porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

21. srp 2018.

Seks s mamom koja je zaljubljena u mene ali i ja u nju


Trebalo je proći izvjesno vrijeme pa da shvatim iz kojeg razloga se moja mama te još dvije susjede gotovo svakodnevno sastaju, odnosno odlaze kod susjede Milke gdje na njezinom balkonu ispijaju kavu. Spomenuta susjeda Milka bila je stara raspuštenica, ostale dvije susjede bile su u braku za razliku od moje mame koja se davnih dana razvela od mog oca.

Milka je bila otprilike vršnjakinja moje mame. Pa i sada na pragu šezdesete godine života voljela se pojebati. Mislim da smo svi mi, pubertetlije, iz kvarta baš s Milkom izgubili nevinost. A ja sam i sada povremeno odlazio kod nje kada bi mi se nešto prijebalo a nisam imao što. Milka je bila dobro oščuvana i vrlo elegantna žena. No pustimo sad za trenutak Milku.

Dakle evo što je bio razlog okupljanja spomenutih žena kod Milke. Naime u prekrasnoj kući okruženoj zelenilom koja se nalazila odmah do Milkine živio je stariji bračni par, Ljiljana i Domagoj, koji nisu imali djece. Djece nisu imali ali bili su bogati i u svakom pogledu dobrostojeći ljudi. A onda se u njihovu kuću uselio njihov nećak Damjan. Mladi plavokosi ljepotan koji je studirao u Zagrebu.

Ljetne mjesece Ljiljana i Domagoj provodili bi u svom apartmanu negdje u jednom malom mjestu, mislim, na Pagu. U kući bi ostajao spomenuti Damjan. Odlazio bi i on na more ali ostajao bi nekoliko dana pa se vraćao. Dobro sad, to što je Damjan bio vrlo mlad i naočit muškarac nije baš bio glavni razlog što su se žene okupljale kod Milke.

Glavni razlog bio je taj što bi se Damjan posve gol kupao u montažnom bazenu a potom se također posve gol sunčao na travnjaku iza kuće. Njegov nabrekli kurac postao je predmet želja napaljenih žena pa i moje mame. Damjan je vrlo dobro znao da ga žene promatraju. Nije im to davao do znanja već ih je ignorirao, odnosno pravio se da ih ignorira.

On je u stvari pripremao teren za akciju. Da previše ne duljim prvo je pojebao raspuštenicu Milku što je bilo i očekivano. Potom je pojebao jednu pa drugu susjedu koje su podlegle njegovom šarmu i potentnom kurcu bez obzira na što su bile u braku. Posljednja žena koju je pojebao bila je moja mama.

Mami uopće nije smetala činjenica da bi tom mladom pastuhu mogla biti, ne samo mama, već vjerojatno i baka kada je razlika u godinama u pitanju. Kada sam saznao da Damjan jebe i moju mamu poludio sam. Tek tada shvatio sam da je razlog mojoj ljutnji ljubomora. Bio sam ljubomoran na njega stoga jer sam napokon samom sebi morao priznati da sam zaljubljen u vlastitu mamu i da sam tu svoju zaljubljenost jako dugo vremena potiskivao duboko u sebi.

Sve sam podrobno analizirao i shvatio u kolikoj mjeri je moja mama, kada sam ja u pitanju, bila posesivna. Doslovno svaku moju vezu s bilo kojom djevojkom moja mama uspjela je rasturiti. Zahvaljujući njoj raspao se i moj brak nakon kojeg sam se vratio k mami. I sad sam se nalazio pred novim i skorim  vjenčanjem zbog čega moja mama nije bila baš sretna i nije se libila to mi i pokazati.

Kako su dani prolazili a moja mama je uredno barem dva puta tjedno odlazila kod Damjana koji ju je razvaljivao svojom moćnom, nabreklom i mladom batinom, moja ljubomora postajala je sve izraženija. Tada sam se odlučio na pomalo rizičan korak. Razgovarao sam s Milkom i dao joj do znanja kako znam razlog zbog kojeg je moja mama često kod nje.

Milka se samo nasmijala i apsolutno ništa nije željela reći na tu temu. Tek kada sam ponovio to što sam malo prije rekao Milka je rekla:-Pa što? Ako je dobro tvojoj mami i ako je dobro Damjanu ne vidim u čemu bi bio problem.-

Nisam joj mogao reći kako sam napokon samom sebi morao priznati da sam zaljubljen u vlastitu mamu. A ta potisnuta i pritajena zaljubljenost datirala je još iz davnih dana. U jednom drvenom sanduku u podrumu kuće pronašao sam kartonsku kutiju u kojoj su se nalazili nekakvi dokumenti koji su prekrivali stare fotografije.

Njuškajući po toj kutiji pronašao sam dosta starih crno bijelih fotografija. Na dosta fotografija bili su zajedno moja mama i i moj otac. No na nekoliko tih starih fotografija nalazile su se neke meni nepoznate žene. Ono što me uzbudilo bilo je to što su na nekim od tih fotografija te žene, tada još mlade djevojke, bile gotovo gole ili polugole. Na jednoj od spomenutih fotografija prepoznao sam mamu. Bila je mlada, lijepa i gola. U stvari na fotografiji su se vidjele samo njezine gole sise.

Od tog dana često bi odlazio u podrum, vadio te stare fotografije i drkao. Bilo me čak i stid jer se nisam libio drkati i na maminu fotografiju. No s vremenom je stida nestalo a proradila je moja prljava mašta. Onda sam počeo izlaziti s djevojkama a mama se trudila da svaku moju vezu uništi. Čak sam se i oženio te odselio ali opet je mama umiješala svoje prste i taj brak se, kako rekoh, raspao.

Tog poslijepodneva kada je mama rekla kako ide do Milke a ja sam jako dobro znao da to nije istina. I ja sam odlučio otići do Milke. Iznenadila se kada me ugledala. Pitao sam za mamu a Milka mi je uz zagonetni smiješak na licu bez imalo uvijanja rekla kako ja zasigurno vrlo dobro znam gdje je moja mama.

Krenuo sam prema balkonu no Milka me pokušala spriječiti u tom naumu. Zamolio sam je da me pusti a ona je slegnula ramenima i rekla da ako baš želim neka gledam. I gledao sam.

Damjan je sjedio u stolici posve gol kao i uvijek a mama je stajala ispred njega i koketno mu se smiješila nešto govoreći. Žena koja bi tom deranu mogla po godinama biti čak baka ponašala se kao kakva šiparica. Damjan joj je pružio ruke i ona njemu. Mama je bila posve odjevena za razliku od njega.

Povukao ju je k sebi i mama ga je opkoračila. Damjan joj je zadigao suknju i samo joj malo pomaknuo gaćice u stranu. Toliko da ne smetaju njegovu nabreklom kurcu da prodre u pičku moje mame. Jahala je nasađena na njegov kurac dok joj je on rukama gnječio sise.

Maknuo sam se ne želeći da me zapaze. Milka me pitala da li sam dovoljno vidio. Nisam joj odgovorio na pitanje ali zamolio sam je da mami ništa ne govori. No naravno da joj je rekla i to odmah nakon što je mama sjahala s Damjanovog kurca pa se zaputila do Milke.

Kada je mama ušla u kuću nisam je vidio ali sam je čuo. Otišla je u spavaću sobu a potom nakon kraćeg vremena zaputila se u kupaonicu. Dok se ona tuširala ja sam ušao u njezinu sobu. Na krevetu su se nalazile mamine gaćice nemarno bačene na krevet. Uzeo sam gaćice u ruku i vidio da su obilno natopljene spermom.

Tog trenutka kurac mi se dignuo. Iza leđa mi se pojavila mama a da je uopće nisam čuo.
-Što radiš s mojim gaćicama?- Izderala se na mene pa mi uzela gaćice iz ruku i odnijela ih u kupaonicu.

Prošlo je više od pola sta kada je mama ušla u dnevnu sobu. Bila je svježe istuširana i na sebi je imala drugu odjeću. Rukama je podbočila bokove i stala ispred mene.-I? Što mi imaš za reći?- Obratila mi se.
Trenutak sam šutio a onda se u meni nešto prelomilo. Graknuo sam na nju govoreći joj kako nije baš normalno da odlazi na seks kod tog Damjana koji toliko godina mlađi od nje.

Mama se smiješila. Sjela je pored mene i pomilovala me po licu da bi onda rekla:-Ma da ti nisi malo ljubomoran, ha?-
Da, pogodila me u žicu i ostavila bez riječi. Opet je ona bila ta koja je progovorila:-Nemaš mi što zamjerati zbog Damjana. Jesam li ja tebi ikada zamjerila što posjećuješ Milku? Jesam li?- Dakle znala je a ja sam bio uvjeren kako ona to ne zna. Kakav sam ja glupan, pomislio sam u sebi.

Nije na tome stala. Obzirom da je vidjela kako sam postao nervozan jer osjećao sam nelagodu i sram.
-Jesam li ti ikada zamjerila što odlaziš u podrum i tamo masturbiraš gledajući moju fotografiju iz mladih dana?- Rekla je a ja sam se zacrvenio u licu u tolikoj mjeri da sam imao osjećaj kako mi lice gori.

-Iskreno ću ti nešto priznati. Od dana kada sam shvatila što radiš u podrumu i ja sam spram tebe osjetila nešto što riječima ne mogu opisati.-
A onda mi je priznala kako je bila skrivena iza jednog starog ormara. Bila je tiho i promatrala me kako drkam.

Ustao sam s kauča u namjeri da izađem iz kuće jer trebalo mi je svježeg zraka.
-Ako si naumio otići kod Milke znači li to da sam te uzbudila?- Pitala me a ja sam sve teže disao. No ona nije prestajala govoriti. Pričala je o tome kako sam zasigurno mnogo puta, dok sam promatrao njezinu fotografiju, maštao o tome da joj diram sise.

-Pa hajde primi me za sise. Naravno ako želiš i ako ne misliš da sam stara baba.- Rekla je to, ustala se pa se isprsila prema meni. Gledajući je u toj pozi uistinu sam poželio staviti ruke na njezine sise. Učinio sam to… Nekako mlako i bojažljivo a mama je govorila da slobodno stisnem malo jače. I stisnuo sam. Bila je bez grudnjaka.

Vrtjela je guzom i bilo je očito da joj se gnječenje sisa sviđa. Rekla mi je neka sjednem a potom je svukla majicu. Sise su joj izazovno stršale i dok sam ja sad gnječio njene gole sise svukla je i šos te ostala posve gola. Raskopčala mi je hlače, izvukla kurac i uzela ga u usta. Izvukao sam kurac iz njezinih usta jer imao sam osjećaj da ću svršiti.

Legla je na kauč i široko razmaknutih nogu čekala da se ja razodjenem. Gledala je u moj nabrekli kurac i još više raširila noge. Zaslinila je prste ruke i slinom protrljala svoju pičku. Zabio sam kurac u njezinu pičku a ona je glasno i strasno zajecala. Zabijao sam joj svoju nabreklu batinu sve do jaja. A onda je došlo do erupcije… Iz mog kurca je poput lave iz vulkana šikljala sperma i punila maminu pičku. Privukla me na svoja prsa i rukom mi milovala kosu dok se moj kurac još uvijek nalazio u njoj.

-Obećaj mi da se nećeš oženiti onom glupačom.- Mislila je na ženu s kojom sam sve do tog trenutka imao namjeru sklopiti brak.
-Ako mi to obećaš ja tebi obećajem da više neću ići kod Damjana. Nemam razloga jer sad imam tebe.- Rekla je to a ja sam pomislio- Ona uistinu nije normalna ali izgleda da nisam ni ja.-

Izvukao sam slinavi kurac iz njezine pičke a ona je opet pitala:-Obećaješ? Daj mi riječ. Čuo si što sam rekla.-
Obećao sam joj rekavši kako od braka neće biti ništa. Oboje smo ustali s kauča a mama se priljubila svojim golim tijelom uz mene i poljubila me u usta. Uzela me za ruku i rekla:- Dođi, idemo pod tuš.-

Pod toplom vodom koja je curila iz tuša pojebao sam je još jednom. Naravno, nisam se oženio i eto ostao sam živjeti s mamom. Znam da bi nekom tko bi nas promatrao bilo neobično što se mama i ja ponašamo kao zaljubljeni par. Ne zbog toga što bi taj netko znao kako mi je to mama već zbog toga što je ona toliko starija od mene. A što bi tek mislio kada bi znao da smo mi majka i sin. Valjda smo ludi oboje ali za sada uživamo u tom ludilu ma štogod tko o tome mislio.

-Patrik-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+  

Nema komentara:

Objavi komentar