu gotovo u centru grada. Godine su prolazile i otac se zasitio mame te se vratio prijašnjem načinu života. Sve češće je izbivao iz kuće te je noći provodio sa svojim društvom ili sa svojim ljubavnicama. Njihov brak je već debelo bio u krizi ali još smo svi živjeli pod istim krovom. I kada sam krenuo u srednju školu došlo je konačnog kraja. Otac je upoznao drugu ženu koja je također bila znatno mlađa od njega. Gotovo dvije godine krio je tu vezu od mame a onda je jednog dana rekao kako odlazi zauvijek. Čini mi se da sve to skupa mamu uopće nije iznenadilo. Moram naglasiti da između njih nije bilo nikakvih svađa, vike ili galame. Barem ja takvim scenama nisam svjedočio. Sve je prošlo nekako tiho i gotovo bezbolno.

Mama i tata dogovorili su se da prodaju stan u kojem smo živjeli i podijele novac. Istina da je taj stan u stvari pripadao očevim roditeljima a moj otac ga je od njih naslijedio. Njegovi roditelji živjeli su u obiteljskoj kući nedaleko od V. Gorice. Nakon nekog vremena otac je uspio prodati stan i to za prilično visoku cijenu. Bio je fer i dosljedan pa je uistinu pola svote od dobijenog novca dao majci i meni. Uz to obvezao se plaćati alimentaciju sve dok ne završim obrazovanje i ne zaposlim se. Mama i ja nakon toga živjeli smo skoro godinu dana kod mamine rodbine u Zaprešiću. Tada je napokon mama kupila manji stan od nekih 40 kvadrata i nakon što smo ga opremili preselili smo se u njega.

Ja sam upisao fakultet a mama je radila razne honorarne poslove. Moram biti pošten i kazati kako nam je otac redovito slao lijepu svotu novca svakog mjeseca što nam je omogućavalo da pristojno živimo. Osim toga još je ostalo nešto novca od prodanog stana kojeg je mama oročila u banci. Tek tada mama je počela živjeti život punim jedrima. Mladolika i zgodna žena privlačila je pozornost mnogih muškaraca. Nije se pretjerano šminkala niti koristila kozmetiku osim onoliko koliko je to bilo nužno ali nije joj ni trebalo jer izledala je jebeno dobro. Promijenila je i način odijevanja. Odijevala se na način da što više istakne svoje atribute. Lijepe noge, raskošno dupe i dobre sise. Mene je posebno znala napaliti kada bi na noge obula čizme. Ne znam jesu li mi ženske čizme postale fetiš ranije ili tek onda kada sam vidio mamu u njima.
Jedne večeri kada sam se vratio s predavanja na fakultetu zatekao sam mamu kako se sprema za izlazak. Na sebi je imala, kratki, crni čipkasti i prilično prozirni kombine. Očito da me nije očekivala jer se iznenadila vidjevši me ali nije se ni zbunila niti joj je bilo neugodno. Barem to ni na koji način nije pokazala. Nastavila se odijevati u mojem prisustvu. No ono što je mene napalilo bile su smostojeće čarape koje su se jasno vidjele ispod prozirnog kombinea. Istaknuto dupe i mali trbuščić s prijeda napalili su me do bola. Sredila se i napustila stan a ja sam morao izdrkati. Onda sam donio odluku. Odlučio sam se udvarati vlastitoj mami i pokušati je zavesti. Nisam bio siguran da će to polučiti željeni rezultat ali jednostavno sam morao pokušati. Nastojao sam što više vremena provoditi u njenom društvu. Otvoreno sam joj dijelio komplimente kad god bi se spremila za izlazak. Malo, pomalo, nadasve oprezno, gradio sam igru. Vrtio sam se oko mame kao pčela oko cvijeta. Sugerirao sam joj što da odjene, nagovarao je da stavi malo više šminke, hvalio njen ukus za izbor odjeće... Jednog dana donio sam joj buket cvijeća što ju je ugodno iznenadilo i razveselilo.

Pozvao sam je da sa mnom ode na piće u kvartovski kafić i pristala je. Potom sam rezervirao karte za kino
pa smo zajednički otišli na kino predstavu a nakon filma prošetali smo gradom i popili kavu. Takvi izlasci postajali su sve češći. Govorio sam joj da li je primjetila kako je muškarci promatraju na što se diskretno smiješila. Sve spremnije prihvaćala je moje udvaranje ali primjećivao sam određenu dozu nevjerice kod nje. Očito sam je zbunjivao jer nije mogla ne primjetiti da se prema njoj odnosim na drugačiji način a opet sin sam joj. Međutim ništa nije govorila. Sada se već bez problema odijevala ili skidala predamnom. Mada nikada ne do kraja. Otvoreno sam joj govorio da izgleda jebeno seksi a ona bi me kao fol oštro pogledala ali godilo joj je to što joj govorim.

U svakom slučaju postajali smo sve prisniji. Sve češće smo jedno drugo dodirivali što je bio očiti znak da oboje želimo nešto više, barem sam ja to tako sebi tumačio i mislim da sam bio u pravu. Više nije bilo neobično da me mama tijekom šetnje drži ispod ruke. Odlučio sam učiniti korak više pa sam prilikom jedne takve šetnje zagrebačkom Ilicom naglo zastao i krenuo unazad prema jednom od izloga. Pozvao sam je da mi se pridruži i pritom sam je primio za ruku. Držeći je za ruku doveo sam je do izloga pokazujući joj jednu haljinu. Kazao sam kako bi njoj ta haljina izvrsno pristajala. Gledala je haljinu u izlogu i vrtjela glavom vidjevši cijenu ali nije ispuštala moju ruku. Šetnju gradom nastavili smo držeći se za ruke kao pravi ljubavni par.

Već kod idućeg izlaska i šetnje uhvatio sam je za ruku. Reagirala je tako što je rekla kako bi nas mogao vidjeti netko poznati na što sam odgovorio da me to uopće ne brine a osim toga uživam u tome što mi drugi muškarci zavide. Nasmiješila se i to je bilo sve. Vrijeme je prolazilo a ja sam gorio od želje da je povalim. Maštao sam o njenoj guzi i drkao. Sve u svemu bilo je očito kako se sve više zbližujemo i to na način koji niti malo nije nalikovao odnosu majke i sina. Godili su joj komplimenti kojima sam je obasipao, veselila se sitnim poklonima a sve češće smo se znali i poljubiti ali onako nevino, u lice.

A onda se dogodilo da s kolegama s fakulteta odem na trodnevni izlet u Beč. Bližio se mamin rođendan i odlučio sam joj pokloniti nešto vrijedno, lijepo i skupo. Već prije odlaska u Beč kupio sam joj onu haljinu koju smo vidjeli u izlogu, no nisam joj to rekao. U Beču sam joj kupio dva para čizama. Čizme na maminim nogama palile su me a bilo mi je jasno da i ona voli obuvati tu vrstu obuće. Osim čizama kupio sam joj dvije kratke prozirne spavaćice, kombine, dva para tangica, samostojeće čarape i haltere ali kupio sam joj i jednu prekrasnu zlatnu ogrlicu. U ta tri dana svaki dan sam je zvao telefonom govoreći joj kako mi nedostaje i kako bi rado da je tu sa mnom. Istina, potrošio sam za svoje prilike popriličan novac ali iskreno sam se nadao i vjerovao kako će mi se to isplatiti i isplatilo se.

Vrativši se doma ugodno sam iznenadio mamu rekavši da sam joj kupio nešto u Beču. Gorjela je od znatiželje. Kada sam joj pokazao ogrlicu zinula je od iznenađenja. Bila je oduševljena. Tada sam joj pokazao i haljinu koju sam kupio prije odlaska u Beč ali tek sada sam joj ju odlučio pokazati. Bila je istinski oduševljena. Zagrlila me i poljubila i to prvi puta u usta mada nije to bio onaj pravi ljubavni poljubac već mi je tek svojim usnama dotakla moje ali osjetila se ona energija koja pali. Potom sam je odveo u kafić na piće i tek tada joj rekao da još imam neke poklone za nju ali to ću joj dati za par dana kada joj bude rođendan.

Bila je nestrpljiva i znatiželjna ali ustrajao sam u tome da joj ostatak poklona pokažem tek uoči rođendana ili na sam rođendan. Rođendan joj je padao u subotu i znao sam da će tog dana izaći van i proslaviti ga u društvu prijateljica, tako je barem rekla. Stoga sam se odlučio za akciju u petak. Bio sam neopisivo uzbuđen jer dobro sam znao da će stvari napokon iskritalizirati. Bio je to dan "D"... Više nije bilo nazad i jednostavano sam morao probati povaliti mamu ili definitivno priznati poraz i priznati samom sebi kako je sav moj trud bio uzaludan.

Bez većeg napora nagovorio sam je da u petak poslije podne izađemo negdje u grad. Želio sam je počastiti za njezin rođendan a osim toga obećao sam joj pokazati, tj. dati, ostatak poklona. Prošetali smo Importane centrom, popili nekoliko pića pa potom otišli na pizzu. Nakon pizze u jednom malom lokalu blizu našeg stana popili smo svatko po dvije čaše vina. Obrazi su joj se od vina zacrvenjeli i vino ju je lagano opilo to se jasno vidjelo. Bila je izuzetno dobro raspoložena a osim toga gorjela je od nestrpljenja jer zanimalo ju je što sam joj još kupio.

Vratili smo se u stan i odmah je tražila da joj pokažem ostatak poklona, no inzistirao sam da prije nego joj pokažem poklone popijemo po još jednu čašu vina. Prvo sam joj pokazao čizme. Crne visoke čizme s visokom petom oduševile su je. Potom je otvorila drugu kutiju u kojoj su se nalazile slične čizme ali crvene boje. Vidjevši ih stavila je dlan ruke na usta i slatko se nasmijala. Rekla je kako su crne čizme baš seksi ali ove crvene... Nije dovršila rečenicu već me pogledala ispod oka. -Izgledaju baš kurvinski, zar ne?- Rekao sam ja umjesto nje. Nasmijala se i još više zacrvenjela u licu jer upravo to je mislila. Nisam gubio vrijeme već sam odmah rekao kako te čizme ne mora nositi u javnosti već bi volio da ih obuva tu kod kuće, samo za mene. Iznenađeno je blenula u mene upitno me gledajući u oči. Situacija je bila vruća i nisam smio oklijevati pa sam joj bez uvijanja objasnio kako me oduševljava gledati je obuvenu u čizme. Šutjela je trenutak netremice me gledajući a onda je napokon progovorila:- Tihomire, što to pričaš?-

Nisam se dao zbuniti. Ustao sam i otišao u svoju sobu donjeviši lijepo upakiranu kutiju gdje su se nalazile
čarape, halteri, kombinei i seksi spavaćice. Očito nije očekivala još poklona i zbunjeno je gledala u kutiju s mašnom. Otvorila je kutiju i počela vaditi sadržaj.  Široko otvorenih očiju vadila je jednu po jednu stvar stavljajući na stol a lice joj se ponovo zarumenjelo. -Majko moja... Ne mogu vjerovati! Tihomire, pa jesi ti to stvarno meni kupio"?- Upitala je. -A kome drugome- odgovorio sam. Odmah sam dodao kako bi volio da to sad odamh odjene i obuje čizme. -Ti nisi normalan!- glasno je prokomentirala uozbiljivši se. -Pa gle... Ako ne želiš nema veze. Gorim od želje da te vidim odjevenu u ovo rublje i obuvenu u čizme, no ako ti to ne želiš nema problema. Samo se nadam da ti se stvari sviđaju.- Gledala me nekoliko sekundi bez riječi a onda pomalo zbunjeno rekla:-Ma sviđa mi se... Sve mi se sviđa samo...- Zastala je spustivši pogled prema stvarima koje je rasporedila po stolu. -Drago mi je da ti se sviđa.- Rekao sam prišavši joj i poljubivši je u lice. Okrenuo sam se i izašao iz sobe.
Ušao sam u svoju sobicu i legao na krevet. Prožimali su me čudni osjećaji. Ispunila me neka praznina i razočaranje. Imao sam osjećaj da sam bio nadomak cilju i da nisam stvar odigrao do kraja onako kako je trebalo a što i kako je trebalo nisam znao sam sebi objasniti. Ležao sam na krevetu i buljio u neku zamišljenu točku na plafonu... Možda je prošlo pola sata a možda i nešto više kada su se vrata sobe otvorila. Mama je stajala u mraku hodnika i nisam je mogao vidjeti ali čuo sam kada me dozvala imenom i pozvala da dođem. Sad me već prožimala neka vrsta nelagode i teškim korakom uputio sam se u sobu. Moje iznenađenje bilo je golemo... Mama je odjevena u prozirni kombine s čizmama na nogama stajala nasred sobe držeći čašu vina u ruci. Smješkala se zavodnički a usudim se reći čak pomalo kurvinski.  Glavom mi je pokazala čašu vina na stolu. Uzeo sam čašu a mama mi je prišla i kucnuli smo se čašama. Otpili smo nekoliko gutljaja gledajući se u oči.

-Tihomire.-Započela je mama.-Sad mi, molim te iskreno, ali uistinu iskreno, reci zašto si mi kupio sve te skupe poklone pogotovo me zanima čemu to seksi rublje?- Odložila je čašu na stol i prekrižila ruke na prsima očekujući moj odgovor. -Najprije moram ti reći da mi je izuzetno drago što si se ovako odjenula... Izgledaš fenomenalno. A zašto sam ti sve to kupio? Pa zato jer sam zaljubljen u tebe.- Izgovorio sam to i imao osjećaj da se pod ispod mene ljulja. Gledala me s nekakvim iskrivljenim osmijehom na licu pa iako je odavala dojam zbunjenosti mogao bi se okladiti da je očekivala ovakav ili barem sličan odgovor. Procijenio sam da je ovo trenutak koji znači biti ili ne biti. Napravio sam korak prema njoj obujmio je rukama i privio k sebi. Poljubio sam je u usta gurnuvši joj jezik između vlažnih usana. Nije mi uzvratila poljubac na način kako bi ja to želio ali ono važnije bilo je to da nije pružala nikakav otpor.
Malo sam se odmaknuo od nje gledajući je u oči koje su se sjajile. Lice joj je bilo rumeno i znao sam da to nije samo zbog vina. Očito je bila uzbuđena i teško je to mogla prikriti. -Tihomire, molim te... Gle, ovo fakat nije u redu...- Prekinuo sam je rekavši:-Baš me briga!- Ponovo sam je privukao k sebi i strasno je poljubio. Ovaj put je uzvratila poljubac. Istina, nekako bojažljivo i plaho ali ipak podatno. Tople mamine usne i vlažan jezik uvjetovali su time da mi se kurac počne propinjati neslućenom brzinom. Ljubio sam je u usta i rukom joj gladio mali trbuščić... Ruku sam lagano spuštao na niže i u jednom trenutku ruka mi je bila na njenom pičiću. Srednjim prstom klizio sam po maminoj pički i osjetio kako se lagano vlaži.  U trenutku kada mi je prst kliznuo u unutrašnjost vlažne i tople pičke tiho i duboko je uzdahnula.
 Sve strasnije uzvraćala mi je poljupce a ja sam se osjećao poput mladog
napaljenog bika. Konačno sam napravio ono o čemu sam godinama samo maštao. Zgrabio sam je rukama za guzove. Dok sam rukama gnječio njene raskošne guzove imao sam osjećaj da će mi kurac poderati gaće i hlače. Rukama sam je čvrsto zgrabio za dupe i podigao u zrak te ju posjeo na stol. Sjedila je na stolu obujmivši me rukama i gurala mi jezik duboko u usta. Rukama sam je zgrabio za sise i stao ih brutalno gnječiti. Ako ju je to gnječenje sisa i boljelo ničim to nije pokazala. Držeći i dalje ruke na njenim sisama nježno sam je gurnuo unazad. Mama je sad ležala na stolu široko razmaknutih nogu i glasno je disala. Još sam joj malo razmaknuo noge a pogled na njenu skroz izbrijanu pičku dodatno me raspalio.

Svukao sam se brzinom munje a moj nabrekli kurac samo što nije eksplodirao. Uhvatio sam je rukama za noge i malo je privukao k sebi. Glavićem kurca trljao sam njenu pičku koja je sad već obilno vlažila. Trenutak koji sam toliko čekao i o kojem sam toliko maštao napokon je došao. Žestoko i bez imalo milosti zabio sam svoju nabreklu kurčinu u maminu pičku. Zabacila je glavu unazad i najprije široko otvorila usta a u idućem trenutku glasno je vrisnula. Kako rekoh, bez imalo nježnosti zabijao sam svoju batinu duboko u nju i uživao gledajući kako joj se sise tresu pod naletima mog kurca. Mama je sklopljenih očiju svako malo ispuštala glasne uzdahe... Osjetio sam da sam sve bliži eksploziji i u idućem trenutku sprašio sam joj ga do jaja a sperma je u nezadrživom naletu stala puniti njenu pičku.

Držao sam kurac u njoj možda dvadesetak sekundi dok se nisam skroz ispraznio. Izvukao sam ga i dok je
još imao čvrstoću gurnuo joj ga još dva-tri puta kao da samog sebe želim uvjeriti kako je ovo zbilja a ne plod mašte ili san. Mama je mirno ležala glave okrenute u stranu. Stavila je dlan ruke naopačke okrenut na usne i stekao sam dokjam da se ne osjeća ugodno zbog svega što se između nas upravo odigralo. Gledao sam njenu razvaljenu pičku iz koje se cijedila sperma i znao sam da mi neće trebati puno vremena pa da se opet uzbudim. Primio sam je za ruke i uspravio u sjedeći položaj. Gledala me nekako plaho. Zagrlila me rukama oko vrata i spustila glavu na moja prsa. Oboje smo tako zagrljeni šutjeli jedno vrijeme.  Napokon je mama tiho progovorila:-Tihomire, jesi li ti svjestan što mi činimo?- Čvršće sam je zagrlio i pomilovao je po kosi. -Svjestan sam, itekako sam svjestan i vjeruj da mi uopće nije žao.- Tek tada je podigla glavu i pogledala me u oči:-Tihomire, ti nisi normalan.- Umjesto odgovora poljubio sam je u usta i pomogao joj da siđe sa stola.

Odveo sam je do kreveta i oboje smo legli. Ležali smo pripijeni jedno uz drugo i mazili se. Bedra su joj bila vlažna od sperme koja se iscijedila iz pičke ali to mi nimalo nije smetalo. Rekla je kako se mora istuširati no rekoh joj da za to ima vremena. Ipak se okrenula u namjeri da ustane iz kreveta. Uhvatio sam je za bokove i povukao nazad u krevet. -Nemoj Tihomire, nemoj... Molim te!- Zavapila je. Prasnuo sam je još jednom okrenutu tako na bok. Čim sam svršio i izvukao kurac iz pičke ustala je i brzim korakom izašla iz sobe. Ja sam u međuvremenu svukao zamrljane hlače i gaće.

Mama se vratila nakon dvadesetak minuta ogrnuta ručnikom. Bez riječi je sjela za stol i zapalila cigaretu. Ustao sam i stao iznad nje poljubivši je u kosu. Rekoh joj kako idem na tuširanje a dok s evratim volio bi da se preodjene i obuje one crvene čizme. Podigla je glavu prema meni i a usne su joj se razvukle u smiješak. -Koji si ti perveznjak!- Rekla je. Otišao sam u kupaonicu.

Vratio sam se nakon petnaestak minuta i ušao u sobu posve gol. Ručnikom sam brisao ostatke vode s tijela.
O, da... Mama me dočekala preodjevena i obuvena u crvene, kurvinske, čizme. Čitavu noć nastavili smo s perverzijama. Lizao sam joj obrijanu pičku, gurao prste u šupak, izljubio sam joj i polizao guzove... Popušila mi ga je vrhunski... Jebali smo se do iznemoglosti mijenjaći poze. Sve u svemu iscijedila me poput limuna. Zaspali smo tek ujutro. Iscijeđen i umoran spavao sam do tri sata poslije podne. Probudio sam se i imao osjećaj da sam sav izlomljen. Mame nije bilo. Ustao sam u namjeri da potražim tabletu Andola i odem na tuširanje. Tada sam na stolu ugledao list bijelog papira i olovku. Na papiru je pisalo: "U frižideru ćeš naći nešto za jelo. Snađi se. Ja sam otišla u grad. Moram kod frizerke a poslije idem s frendicama negdje na muziku. Vratit ću se kasno pa me ne moraš čekati... Ali ako baš želiš sačekaj me pod uvjetom da budeš manje perverzan nego protekle noći. P.S. Obukla sam gaćice i haltere koje si mi donio iz Beča. Pusa!"
Nasmijao sam se pročitavši maminu poruku. Otišao sam na tuširanje koje mi je hitno trebalo. Znao sam da ću ostatak dana provesti u krevetu skupljajući snagu za noć, tj. za mamin povratak. Jedva sam čekao da je vidim u halterima koje je odjenula. I vidio sam je. Dočekao sam da se vrati. Bilo je već pola tri ujutro kada je stigla doma. Stigla je taksijem i bila je vidno pripita. Zadigao sam joj suknju i vidjevši haltere totalno sam se raspametio. Svukao sam joj gaćice i na njima vidio mrlje za koje sam odmah zaključio da su ostaci nečije sperme. Dakle mama se s nekim pojebala. O, ne nisam bio ljubomoran. Naprotiv to me dodatno uzbudilo. Sve u svemu vatra koju smo zapalili još traje i gotovo da nema dana a da se ne pojebemo. Uživam je držati za dupe bez obzira jel gola ili odjevena.

2 komentara:

  1. Svaka čast,ako je istina!Ja sam imao
    priliku,ali prebalav,premlad,17g,
    jos uvijek me progoni moje nesnalazenje
    ali sad je to neostvarena zelja i
    vjecna steta,dok sam ziv!

    OdgovoriIzbriši