porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

16. sij 2015.

Mama perverzna kurva, a ja transvestit (PRVI DIO)

Sa svojom dragom mamom,samohranom majkom, živio sam i odrastao po podstanarskim sobama i stanovima. Bilo je perioda kad bi neko vrijeme živjeli kod nekog od njenih mnogobrojnih ljubavnika. Nije da se mama nije pokušavala skrasiti za stalno. Pritom mislim na to da je pokušavala zasnovati ozbiljnu vezu koja bi eventualno mogla završiti i brakom, međutim zbog svoje naravi, i stalne potrebe da se pojebe gotovo sa svakim muškarcem koji joj se imalo svidi, te i takve veze loše su završavale. Kako rekoh, živjeli smo po malim podstanarskim stanovima i bilo je posve normalno da svjedočim glasnim uzadsima koje bi mama ispuštala prilikom seksa s nekim od svojih ljubavnika, ili bolje rečeno, jebača. Što sam bivao stariji to sam s više zanimanja i uzbuđenja slušao ali nerijetko i gledao svoju mamu kako se jebe.


Priznajem da sam i ja kao mnogi, koji to nikada javno neće priznati, drkao na mamine gaćice, grudnjake čarape, haltere... To mamino donje rublje silno me uzbuđivalo a kada sam se osmjelio i počeo ga oblačiti na sebe shvatio sam da me to uzbuđuje još više od samog gledanja. Bio sam prilično mlad i naivan. Sukladno tome bio sam zbunjen i sve to nisam pojmio na pravi način. Počeo sam biti zabrinut zbog svega jer sam sve češće maštao i o seksu s mamom. Nekako sam završio srednju školu i posrećilo mi se da odmah nađem posao. Plaća nije bila velika ali to mi je omogućilo da se osamostalim, tj. da počnem živjeti sam. Nije mi bilo lako živjeti kao podstanar a morao sam priznati samom sebi da mi mama sve više nedostaje iako smo se ponekad viđali.


Mama je sad već ušla u one zrele godine ali bez obzira na sve izgledala je, barem meni, jebeno seksi. Imala je stalan posao, tako je barem rekla, kao adminstratorica u jednom privatnom poduzeću. Uistinu ne znam kako bi se moj život odvijao dalje da se nije dogodilo to da nas petnaestak radnika u mom poduzeću proglase tehnološkim viškom. Nazvao sam mamu desetak dana prije mog rođendana i objasnio joj svoju stuaciju s naglaskom na to kako moram tražiti novi posao. Mama me pozvala da se, makar privremeno, preselim kod nje jer ona sad živi u malo većem, mada također iznajmljenom, stanu. Nisam baš imao neke alternative pa sam prihvatio ponudu a osim toga morao sam samom sebi priznati da me veseli to što ću ponovo živjeti s njom.

No prije nego opišem kakav mi je rođendanski poklon namijenila mama, moram još nešto reći o njoj. Naime, uvijek su je neodoljivo privlačili markantni, strogi i dominantni muškarci. Takvima se predavala u potpunosti. Dozvoljavala je da joj čine što god požele i bespogovorno bi izvršavala sve njihove želje i prohtjeve. Bila je u pravom smislu riječi podatna i poslušna kuja. Naprosto je uživala biti u podređenoj poziciji.


Dakle, došavši u mamnin novi stan iznenadio sam se jer stan je bio na prilično atraktivnoj lokaciji i bio je, ne malo veći već, prilično velik te lijepo i moderno namješten. Najamnina i režije za taj i takav stan zasigurno nisu bile male. Znao sam da bi si od svoje plaće mama teško mogla priuštiti ovakav stan. Tri dana uoči mog rođendana doselio sam se k mami. Odmah idućeg dana kada sam ostao sam, jer je ona otišla na posao, ušao sam u njenu sobu i počeo pretraživati ormare i ladice. Bio sam pomalo iznenađen jer u ormarima i ladicama našao sam pregršt finog, kvalitetnog i skupog donjeg rublja. No, ne samo rublja. Bilo je tu skupih haljina, suknji, šoseva, satenskih rukavica, cipela, čizama i to onih visokih što sežu iznad koljena... Iznenadio sam se kada sam u ormaru ugledao vlasulje odnosno perike. Bilo ih je čak desetak komada i to u raznim bojama i duljinama. U jednom od ormara na dvije police bili su posloženi kolor šamponi te razne boje za kosu. Još sam se više iznenadio kada sam u jednoj od ladica pronašao razne erotske igračke, umjetne kurčeve i vibratore. Naravno, nisam izdržao nego sam na sebe obukao mamine čarape, haltere i štikle te tako odjeven izdrkao. Istog dana po povratku s posla mama me pitala gdje i s kim ću proslaviti rođendan. Odgovorio sam joj kako uopće nemam volje izlaziti bilo gdje. Predložila je da u tom slučaju ostanem doma. Napravit će posebnu večeru, otvoriti bocu finog vina pa onda možemo pogledati neki film na DVD-iju. Nisam imao ništa protiv.


Prije večere otišli smo do obližnjeg kafića gdje smo popili kavu i po mali amaro. Vratili smo se u stan i dok je stavljala večeru na stol sjetila se kako mi je kupila poklon ali ga je zaboravila u uredu gdje je radila. Stoga me poljubila pa mi se ispričala rekavši da ću se morati strpjeti do ponedjeljka jer bio je petak. Naravno, nisam joj zamjerio a osim toga nikada nisam bio tip koji pati na poklone. Bilo mi je ugodno u maminom društvu, tim više što je ona bila prilično dobro raspoložena. Primjetio sam da mama ima čak tri mobitela pa sam je pitao što će joj toliko mobitela? Na to pitanje ponukalo me to što je jedan od mobitela zazvonio u nekoliko navrata. Mama je tek pogledala tko zove i nije se javljala a nešto kasnije skroz ga je isključila. Objasnila mi je kako je jedan mobitel službeni i dobila ga je na korištenje u firmi gdje radi a druga dva su njeni. Jedan za stare prijateljice, prijatelje i znance a drugi za sve one koji su joj manje bitni.


Već tijekom večere ispili smo bocu bijelog vina. Inače znao sam da mama nije baš sklona opijanju. Ponekad bi popila čašicu žestice ili čašu do dvije vina ali da je bila sklona čestom kozumiranju alkohola to nije. Primjetio sam da je sad već postala prilično pričljiva i veselija što je bio rezultat do tada ispijenog vina. Rekao sam joj kako ne bi smjela pretjerivati s vinom ali odmahnula je rukom rekavši kako je ovo posebna prilika. Osim toga pred njom su dva slobodna dana pa ne mora brinuti. Sjeli smo na trosjed i pričali o svemu i svačemu. U jednom trenutku pitala me imam li djevojku. Nije mi bilo ugodno zbog tog pitanja ali odlučio sam iskreno odgovoriti kako nemam. Kratko je šutjela a onda me iznenadila novim pitanjem koje mi je bilo još neugodnije. Pogledala me u oči i pitala je li samnom sve u redu? Zacrvenio sam se rekavši da ne razumijem što me točno pita.


Otpila je gutljaj vina i dalje me netremice promatrajući: -Paaa, mislim jel razlog tomu što nemaš djevojku možda taj što ne voliš žene.- Na obziran način pitala me jesam li možda homoseksualac i shvatio sam to. Odmahnuo sam glavom i rekao joj kako nije to u pitanju a osjećao sam se sve nelagodnije. Ispio sam čašu vina na eks... Osjećao sam da taj razgovor nije započela tek tako, bez nekog njoj poznatog razloga. Vidjela je da mi nije ugodno. Ustala je i stavila CD te pojačala muziku. Uzela me za ruku i podigla s trosjeda. Željela je da zaplešemo. Privila se uz mene i to uistinu privila. Vrtjela je bokovima u ritmu glazbe trljajući se o mene. Uzbudio sam se i osjetio kako mi se kurac diže. Nisam želio da to primjeti pa sam prekinuo ples pozvavši je da popijemo po još jednu. Pili smo stojeći. Držala je čašu u ruci i smješkala se. Kada je progovorila i rekla ono što je rekla bilo je to kao da me strefio grom:-Dobro, zeznula sam to što sam ti zaboravila donjeti poklon ali možda ti mogu pokloniti nešto drugo?- Gledala me onako ispod oka a smiješak joj nije silazio s rubova usana.


Pogledao sam je i prije nego sam išta izustio ona je nastavila:-Možda ti mogu pokloniti nešto od svoga donjeg rublja?- E, da me je ošamarila manje bi se šokirao. Sjela je i pozvala me da sjednem pored nje. Posve sam zanijemio. Sjedio sam pored nje gledajući u pod i crveneći se. Zagrlila me i počela pričati kako vrlo dobro zna da sam nekada izvlačio iz ormara njeno donje rublje kada ona nije bila kod kuće... A shvatila je da sam ga odjevao na sebe kao i to da sam obuvao njene štikle. Osim toga primjetila je da sam i sad, po po dolasku kod nje u stan, pretraživao njene ormare. To je bio onaj i onakav trenutak kad uistinu poželite da vas zemlja proguta u doslovnom smislu tih riječi. Najradije bi se ustao i pobjegao ali nisam imao snage ni za ustati se. Potom me nježno poljubila u lice a onda sve začinila pitanjem da li se volim odijevati i izgledati kao žena? Što da joj dgovorim? Istina je da se od trenutka kada sam počeo živjeti sam nisam odijevao poput žene sve dok nisam upoznao jednu ženu s kojom sam stupio u vezu i koja mi je omogućila da odijevam njeno rublje ali također je bila istina da sam se volio zamišljati tako odjeven. Ne vidjevši načina kako se izvući iz ove, po mene, vrlo gadne i neugodne situacije odlučio sam biti iskren.


Priznao sam da je u pravu. Dlanom ruke milovala me po kosi. Nisam imao niti snage a niti želje pogledati je u oči. Oboje smo šutjeli nekoliko minuta a meni se to činilo kao vječnost:-Nego reci što bi volio da ti mama pokloni?- Progovorila je u jednom trenutku. Vjerojatno je to pitanje bilo okidač da mi kroz misli prostruje sve one epizode kada sam je gledao golu ili odjevenu u erotsko rublje i kada se tako odjevena jebala s muškarcima ne mareći za to što sam ja tu negdje blizu. I u tih nekoliko sekundi silna nelagoda je počela jenjavati a umjesto toga počeo sam osjećati revolt i ljutnju:-Da, barem stotinu puta sam te gledao kako se razgolićena šetaš po stanu ili sobi ne mareći za moje prisustvo... Slušao sam te i gledao kako se jebeš s muškarcima koje nisam poznavao i koji su defilirali kroz tvoj krevet...- Zastao sam za trenutak i konačno smogao snage da je pogledam u oči. Nastavio sam:-Sjećam se kada sam te prvi puta vidio golih sisa i više od ičega poželio lizati tvoje bradavice.-Mama se uozbiljila i gledala me raširenih očiju. Očekivao sam da će se sad ona naljutiti. No nakon dvije-tri sekunde šutnje, umjesto burne reakcije, opet me uspjela iznenaditi pitanjem:-Znači li to da bi ti volio lizati moje sise?-. Šutio sam ko zaliven. Mama se počela glasno smijati:-Uistinu bi volio lizati moje sise i bradavice?- Šutio sam misleći zašto me muči i provocira i odakle joj pravo na to. Za trenutak sam poželio ustati se i izaći iz stana te se više nikada ne vratiti. I možda bi to učinio da ona tada, kroz glasni smijeh, nije rekla kako nema ništa protiv. Nisam bio siguran jesam li je dobro čuo i razumio ili me ona i dalje provocira. U međuvremenu natočila nam je još vina. Nakon nekoliko otpijenih gutljaja smješkajući se rekla je kako joj mogu polizati sise i kako će to biti njezin poklon za moj rođendan ali imala je jedan uvjet. Željela je da se skinem i budem posve gol. Ona uistinu nije normalna, pomislio sam.


Sad prije nego nastavim s pričom i onim što je dalje slijedilo moram nešto drugo reći. Naime, neposredno nakon što sam pronašao posao i osamostalio se upoznao sam jednu ženu. Kažem ženu jer bila je od mene starija 8 godina i imala je već jedan brak iza sebe. S njom sam se upustio u ljubavnu vezu. Vjerojatno me privukla upravo zato što je u mnogočemu sličila mojoj mami. Zvala se Irma. Njoj sam iskreno priznao da me uzbuđuje odijevati žensko seksi rublje. Njoj je to bilo jako zanimljivo i čak me poticala na to da oblačim njene čarape, grudnjake, gaćice, haltere... Naposlijetku me nagovorila da me umjetnim kurcem, tako odjevenog, pojebe u guzu. Iskreno, u početku mi se ta ideja nije svidjela ali kasnije sam uživao u tome da me Irma jebe u dupe umjetnim kurcem. Nakon nekog vremena Irma se vratila bivšem suprugu ali viđali smo se povremeno mada sve rijeđe. Mami o tome nisam ništa rekao.


No da nastavim s pričom gdje sam stao. Mama je raskopčala košulju i skinula grudnjak. Njene sise bljesnule su u punom sjaju tu na dvadesetak centimetara od mene. Tog trenutka moja mama djelovala je tako droljasto da me je to napalilo preko svake mjere. Sada, tog časa, više je nisam doživljavao kao mamu već kao nekakvu pohotnu drolju, što je u stvari i bila. Zgrabio sam je rukama za sise i to prilično jako. Zajaukala je od boli ali nije se protivila. Ošamućen i polupijan lizao sam joj sise i dudlao bradavice istinski uživajući u tome. Možda je prošlo pet-šest minuta kada me odgurnula od sebe rekavši kako se sad ja moram skinuti do gola. Skidao sam se polako i opet počeo osjećati nelagodu. Dobro sam znao da moja mama voli velike kurčeve a ja se baš nisam mogao pohvaliti velikim kurcem. Vjerovali ili ne moj, inače prosječno velik, kurac sad se stisnuo kao da sam upravo izašao iz hladne vode. Mama me polegla na trosjed smješkajući se. Prstima ruke uzela je moj mlitavi i smežurani kurac između palca i kažiprsta te ga stala drkati. Trebalo mi je nekoliko minuta da se koliko-toliko opustim i da mi se kurac počne dizati. Izdrkala mi ga je i svršio sam uglavnom po svom trbuhu. Mama se sagnula i poljubila me u glavić kurca rekavši kako sam dobio svoj poklon. Zakopčala je svoju košulju, ustala se te izašla iz sobe ostavivši me golog na trosjedu.


Ležao sam nepomično. Za trenutak me obuzela totalna zbunjola ne shvačajući jel sve ovo bio san, plod moje mašte ili se stvarno dogodilo. Nemam pojma kada i kako sam zaspao. Probudio sam se pokriven dekom koju je vrlo vjerojatno mama prebacila preko mene. Virio sam ispod deke i osluškivao. Kroz otvorena vrata sobe iz kuhinje je dopirala glazba s radija. Čuo sam neodređene šumove koji su mi dali do znanja da mama nešto radi po kuhinji. Navukao sam deku preko glave i sad ovako otriježnjen osjećao sam silnu nelagodu i stid zbog svega što se protekle noći događalo između mame i mene. Dodatnu nelagodu pojačavala je spoznaja da ona sad zna za moju sklonost odijevanju ženskog seksi rublja. Iz te letargije trgnuo me mamin glas:-No, ne misliš valjda prespavati čitav dan... Još malo i biti će gotov ručak.- Provirio sam ispod deke i ugledao mamu koja je stajala na vratima sobe odjevena u dugačku crvenu kućnu haljinu. Valjda je osjetila, ili je jednostavno znala, da sam u komi. Prišla je i malo odgrnula deku te se sagnula poljubivši me u lice. Okrenula se i izašla iz sobe.

Poput prebijenog psa odvukao sam se do kupaonice. Napunio sam kadu vodom i legao. Godila mi je topla kupka i gotovo da sam zadrijemao. Najradije bi izbjegao bliski susret s mamom ali to nije bilo moguće. Zato sam se kroz stan kretao tiho, gotovo na prstima, nastojeći što dulje odgoditi suočenje s njom. Odjenuo sam se i duboko uzdahnuo pa krenuo put kuhinje a osjećao sam se kao da idem na stratište, mada me onaj njezin poljubac u lice donekle ohrabrio, to moram priznati. Ona je već sjedila za stolom i čekala mene da započnemo s jelom. Iskreno, nije mi baš ni stalo do jela. Ona se ponašala posve normalno. Tijekom jela kazala mi je kako će morati izaći na nekoliko sati te me upitala što ja imam u planu. Odgovorio sam kako baš ništa nisam planirao i vjerojatno ću se vratiti u krevet te gledati tv. Dok smo jeli jedan od njenih mobitela oglasio se nekoliko puta dajući na znanje da joj je stigla poruka. Uopće je to nije diralo niti je reagirala. U jednom trenutku pogledala je na zidni sat i odmah završila s jelom. Tek tada je uzela mobitel u ruke i pregledala pristigle poruke.


Odložila je mobitel i opet me uspjela frapirati. Izašla je u hodnik i shvatio sam da obuva štikle. Vratila se u kuhinju ali sada bez kućne haljine. Bila je odjevena jebeno seksi. Štikle, crne čarape, crveni halteri i u istoj boji grudnjak. Oslonila se rukama na policu i lagano isprčila...:-Kako ti se sviđa ovo što sam odjenula?- Pitala me to kao da je to nešto najnormalnije na svijetu. Promucao sam kako izgleda super. Otišla je do kupaonice gdje se do kraja našminkala. Potom je odjenula haljinu i laganu jaknu te me pozdravila i izašla iz stana. Ispratio sam je do vrata a dok je čekala lift okrenula se, nasmiješila i dobacila mi kako mogu slobodno razgledati njeno rublje ako to želim. Oblilo me rumenilo dok je ona sa smiješkom i zavodničkim pogledom ulazila u lift.

Sjedio sam u kuhinji i razmišljao o svemu. Sve ovo totalno me zbunjivalo i nisam bio siguran je li ovo što ja i mama radimo u redu i kamo sve to uopće vodi, jesam li pogriješio prihvativši njezin poziv da se doselim k njoj? Iz razmišljanja me trgnula zvonjava mobitela. Bio je to onaj isti mobitel na koji je mama primila poruke i na koji se jučer nije javljala. Pustio sam da odzvoni a onda rekao samom sebi:-Ma jebeš ga, idem u maminu sobu.- I otišao sam. Poslušao sam je i dao si oduška. Isprevrtao sam njene ormare i ladice. Obukao sam mamine čarape i haltere a onda sam u trenutku slabosti, koje je bilo posljedica mog uzbuđenja, izdrkao se po jednim njenim gaćicama. Kako je uzbuđenje splasnulo shvatio sam što sam napravio pa sam se brže-bolje skinuo i s njenim gaćicama punim moje sperme odjurio u kupaonicu. Isprao sam ostatke sperme a gaćice ubacio u korpu između ostalog rublja za pranje. 

Ostatak dana proveo sam ispred televizora lagano se opijajujći vinom koje sam našao u smočnici. Pomalo mi je bilo čudno to što je smočnica bila puna raznolikog, i to vrlo kvalitetnog i skupog, pića. Nekoliko dana kasnije shvatio sam što je razlog tomu. Mama se vratila kasnije nego sam očekivao. Jedva da me je pozdravila i odmah je odjurila u kupaonicu. Izašla je nakon nekih pola sata. Preodjenula se i došla k meni u sobu. Vidjela je bocu vina na stolu i zamolila me da i njoj natočim. Djelovala je ozbiljno i pomalo zamišljeno. Ispijajući vino rekla je kako moramo porazgovarati. Slutio sam da želi razgovarati o onome što se između nas odigralo prethodne večeri, no prevario sam se. Izbjegavajući me gledati u oči započela je priču o tome kako ću primjetiti da je često posjećuju određeni ljudi. Uglavnom muškarci a ponekad i žene. Nazvala ih je poslovnim partnerima i prijateljima te me zamolila me da budem diskretan, tj. da po mogućnosti budem u svojoj sobi dok su oni, odnosno netko od njih, ovdje. Dobro poznavajući njezin buran seksualni život odmah sam pomislio na to kako i dalje živi tim i takvim životom pa mi to želi reći na ovaj i ovakav obziran način. Sad mi je bilo jasno zašto je smoćnica puna raznovrsnog pića. Bilo je to piće koje je posluživala prijateljima i poslovnim partnerima, kako ih je nazvala.


Uvjerio sam je kako nema razloga za brigu. To ju je donekle oraspoložilo. Rekla mi da sam srce i nastavili smo, kako je ona rekla, slaviti moj rođendan. U jednom trenutku ustala je s čašom u ruci i počela se njihati u ritmu muzike. Gledala me i pitala jel mi se svidio njezin poklon za moj rođendan. Opet sam se blago zacrvenio prisječajući se lizanja njenih sisa kao i njezina drkanja mog kurca. Malo zbog nelagode koja me obuzela ali i zbog potrebe otišao sam na wc. Vratio sam se a mama me opet iznenadila jer je sad bila bez haljine. I dalje se lagano njihala ali sad samo u gaćicama i grudnjaku. Pitala me da li mi smeta što se raskomotila... Nije mi naravno smetalo i to sam joj rekao. Djelovala je jebozovno i bilo je očito da me zavodi. Podigla me s kauča i dok smo kao plesali, a u stvari se njihali u ritmu muzike, ona me svlačila. Nisam se opirao. Uzela je moje mlitave i opuštene ruke te ih stavila na svoje bokove. Svoje ruke stavila je na moje i čvrsto ih pritisnula uz bokove te ih stala lagano vući prema dolje. To je rezultiralo time da sam sad lagano njene gaćice spuštao prema dolje. Mama je odmaknula svoje ruke i sad je ona skidala moje gaćice. Oboje smo bili goli i pripijeni jedno uz drugo.

Gurnuo sam joj ruku između nogu i nježno je primio za pičku. Zabacila je glavu unazad i glasno uzdahnula. Prstima sam joj gladio pičku i osjetio kako se ubrzano vlaži. Spustila je glavu, rukama me uhvatila oko vrata i strasno poljubila u usta. Odvojila se od mene i uz glasan smijeh otišla do police gdje se nalazila boca s vinom. Nagnula se i natočila čašu. Ostala je tako nagužena i dok je čašu prinosila ustima. Izazovno je vrtjela bokovima i dupetom. Stao sam iza nje a njena guza se nemirno gibala i svako malo dodirivala moj kurac koji se već dignuo. Rukom sam pomilovao njeno dupe a onda ponovo spustio ruku između njenih nogu... Pička joj se već prilično navlažila. Srednji prst moje ruke kliznuo je u vlažnu unutrašnjost njene pice i ona je uz glasan uzdah još jače zavrtjela dupetom. Još se više isprćila i raširila noge... Palcem i kažiprstom raširio sam usmine njene pičke... Približio sam svoj kurac sve do vlažnog otvora... Osjetivši glavić mog kurca na svojoj pički izbacila je dupe i doslovce progutala moju nabreklu kitu. Usisala ga je u sebe i vrtjela guzom... Uhvatio sam je za bokove i počeo je jebati s toliko žestine i strasti da sam imao osjećaj kako ću eksplodirati.

I jesam eksplodirao ali ne na bukvalan način već je eksplodirao moj kurac iz kojeg se obilje sperme slilo u maminu pičku. Bio sam svjestan toga da se nisam proslavio i da sam svršio znatno prije nje. Mama se nakon nekoliko sekundi uspravila i moj kurac ispao je iz njene pičke. Okrenula se prema meni i obgrlila me rukama gurajući mi jezik u usta i trljajući se o moj, sad već mlohavi i slinavi, kurac. Bila je napaljena poput kuje i to sam jasno osjećao u svakom njenom dodiru. Osvrnula se oko sebe a onda se sagnula i s poda dohvatila odbačenu haljinu. Njome je obrisala pičku. Potom me uzela za ruku i povela do kauča. S police je uzela čašu vina i legla raširenih nogu. Pružila je ruku prema meni i kratko rekla:-Dođi!- Nagnula je čašu i pustila da se vino prolije po njenom trbuhu i pički... Drugom rukom i dalje me vukla prema sebi. Shvatio sam što želi. Zario sam glavu između njenih nogu i stao joj lizati pičku. U ustima su mi se izmiješali okusi vina, njenih sokova i moje sperme... No ništa mi nije smetalo. Lizao sam je s užitkom. Mama je glasno stenjala, uzdisala a na koncu je doslovce jecala čvrsto mi stiščući svojim bedrima glavu.

Opustila se i shvatio sam da je svršila i to valjda više nego jednom. Izvukao sam glavu između njenih nogu. Brada, usta, nos pa čak i čelo bili su mi vlažni od svega onoga što se cijedilo iz njene pičke. Pogledala me, skupila noge i nasmijala se. Čaša u kojoj se nalazilo još nešto vina bila je prevrnuta na podu. Podigao sam čašu stavio je na stol pa se zaputio u kuhinju gdje sam potražio papirnate ručnike kako bi njima obrisao lice i ruke. Vratio sam se u sobu a mama je već skupljala svoje stvari s poda. Držeći haljinu, gaćice i grudnjak u rukama izvila se na prste i poljubila me pa bez riječi otišla u kupaonicu. Ležao sam na kauču i osjećao se jako dobro. Ne znam ali mislim da je prošlo nekih petnaestak minuta kada se mama pojavila na vratima sobe rekavši mi da je kupaonica slobodna. Ustao sam a ona se ispred mene zaputila u svoju sobu. Prije nego je ušla dobacila mi je da nakon tuširanja dođem kod nje u sobu.

Odjenuo sam gaćice i košulju te se zaputio u maminu sobu, kako je od mene i tražila. Nekako sam očekivao da bi sad mogla uslijediti nova runda seksa s mamom ali grdno sam se prevario. O da, trebao sam imati na umu da ona nije ni sada, kao što ni nikada prije nije bila, obična, normalna mama. Ona jest bila moja mama ali uvijek je bila i ostala pervezna nifomanka a to što sam joj ja sin nije joj bila nikakva prepreka da bude nastrana drolja. Nastrana, pervezna i maštovita. Ušao sam a ona se odijevala u neki seksi korzet ili nešto slično tomu. No na njenom krevetu nalazilo se seksi rublje... Gaćice, halteri, čarape, grudnjaci...:-Uđi.-Kratko je rekla. Rukom je pokazala širok asortiman seksi rublja na krevetu pitavši me da li mi se sviđa. Uz to je dodala kako zna da sam ja većinu toga već vidio a nešto i isprobao. Opet me je uspjela zbuniti i opet me dovela u neugodnu situaciju:-Hajde, skini se.-Rekla je i prije nego sam se snašao ona mi je svlačila gaćice a potom raskopčala i skinula košulju.


Djelovao sam i osjećao se poput mladog telca kojeg čeka klanje. Uopće nisam imao niti snage a niti volje oduprjeti se maminoj perveznoj namjeri. Nisam se ni snašao a već mi je navlačila svoje čarape, gaćice, haltere... Poslušno sam obuo štikle koje mi je pripremila. Uzela me za ruku i dovela do velikog ogledala koje se nalazilo na vratima ormara. I tog trenutka jednostavno je nestalo sve one zbunjenosti koja me prožimala. Iz ladice stola izvadila je svoju šminku i sredila me tako da sam uistinu izgledao kao kakva mlada droljica. Odjednom sam se osjećao dobro, čak jako dobro. Mama me držala ispod ruke dok sam na nesigurnim nogama, zbog visokih potpetica, išao prema kuhinji. Mama je bila oduševljena mojim izgledom. Posjela me na stolac i zagledala iz svih kuteva dijeleći mi komplimente. Opet me podigla sa stolice i povela u hodnik kako bi naučio hodati u štiklama. Ušli smo u dnevni boravak gdje nam je natočila vino i nazdravili smo. Potom je iz sobe donjela jednu svoju suknju koju sam morao odjenuti. Fotografirala me iz svih pozicija te se pritom glasno i veselo smijala. Morao sam se svući pa odjenuti nešto drugo od njena rublja koje bi donjela iz svoje sobe i tako nekoliko puta.

Na kraju smo završili opet u njenoj sobi. Oboje smo se strovalili na krevet smijući se. Nježno me ljubila milujući me po nogama, bedrima trbuhu, prsima... Ljubili smo se a mama mi ga je lagano drkala. Nakon što sam svršio čvrsto smo se zagrlili i tako smo zaspali. Negdje pred jutro probudilo me njeno milovanje. Još sam bio odjeven u njeno seksi rublje i sad sam bio uzbuđeniji nego ikada prije. Mama je raširila noge i povukla me na sebe. Ponovo sam jebao ženu odjeven kao žena i to mi je bilo fantastično. Opet sam zaspao. Probudio sam se ali mame nije bilo pored mene. Na ormaru je selojtepom bila zalijepljena poruka. Pisalo je kako je čitav dan neće biti doma. Hrane imam dovoljno u pećnici i hladnjaku pa se neka poslužim a na kraju me moli da malo sredim i počistim stan te da promijenim plahte na krevetu. Svukao sam sa sebe mamino erotsko rublje, istuširao se i napravio sve ono što je od mene tražila. Nakon ručka otišao sam u grad. Trebao sam prošetati i provjetriti misli. I ma koliko god to nastrano zvučalo zamišljao sam samog sebe kako odjeven kao žena, zajedno s mamom, šećem gradom i kako nas muškarci promatraju.

Vratio sam se u stan nešto iza osam sati navečer. Mame još nije bilo. Nakon nekih pola sata nazvala me. Rekla je kako dolazi kući kroz nekih pola sata-sat vremena. Zastala je na trenutak pa dodala kako će s njom doći jedan njezin prijatelj pa me moli... Tu sam je prekinuo rekavši joj kako sve razumijem i kako ću biti diskretan, tj. biti ću u svojoj sobi i neću im smetati. Zahvalila se i prekinula vezu. U svojoj sobi imao sam mali tv koji je bio upaljen ali ga nisam gledao. Čitao sam knjigu. Čuo sam kada su se ulazna vrata otvorila... Potom sam čuo glasove mame i nekog muškarca no nisam mogao razaznati o čemu pričaju. Mama se u nekoliko navrata glasno nasmijala... Ulazili su i izlazili iz kupaonice a potom je zavladala tišina. Znao sam da su napokon završili u maminoj spavaćoj sobi.


Mamu sam idućih dana slabo viđao. Rano bi ustajala i odlazila na posao a vraćala bi se navečer i to prilično kasno. Ponekad kad bi došla ranije sredila bi se i opet me zamolila za diskreciju. Znao sam o čemu se radi i nisam joj pravio probleme. Događalo se da dođe s posla na brzinu se istušira, našminka i sredi te opet ode bez objašnjenja. Vraćala bi se često iza ponoći. Bila je vidno umorna i iscrpljena. Jedna druga stvar me zainteresirala. Primjetio sam da ponekad prilikom izlaska na glavu stavi neku od perika. Pitao sam je zašto stavlja perike a njeno objašnjenje je bilo kako ponekad voli izgledati malo drugačije. I jest i nije mi to bilo čudno, no poznavajući mamu ništa me nije baš posebno čudilo. U međuvremenu me nazvao moj znanac Srećko koji mi je ponudio honorarni posao. Naime, on je radio kao redar u jednom narodnjačkom noćnom klubu. Tražili su nekog da bude čuvar na parkiralištu i prihvatio sam jer trenutno ništa bolje nije se ukazivalo. Tako sam četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom dežurao od kasnog popodneva pa do jutra na parkingu spomenutog kluba. Honorar je bio pristojan. No sada su mi sve više nedostajala druženja s mamom i žudio sam za tim da što prije provedemo neko vrijeme na samo. U dane kada bi bio kod kuće a mama na poslu odlazio sam u njenu sobu i odijevao se poput žene. Jednu stvar nisam mogao a ne primjetiti. Dva mobitela je uvijek imala sa sobom. Onaj treći, na kojeg se često nije obazirala kada bi zvonio, uvijek bi ostajao u stanu. Čuo sam kada bi na njega stizale poruke. Mama bi po dolasku kući prelistala poruke i opet ga odložila na policu gdje je stalno stajao. Sad me je to ozbiljno zainteresiralo.

Nisam odolio pa sam iskoristio priliku dok mame nema i prelistao sam poruke. Bilo je u njemu dosta starijih i neizbrisanih SMS-eva. Najviše poruka bilo je od stanovitog Radovana. Bile su kratke i kao u šiframa. Npr.: -U 19 sati motel "Plitvice".- Ili-Čekat će te u autu, točno u 21, ispred kafića "Posejdon". Zove se Vinko.- Bilo je tu poruka i od stanovite Tine. Sličnog sadržaja. Npr.-Ulica Ciklama 11, 20 sati.- Ili -Sutra, u tvom stanu u 22. javi jel može, pusa.- ili:-Petak, 21, hotel Palace. On se zove Mirko. Hoće odostraga- na kraju je naveden broj mobitela, vjerojatno od tog Mirka.- Osim tih bilo je i ovakvih, ili sličnih, poruka:-Gospođo Zrinka javite mi se na ovaj broj radi dogovora. Pozdrav, Denis-. Ili: jesi za jednu pušionu u četvrtak iza deset- Čitao sam ih iznova i razmišljao a onda su mi klikeri proradili. Pa moja mama je kurva ili bi možda bolje zvučalo, prostitutka. Ona se jebe za novac. Sad mi je bilo jasno kako si je mogla priuštiti ovakav stan. Naravno da sam šutio o svojim saznanjima. Uredno sam i dalje čitao pristigle poruke i predugo bi trajalo da ih sad sve ovdje opisujem.


U svakom slučaju sve mi je bilo jasno. Shvatio sam da ona riječ u poruci, "odostraga", znači jebanje u guzu. Bilo je dosta takvih. Također sam skontao da poruka koja glasi:-U srijedu navečer budi spremna. Pušing-trojica.- u stvari znači pušenje kurca trojici istovremeno. Dakle moja mama je svoju žudnju za seksom pretvorila u unosan biznis. Jebala se, koliko sam shvatio, po privatnim stanovima, hotelima, motelima, iznajmljenim sobama, u autima pa i u haustorima ili parkovima. Ako vas zanima kako sam se osjećao moram reći da me je ta spoznaja o mami dodatno napalila. Jel to normalno ili nije ne znam ali ja sam sad žarko želio gledati mamu kako se jebe s drugima. Počeo sam se intezivno baviti mišlju kako da budem prisutan dok se mama jebe. Sada sam znao da su neki od muškaraca koje nazivala prijateljima i koji su joj dolazili u stan u stvari bili njene mušterije. Dakle, ljudi koji su joj plaćali za seks.
-

Nakon jedne pruke koja je glasila:-Ja i ti, utorak 1 sat iza ponoći. Šumarak-livada pored parkirališta kafića Exscelzior. Šest komada.- Odlučio sam nešto učiniti. Ali što? napokon sam odlučio sve, ili gotovo sve, ispričati svom prijatelju Srećku. Srećko se živo zainteresirao za moju priču iako je na trenutke djelovao kao da mi ne vjeruje. Naravno, prešutio sam mu svoju sklonost ka odijevanju ženskog seksi rublja. On je vrlo dobro znao gdje se nalazi spomenuti kafić. Ponedjeljkom je kafić bio zatvoren a ostale dane osim vikenda, kada je unutra prašila muzika, radio je kao običan cafe bar. Čekali smo na drugoj strani od kafića parkirani uz cestu okrenuti u smjeru iz kojeg bi trebala doći mama. I uistinu nekoliko minuta prije jedan sat pojavio se auto koji je skrenuo na parkiralište. Iz auta je izašla jedna žena seksi izgleda. Zapalila je cigaretu i prošetala parkiralištem pa se ponovo vratila u auto. Čim je sjela, iz jednog od parkiranih auta izašao je muškarac i prišao njenom autu. Nakon kraćeg razgovora uzeo je mobitel i nekoga nazvao. Tek što je prekinuo poziv iz kafića je izašlo nekoliko muškaraca i odmah su se uputili do auta. Iz auta je ponovo izašla ista ona žena ali sad je s druge strane izašla i druga žena. Prepoznao sam je. Bila je to moja mama.


Razmijenili su nekoliko rečenica a mama je potom krenula s trojicom prema jednom od parkiranih auta. Ova druga žena ušla je u svoj auto a s njom su sjela i ostala trojica muškaraca. Srećko i ja morali smo se spustiti na sjedalima jer oba auta su prošla pored nas. Pedesetak metara niz cestu spustili su se poljskim putem prema livadi iza koje se nalazio šumarak. Auto u kojem je bila mama odvezao se gotovo u samu šumu i ugasio svjetla. Ovaj drugi auto stao je prije šumarka. Nije bilo nikakve šanse da bilo što vidimo s te udaljenosti. Prošli smo autom u jednom smjeru pa se okrenuli. Vidjeli smo da je tamo bilo parkirano još nekoliko auta ali na priličnoj udaljenosti jedan od drugog. Naravno, radilo se o ljubavnim parovima. Nije bilo druge nego ugasiti svjetla i spustiti se na livadu. Prišli smo najbliže što se moglo ali i to je bilo dosta daleko. Da smo krenuli do auta u šumarku gdje se nalazila mama bili bi sumnjivi pa to nije dolazilo u obzir. Vjerojatno ništa ne bi vidjeli da žena koja je bila s mamom nije izašla napolje. Čučnula je s bočne strane auta i očito da je pišala. Muškarci su izašli za njom. Ustala se popravljajući gaćice. Sise su joj virile iz razdrljene košulje. Čučnula je između njih trojice i počela im drkati i pušiti. Trajalo je to nekih desetak minuta. Napokon se ustala pa naslonila na haubu auta. Jedan od muškaraca zadigao joj je suknju i pojebao je. Druga dvojica stajali su sa strane i promatrali. Kada im je prijatelj svršio žena se okrenula popravljajući razdrljenu odjeću. Muškarci su nešto između sebe razgovarali i smijali a dama je iz torbice izvadila maramice kojima je brisla ostatke sperme s lica, vrata i s odjeće. Uskoro je iz šumarka izašao i auto u kojem je bila mama. Zastao je na trenutak pored ove spomenute ekipe pa nastavio vožnju prema cesti. Za njima je krenuo i auto kojeg je vozila mamina kolegica. Na parkiralištu su muškarci izašli iz auta a u auto je ušla mama koja je već čekala. Odmah su krenule put grada.


Mami nisam ništa govorio a ne znam kako bi i što bi joj uopće rekao. Nisam joj jednostavno mogao reći kako znam da se kurva za novac. U srijedu je otišla na posao i nije se vratila kući, tj. u stan. Nije je bilo ni u četvrtak pa sam je pokušao nazvati no nije se javljala. To me malo zabrinulo. Međutim u petak je ona nazvala mene. Razgovor je kratko trajao. Rekla mi je kako nema potrebe da se brinem i da se vraća kroz dan-dva. Vratila se u nedjelju navečer kada sam ja već bio na svom novom poslu, poslu čuvara parkinga. U ponedjeljak ujutro odmah sam otišao na spavanje. Probudio sam se nešto iza podneva i iznenadio se jer čuo sam mamu kako razgovara na telefon. Znači nije otišla na posao. Ustao sam i pogledao u dnevni boravak. Mama je i dalje razgovarala na telefon i samo mi kratko mahnula rukom. Kad sam se sredio i odjenuo došao sam do mame. Izgledala je odmorno i dobro raspoložena, uz to djelovala je jebeno seksi. Jedino što mi je rekla bilo je to kako je uzela nekoliko slobodnih dana. Gdje je bila proteklih dana nije mi kazala a ja je nisam želio ni pitati jer, mislio sam, da želi sama bi mi rekla. Nakon ručka krenula se dotjerivati što je bio očiti znak kako negdje ide. No, proteklih dana dok je nije bilo skovao sam jedan mali pakleni plan. O čemu se radilo pročitajte u nastavku, tj. drugom dijelu, priče koji slijedi.

*******-DRUGI DIO- klikni*******

Nema komentara:

Objavi komentar