porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

17. lis 2018.

-Želiš vidjeti kako ti mamu jebem u guzicu?-


-Da, baš kako naslov kaže... Taj nadobudni i prepotentni klinac pitao me:-Želiš vidjeti kako ti mamu jebem u guzicu?-
Ali doći ćemo do toga pa krenimo s pričom ispočetka.

Na zidu naše kuće s dvorišne strane nalazila su se dva mala prozora kroz koja je prodirala škrta svjetlost u podrum kuće. Kroz te spomenute prozore gledao sam kako naš susjed Martin jebe moju mamu. Za razliku od svog tate ja sam naslućivao kako moja mama Blanka opasno flertuje s našim susjedom ali ne da samo bezopasno flertuje.

Čak i u prisustvu moga tate moja mama bi se kokektno smiješila mladom susjedu Martinu koji je bio čest gost u našoj kući. Naime Martina je moj naivni tata smatrao svojim dobrim prijateljem. Kako smo bili u fazi preuređenja i adaptacije kuće susjed Martin se velikodušno ponudio da bude na ispomoći mome ocu. To i jest bio glavni razlog da vrlo često boravi kod nas pa sam i ja tako isprva mislio. No onda sam shvatio da Martinu nije stalo samo do toga da bude dobar susjed koji vrlo rado pomaže mome ocu.

Martin je bacio oko na moju mamu a kako je vrijeme odmicalo ni mama nije bila ravnodušna na njegova udvaranja. Inače Martin je bio svježe rastavljen muškarac i trenutno nigdje nije radio pa je imao dosta slobodnog vremena. Razumio se u razne vrste poslova i vrlo često su ga, osim moga tate, i drugi susjedi i prijatelji znali angažirati radi obavljanja raznih poslova u kućama i oko kuća.

Mama a ni Martin nisu slutili da sam shvatio kako njih dvoje održavaju malo dublju vezu od one koja bi se mogla nazvati dobrosusjedskom i prijateljskom. Martin je trenutno radio na preuređenju podruma. Skidao je staru i oronulu žbuku kako bi potom izolirao zidove, promijenio instalacije i popločio pod.

Moj dragi tata bio mu je neizmjerno zahvalan na pomoći. Naime dok bi moj tata bio na poslu Martin bi dolazio u našu kuću spuštao se u podrum i prionuo poslu. Mama je tada trenutno honorarno radila u obližnjoj trgovini  po četiri sata dnevno. Vikendima bi u društvenom domu radila kao ispomoć na svadbama, krštenjima i raznim drugim svečanostima. Inače društvenim domom je upravljalo lokalno lovačko društvo koje je preuređenu dvoranu iznajmljivalo za spomenute svečane prigode. Mama nije bila u cvijetu mladosti a kako je ostala bez posla radila je što joj se nudilo i čekala mirovinu.

Dakle dok bi Martin u podrumu obavljao poslove mama bi po dolasku s posla, tj. iz trgovine, skuhala kavu te je uz bocu hladnog piva odnosila Martinu u podrum. Zatvorila bi vrata i spustila se stepenicama te se dolje u društvu Martina znala zadržati po pola sata a neki puta i dulje.

Bio sam dovoljno pametan da ne otvaram vrata koja vode u podrum jer vrata su bila stara i proizvodila su glasnu škripu. Naravno da bi me njih dvoje čuli. Stoga sam se trudio praviti naivan kako mama ali ni Martin ne bi posumnjali da znam više nego što oni misle da znam.

Ali rekoh da su postojala ona dva mala prozora s dvorišne strane. Došuljao sam se do prozora i provirio u podrum. Mama je visoko iznad bokova zadignute suknje i raširenih nogu ležala na starom drvenom stolu dok je Martin u nju zabijao svoj veliki kurac prošaran plavim žilama.

Bio je to prizor koji me totalno zapalio. Morao sam otići u wc te izdrkati svoj nabrekli kurac. Od tog dana redovito sam špijunirao mamu i Martina. Ponekad bi se mama naguzila preko stola a Martin ju je držao za bokove i jebao. Sljedeće što me dodatno još više zapalilo bila je situacija kada sam gledao kako mama u usta prima Martinov kurac. Taj veliki kurac mama je iskolačenih očiju gutala gotovo do jaja.

Jednog dana, ne znam kako, mama nije zatvorila vrata koja vode u podrum. Došuljao sam se do vrha stepenica i osluškivao. Nisam mogao dobro čuti o čemu pričaju ali svako malo oboje su se glasno smijali. Jedino što sam dobro čuo bilo je to kako mama spominje guzu i to je ponovila nekoliko puta. Potom sam je čuo kako se penje stepenicama. Sjetila se da nije zatvorila vrata pomislio sam i bio sam u pravu.

Brzinom munje udaljio sam se s vrha stepenica i otišao u kuhinju. Kada sam nakon desetak minuta izašao iz kuhinje u hodnik vrata su bila zatvorena. Opet sam izašao napolje i prišuljao se do prozora. Ako me je sve ono što sam prije vidio totalno napalilo onda me ono što sam tada vidio totalno raspametilo.

Mama je nagužena klečala na nekakvom starom i prljavom tepihu. Rukama se opirala o zid a Martin je svoj kurac zabijao u njezinu guzicu. Iako je mama doslovno skvičala što sam čak i ja mogao čuti Martinov veliki kurac je bez većih problema ulazio i razvaljivao mamin šupak.

Već sam ranije prilikom drkanja zamišljao da sam ja na Martinovom mjestu i da sam ja taj koji jebe mamu u podrumu na stolu. No sada sam gotovo sagorio od želje da i ja mamu pojebem u guzu. Sliku Martinovog kurca koji ulazi u mamino dupe stalno sam vrtio u mislima. Obzirom na činjenicu da je Martinov kurac prilično lako ulazio u mamin šupak zaključio sam kako je taj i takav oblik seksa mama već uvelike prakticirala jer to joj definitivno nije bilo prvi put.

U jedno sam također bio siguran. Moj tata zasigurno nije bio taj koji bi mamu jebao u guzicu. On je bio sve samo ne maštovit ljubavnik koji bi mogao zadovoljiti mamu a seks u guzu za njega je bila nemoguća misija. Znači mama ga je već ranije uvelike varala i nabijala mu rogove a analni seks je također prakticirala s nekima, ili mnogima, od svojih ljubavnika.

Martin je bio mlad i lijepo građen muškarac pa me nije čudilo to što se mama zapalila za njega. Ona je pak bila žena u više nego zrelim godinama s, kako se ispostavilo, mnogo seksualnog iskustva. Onda je pukla afera. Naime doznalo se da je moja mama održavala seksualne odnose s dvojicom sinova vlasnika trgovine u kojoj je mama radila. A kako se za to doznalo?

Sada kada je Martin svojim kurcem redovito punio pičku, guzu i usta moje mame ona je zapostavila dvojicu mladih sinova vlasnika trgovine. Ne znam kako ali njih dvojica doznali su da mamu obrađuje Martin. Dečki su bili mladi, nadobudni, posesivni a sada ljuti i ljubomorni.

Nisu izdržali i osim što su se željeli pohvaliti željeli su se i osvetiti. Krenulo je tako da su se u lokalnom i jedinom kafiću u mjestu počeli hvaliti time kako su jebali mamu. Naslađivali su se pričama o tome kako su je jebali, kako im je pušila kurac obojici istovremeno, kako su je jebali istovremeno… Jedan u pičku a drugi u usta ili jedan u pičku a drugi u guzu.

Možda bi se mama, barem koliko toliko, izvukla na način da kaže kako je to tek puka maštarija dvojice derana da nije postojao jedan problem. Naime ta dvojica derana u svojim mobitelima imali su snimljenog, i vrlo kompromitirajućeg, materijala. Ona vrlo vjerojatno nije bila svjesna da dok kleči i naguzila se te dok je jedan od njih jebe u guzicu onaj drugi mobitelom snima kako kurac njegova brata ulazi u maminu guzu. Istina, ti filmići su bili kratki i gotovo nigdje se nije vidjelo mamino lice ali vrlo lako se moglo zaključiti da je to ona.

Naravno da sam se i ja našao u vrlo nezavidnoj situaciji. Došao sam u kafić gdje su me prisutni gosti, mahom muškarci, gledali s podsmijehom. Jedan od prisutnih, vidno pripit, prišao mi je i počeo s provokacijama. Nastojao sam ostati smiren, popiti piće te otići ali tada se u kafiću pojavio jedan od dvojice trgovčevih sinova. Uzrujan ali ipak nastojeći ostati smiren zamolio sam ga da prestane širiti laži o mojoj mami.

On mi se drsko nasmijao u lice prije nego mi se obratio:
-Želiš vidjeti kako ti mamu jebem u guzicu?-
Iz džepa je izvadio mobitel i pustio snimku. Problijedio sam od muke, ljutnje ali i od stida. Uzeo sam mu mobitel iz ruke i tresnuo ga o pod i tada je nastala gužva. Odalamio sam ga po nosu a on mi je nastojao uzvratiti. Uglavnom do veće tučnjave nije došlo jer su nas razdvojili.

U međuvremenu sve te priče o seksu mame s tom dvojicom dripaca kao i s Martinom doprle su do tate. Tri dana nije dolazio kući. Napokon je nazvao mamu na mobitel i zamolio je da napusti kuću jer je više ne želi vidjeti niti živjeti s njom. Osramotila ga je i to joj ne može oprostiti.

Mamu sam zatekao u kuhinji. Bila je očajna a osim toga vrlo vjerojatno je popila nešto od alkohola. Plakala je. Prišao sam joj i zagrlio je. Ustala je sa stolice i čvrsto me zagrlila te još jače zaplakala. Krenula je pakirati svoje stvari a meni nije preostalo ništa drugo nego da joj pomognem. Rano ujutro odvezao sam je u staru kuću koju je naslijedila od svojih roditelja. Ta kuća sastojala se od dvije prostorije, male kupaonice i wc-a. Dijelom je bila sagrađena od drveta a dijelom od pune cigle.

Nije imala kamo drugdje otići. Osim toga sad je bila i bez posla što je značilo i bez ikakvih novčanih primanja. Sreća što je ta mala kuća imala struju i vodu ali i to je trebalo plaćati. Obećao sam joj kako ću joj ja pomoći srediti kuću kako bi to ipak bio prostor za pristojan život. Također sam joj obećao da ću se pobrinuti za plaćanje računa kao i to da ću joj financijski pomagati.

I tako sam počeo prilično vremena provoditi kod mame. Poradio sam na uređenju unutrašnjosti kao i okućnice. Mama je bila usamljena jer na brijegu u tom zaseoku nalazile su se svega još četiri stare kuće od kojih su tri bile napuštene i prazne. No nije se žalila jer, kako je govorila, njoj je sada potrebno mira i ova priroda koja ju okružuje čini joj dobro.

Ta česta druženja s mamom zbližila su nas i postali smo prisniji nego ikada prije. Znao bi i prenoćiti kod nje. I dalje sam maštao o seksu s njom ponaosob o analnom seksu. Jednog dana kada smo oboje bili prilično dobre volje skupio sam dovoljno hrabrosti i priznao joj da sam je promatrao dok se seksala s Martinom.

U stvari tom mom priznanju prethodilo je njezino pitanje da li sam i ja vidio ono što su sinovi trgovca, kod kojeg je radila, snimili. Priznao sam da jesam… -Ali ne samo to.- Rekao sam. Upitno me pogledala i nakon kraće stanke pitala me što sam još vidio. Tada sam joj priznao kako sam nju i Martina špijunirao, tj. promatrao, kroz podrumski prozor.

Zacrvenjela se u licu i bilo joj je neugodno. Ipak je smogla snage i pitala me:- Kako si se osjećao? Mislim kako si se osjećao kada si vidio ono na mobitelu i onda kada si me gledao s Martinom?-
Progutao sam slinu pa izustio:-Uzbuđeno… Da, iskreno ti moram priznati da me sve ono što sam vidio uzbudilo.-
Usnice su joj se malo razvukle u osmijeh. Ništa nije rekla osim da je umorna i da ide na spavanje.
Ako je možda zbog tog našeg razgovora tada bila u blagom šoku ujutro se već pribrala i izgledala je kao da onog razgovora od večer ranije nije ni bilo. Dan je bio prekrasan. Sunce je obasjavalo brijeg s kojeg je pucao prekrasan pogled na okolicu. Mama me pohvalila jer rano sam ustao i popravio drvenu ogradu.

Rekao sam joj kako ću autom otići do susjednog sela i u trgovini kupiti nešto namirnica za ručak i večeru. Samo je kimnula glavom. Pogledala je u nebo da bi potom rekla kako je dan prekrasan i kako bi se voljela malo osunčati.

Vratio sam se kroz nekih pola sata i ono što sam ugledao ostavilo me bez daha. Mama je sjedila na klupi ispred kuće. Na licu je imala samo sunčane naočale i bila je posve gola. Nasmijala se kada je vidjela kako sam zatečen i zbunjen.
-A što sada? Ionako si me već vidio golu. I ne samo to… Zar ne?-

Nisam znao što joj uopće reći i jedino što sam izustio bilo je kako se ona neka nastavi sunčati a ja ću spremiti ručak. Zamolila me da joj iz šupe donesem ležaljku i deku što sam i učinio. Pogled na mamino golo tijelo koje je usprkos njezinim godinama još izgledalo dobro kao i pogled na njezinu svježe obrijanu pičku uvjetovao je time da mi se kurac digne i mislim da mi se nije spuštao sve vrijeme dok sam drhtavim rukama spremao ručak.

Ručak je bio gotov i pripremio sam stol. Pozvao sam je da uđe u kuću. Ušla je i uopće se nije trudila odjenuti. Jedino je skinula naočale i posve gola sjela za stol. Gutao sam hranu ali još više sam pogledom gutao golu mamu.

S ručkom smo bili pri kraju kada me iznenada upitala:-Sviđam li ti se? Mislim, kao žena.-
-Sviđaš.- Kratko sam odgovorio.
-Ne misliš da sam stara i smežurana baba koja jedva čeka mirovinu od koje će nekako preživljavati?-
-Ne, ne mislim.- Opet sam kratko odgovorio.

Pokupio sam tanjure i suđe te ih odnio u sudoper. Mama je ustala od stola i zahvalila mi što sam spremio ručak i što ću oprati suđe. Kada sam izašao napolje mama je, i dalje posve gola, stajala uz drvenu ogradu i gledala nekamo u daljinu. Potom je lagano njišući bokovima došla do mene. Stavila mi ruke oko vrata i rekla kako mi je neizmjerno zahvalna zbog svega što činim za nju. Nježno me poljubila u usta i privila uz mene. Znao sam kako nije mogla ne osjetiti moj nabrekli kurac.

Potom je rekla kako je dosta posla za danas i kako bi se mogli zajedno opustiti i osunčati. Ušao sam u kuću, svukao se ali napolje sam izašao u gaćama, tj. boksericama.
-Hajde skini te gaće. Ako sam ja gola možeš i ti biti. Ovdje nas ionako nitko neće vidjeti.-

Ležali smo na staroj deki jedno pored drugoga posve goli i šutjeli. A onda sam se trgnuo jer me iznenada, ne okrećući glavu prema meni, upitala:
-Priznaj mi o čemu si razmišljao dok si me gledao s Martinom. I budi iskren, molim te.-
-Razmišljao sam, u stvari maštao, o tome da sam ja na njegovom mjestu.- Priznao sam.

Za divno čudo mama uopće nije reagirala na te moje riječi. Ni jedan mišić lica nije joj se pomaknuo niti se udostojila pogledati u mome smjeru. Ali onda… Pružila je ruku i primila me za kurac. Ne mičući tijelo kao ni glavu rukom je drkala moj kao kamen tvrdi kurac.

Sperma iz mog kurca doslovno je prasnula i to visoko u zrak. Mama mi je i dalje čvrsto stiskala kurac i sada još brže drkala. Napokon se uspravila u sjedeći položaj. Maknula je naočale i sagnula se. Moj kurac iz kojeg je još izlazila sperma stavila je u usta. Sisala mi je kurac usisavajući ostatke sperme.

Kada je vjerojatno iz mog kurca izašla i zadnja kap podigla je glavu i rukom obrisala usta. Drugom rukom i dalje je nježno mazila moj kurac koji je sad već malo omlohavio. A onda mi se obratila:
-Dakle, maštao si o tome da si ti na Martinovom mjestu?-

Grlo mi se stisnulo i nisam bio u stanju izustiti niti riječi. Mama se ustala te uzela ručnik s klupe i njime obrisala ruke na kojima je bilo ostataka moje sperme.
-Jesi li ti ikada neku djevojku ili ženu jebao u guzu?- Pitala me.
-Ne, nisam.- Konačno sam uspio izustiti.
-A volio bi to?- Pitala je skroz ozbiljna izraza na licu.
-Volio bi.- Odgovorio sam.

Mama je ušla u kuću. Ja sam bio kao u nekakvom bunilu i pitao sam se da li ovo sanjam ili se to uistinu događa. Izašla je kroz nekoliko minuta. U jednoj ruci nosila je između prstiju dvije boce rashlađene pive a u drugoj bočicu s uljem za sunčanje. Pive i bočicu s uljem stavila je na deku pa sjela pored mene.

Sjedili smo na deki, gledali se a ona se zagonetno smiješila. Kucnuli smo se bocama i otpili malo. Rekla je kako trenutno sada ovdje nema ništa drugo osim ulja.
-Dovoljno je gusto i masno pa će i ono poslužiti.- Rekla je i legla na trbuh. Pitala me što čekam te neka uzmem ulje i namažem joj tijelo. Dok sam je mazao naglasila je kako joj neka dobro podmažem guzu. Sada sam i shvatio zašto. Uistinu sam si dao truda. Nauljio sam joj guzu a posebno sam obilno nauljio njezin šupak. Nalaktila se i podigla guzu u zrak. U među vremenu moj kurac je opet bio spreman za akciju.

-Prije nego što kreneš naulji i svog pimpeka.- Rekla je mama. Učinio sam tako. Prstima sam lagano prodirao u maminu guzu i nikakvih problema nije bilo. Još sam joj malo nauljio šupak i lagano ugurao vrh kurca. Kada sam joj ga gurnuo malo dublje glasno je zastenjala ali kurac je u njezin razrađeni šupak ulazio bez većih problema. Ovaj put svršio sam u njezinoj guzi.

Pitala me da li mi se svidjelo. A što sam mogao odgovoriti nego da jest. Sada svaki, ali doslovce, svaki slobodan trenutak koristim da budem s mamom. Ženu koja s toliko strasti i užitka voli primati kurac u pičku, guzu i u usta nikada nisam upoznao a nisam siguran ni da hoću.

Kada sam je napokon pitao kako i zbog čega je pristala na seks sa mnom ona je odgovorila:- A kako bi ti se inače odužila za sve što si učinio i što činiš za mene. Osim toga i ti si to htio i o tome maštao.-

-Tihomir-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

Nema komentara:

Objavi komentar