porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

18. svi 2018.

Jebao sam kćerku svog školskog prijatelja


Jurica i ja u neka davna i prošla vremena pohodili smo istu Osnovnu školu. Putevi su nam se razišli jer sam se s roditeljima odselio iz naše stare i male kuće koju smo potom iznajmljivali. Godine su prolazile a Juricu nisam više viđao. Od nekih starih znanaca načuo sam kako se Jurica skrasio u dalekoj Švedskoj.

I tko zna bi li se i kada bi se uopće više sreli da se ja nisam rastao od svoje žene. Stan u kojem smo živjeli ostavio sam ženi i sinu a ja sam se vratio u našu staru kuću koja je sad već dulje vrijeme bila prazna i u prilično derutnom stanju. Prionuo sam poslu, dignuo kredit i koliko toliko sredio kuću koja je za mene, sada samca, bila sasvim dovoljna.

Moram napomenuti kako sam završio fakultet i trenutno sam radio u jednoj srednjoj školi kao profesor. Također moram reći kako su me oduvijek privlačile mlade djevojke. Da se razumijemo, nisam perverznjak a ni pedofil. Nikada mi nije palo na pamet pokušati se petljati oko bilo koje učenice u školi ali ni oko bilo koje druge djevojke ukoliko bi bila mlađa od 18 godina. Osim toga u fizičkom pogledu nisam baš neki zgodan i atraktivan muškarac. Znalo mi se ponekad posrećiti ali isključivo zato jer bi pozornost pa onda i seks s nekom mlađahnom djevojkom kupio novcem ili nekim skupim nakitom, skupim parfemom, ali i odjevnim predmetom.

Kako rekoh s Juricom sam bio prijatelj iz djetinstva. Kada sam se doselio u svoju staru kućicu nisam mogao ne uočiti relativno novoizgrađenu i vrlo lijepu kuću u susjedstvu. Tu kuću izgradio je Jurica. Vratio se iz Švedske prije desetak godina i odlučio otvoriti vlastiti biznis. Kada sam čuo da se Jurica vratio posjetio sam ga i iskreno mi se obradovao. Razlog koji je mene tjerao da ga često posjećujem u njegovoj kući nije bio sam Jurica već njegova mlada i seksipilna kćerka Beti.

Blago rečeno bila je i više nego loša učenica. Beti je morala ponavljati šesti razred još u osnovnoj školi. Upisala je srednju školu ali već na prvoj godini je zapelo i s nekoliko negativnih ocjena pala je razred. Jurica ju je upisao u drugu školu gdje je uspjela završiti prvu godinu ali morala je ponavljati drugi razred. Potom je nekako dogurala do četvrte i završne godine ali ocjene su joj bile katastrofalne što je Juricu dovodilo do očaja.

Nije me to čudilo jer mala kurvica Beti zahvaljujući svome tati ni u čemu nije oskudijevala. Dobivala je izdašan džeparac i voljela je tulumariti i provoditi se do sitnih sati a učenje i školu u potpunosti je zanemarila. A onda sam ja došao na ideju koju sam iznio Jurici. Ponudio sam se da joj dajem instrukcije iz matematike i engleskog jezika a ni fizika mi nije bila strana. Jurici se taj moj prijedlog svidio i rekao je da će platiti koliko god treba. No ja sam to rezolutno odbio rekavši kako ću pomoći njegovoj kćerki ali isključivo besplatno. Naravno, jer ono što sam ja želio bilo je da mi usluge plati Beti i to u naturi. Važna mi je bila činjenica da je Beti navršila 18 godina.

Inače sama Beti za mene nije pokazivala apsolutno nikakav interes što me nije čudilo jer za nju sam vjerojatno bio samo stari i neugledni prdonja. Osim toga ideja da kod mene dolazi na instrukcije uopće joj se nije svidjela. I tko zna bi li pristala da joj Jurica nije uskratio davanje džeparca. Rekao joj je kako su izgledi da završi školu gotovo nikakvi pa sukladno tome neka si potraži posao. To je malu i jebozovnu Beti nagnalo da pristane.

Dao sam si truda i uistinu se trudio kvalitetno odraditi posao instruktora. Malo pomalo Beti i ja smo se zbližili. A kada sam joj rekao kako vrlo dobro poznajem njezina profesora fizike kao i profesoricu hrvatskog jezika te kako s njima mogu porazgovarati i nagovoriti ih da joj daju prolaznu ocjenu ali uvjet je bio da se i ona potrudi te ispravi ocjene iz matematike i engleskog jezika što će i njih ponukati da joj izađu u susret jer, eto cura se ipak trudi. Beti je ozbiljno prionula poslu. Shvatila je da sam joj ja jedina prilika da završi školu i opet udobrovolji svog tatu koji joj je obećao platiti vozački ispit i kupiti auto.

Počelo je tako da sam joj sve češće stavljao ruke na ramena naginjući se iza nje kako bi vidio što i kako radi. Uzbuđivalo me dodirivati je a opijao me i miris njezina mlada tijela. Nakon nekog vremena i ona je shvatila da je malo prečesto dodirujem a ruke mi klize sve bliže njezinim sisama. Počela bi se vrpoljiti na stolcu i u nekoliko navrata mi maknula ruke sa svojih ramena. Svaki put kada bi ona tako postupila ja bi se trudio naglasiti svoje poznanstvo s njezinim profesorima.

I to je upalilo jer mala Beti je postajala sve popustljivija a ja sve nasrtljiviji ali trudio sam se biti ne prenasrtljiv. Nije mala Beti baš toliko glupa i shvatila je što ja od nje želim. Jest da sam pomalo strepio od toga da ne kaže Jurici kako sam pomalo nasrtljiv spram nje ali znao sam kako ću vrlo lako uvjeriti Juricu da je ona sve izmislila jer  eto ne želi učiti. To se nije dogodilo već štoviše Beti je na instrukcije kod mene počela dolaziti u vrlo kratkim suknjicama a nisam mogao ne uočiti da ispod tankih majica ne nosi grudnjak.

Sjeo sam pored nje i tijekom pojašnjenja jednog od matematičkih zadataka stavio sam joj ruku na nogu. Pogledala me ispod obrva najprije ozbiljno pa se malo nasmiješila i sklonila moju ruku sa svoje noge. Nije mi padalo na pamet odustati i uskoro joj moja ruka na nozi više nije smetala. Nije joj više ni smetalo što sam ruku zavukao između njezinih nogu i vrhom prstiju joj preko gaćica dotaknuo pičkicu.

Naravno da me je ta njezina popustljivost i dodirivanje njezine pičke napalilo do maksimuma. A kada je bez pogovora dopustila da joj ruku zavučem u gaćice moj kurac je zamalo eksplodirao. Nisam više želio gubiti vrijeme. Ustao sam i raskopčao hlače pa ih zajedno s gaćicama spustio do gležnjeva. Beti je bez ikakvog protesta rukom primila moj kurac i stala ga lizati poput sladoleda. Ugurao sam joj ga u usta gotovo do jaja. Rukama sam je držao za glavu i doslovno sam je jebao u usta. Iskolačenih očiju ta mala droljica pušila je moj kurac i tog trenutka nitko nije bio sretniji od mene.

Podigao sam je sa stolca i svukao to malo odjeće koje imala na sebi. Svukao sam se i ja… Sjeo sam na kauč i posjeo je sebi u krilo tako da mi je bila okrenuta leđima. Glasno je kriknula u trenutku kada sam je nabio na svoj nabrekli kurac. Kurac joj se nalazio u pički a ona se vrtjela nabijena na njega poput čigre… dok sam jednom rukom trljao njezin klitoris drugom sam joj gnječio sise.

Inače meni je najdraža poza kada žena zauzme pozu kuje i naguzi mi se. Sve u svemu tog poslijepodneva izjebao sam je osim u toj pozi i u svim drugim mogućim pozama. Naravno i narednih dana nastavili smo s instrukcijama. Beti se istinski trudila kako što više naučiti a i kako mene zadovoljiti nakon instrukcija. Ponekad bi mi samo popušila kurac ali i to me je veselilo.

Sve u svemu instrukcije su dale rezultata. Beti je ispravila ocjene iz matematike i engleskog jezika. Ja sam održao svoje obećanje i stvarno sam porazgovarao sa svojom kolegicom i kolegom koji su bili profesori u Betinoj školi. Beti je uspješno završila srednju školu. Jurica je bio presretan i bio mi je neizmjerno zahvalan na trudu koji sam uložio. Osim toga uistinu je Beti platio polaganje vozačkog ispita i kupio joj je automobil. Beti je dobila što je htjela i ja je više nisam zanimao. Ali dobro, mislio sam, što je tu je i sve u svemu bio sam i više nego zadovoljan.

E sad… Beti se baš i nije trudila tražiti posao. Nagovorila je Juricu da joj omogući vanredno studiranje. Naravno to se plaća. Znam, u stvari siguran sam, kako će Beti opet zapasti u nevolje jer nije baš jednostavno i lako završiti fakultet. Strpljiv sam i jedva čekam da mi se ta mala kurvica opet obrati za pomoć. A znate kako se kaže, tko čeka taj i dočeka.

-Grga-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+ 

Nema komentara:

Objavi komentar