porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

3. velj 2020.

Kako sam pojebao punicu i mamu


Eto ja sam jedan od onih koje privlače starije žene. U seksualnom pogledu više mi privlačila mama moje žene, tj. moja punica, nego moja vlastita žena. Punica i moja mama postale su jako dobre prijateljice. Obje su bile rastavljene, slobodne i bez obzira na činjenicu da su obje već, kako bi se to reklo, stare koke zajedno su izlazile na razna mjesta gdje bi nastojale pronaći mlađe muškarce s kojima bi se pojebale.
-Jebeš stare klipane. Mi volimo mlađe jer mlađe je slađe.- Govorila bi moja punica a moja mama se u potpunosti slagala s tom puničinom izrekom.


Kako rekoh, punica me seksualno privlačila ali što učiniti, pitao sam se. U jednom razgovoru između punice i mene otvoreno sam joj rekao kako nju i mamu u potpunosti razumijem u pogledu toga da se seksaju s mlađim muškarcima ali sam nadodao i to da mene osobno više privlače starije žene.
-A ja, da li te i ja privlačim?- Pitala je punica a ja sam priznao da je tomu tako no nažalost ona je mama moje žene. Nasmijala se na tu moju opasku i uglavnom o tome više nismo razgovarali. No primijetio sam da mi se nakon spomenutog razgovora punica lagano i diskretno nabacuje.


Jednog dana, a bilo je već kasno poslijepodne, punica je rekla kako se ide istuširati i spremiti za izlazak jer će te večeri izaći  u društvu moje mame.
-Idete u lov na mlade muškarce?- Pitao sam a ona se nasmijala i kratko odgovorila:-Možda. Možda nam se posreći, tko zna.- Moja žena bila je na poslu na poslu i bili smo sami.
-Kada već idete na tuširanje ja se nudim da vam operem leđa, ako želite.- Rekao sam. Rekla mi je da pričam gluposti. Otišla je u svoju sobu da bi nakon nekih desetak minuta krenula u kupaonicu.


Izašao sam iz kuhinje i ušao u njezinu sobu. Na krevetu sam ugledao crne čarape, haltere i grudnjak. Dakle to je ne sebe namjeravala odjenuti moja punica i ta spoznaja me uzbudila. A onda je u sobu banula punica. Na sebi je imala kućni ogrtač i raširenih očiju gledala u mene.
-E sad vidim kakav si ti perverznjak.- Rekla je kratko pa otvorila ormar iz kojeg je izvadila ručnik. Meni jest bilo neugodno ali što sam sad mogao reći ili učiniti. Izašao sam iz sobe pokunjen i malo posramljen. Punica je izašla iza mene i rekla:
-Vrijedi li još tvoja ponuda da mi opereš leđa?-
-Naravno.- Odgovorio sam.
-Onda se skini i dođi u kupaonicu.- Rekla je.


Skinuo sam odjeću sa sebe brzinom munje i zaputio se u kupaonicu. Punica je već bila posve gola ispod tuša. Dala mi je spužvu i ja sam joj krenuo trljati leđa dok se ona prala sprijeda. Kako mi je bila okrenuta leđima moj kurac svako malo dodirivao je njezinu guzu. Nije trebalo dugo da mi se kuronja digne i ona je to osjetila. Posegnula je rukom iza leđa i primila me za kurac. Drkala mi ga je i nije trebalo proći dugo vremena a da ne počnem svršavati. Sperma je špricala po njezinoj guzi ali voda iz tuša uglavnom je sve brzo isprala.


To je bio početak našeg seksualnog druženja koje se odvijalo narednih dana. U stvari svaki puta kada moje žene nije bilo kod kuće. A onda se dogodilo ono što se nije smjelo dogoditi. Moja supruga, a puničina kćer, uhvatila nas je in flagranti. Ukratko rečeno uhvatila me kako joj jebem mamu. Neću opisivati detalje tog događaja jer bi predugo trajalo. Sve u svemu to je značio kraj našeg braka.


Ako želiš jebati moju mamu samo izvoli. Ali to nećeš činiti u ovoj kući.-Rekla mi je supruga a to je značilo da se moram iseliti jer odmah mi je rekla kako će zatražiti razvod braka a ja se neka selim k svojoj mami koja je također stara drolja kao i njezina mama.


Pokupio sam svoje krpice i vratio se u stan gdje je živjela moja mama. Iskreno sam joj ispričao što se dogodilo i zašto sam morao iseliti iz ženine kuće. Mama se glasno nasmijala i rekla mi da nisam normalan. Pitala me kako mi se više mogu sviđati starije žene od mladih žena. Slegnuo sam ramenima ne znajući što joj točno odgovoriti.
Obzirom da sam ja šutio oglasila se moja mama:
-Nije valjda da bi ti se i ja svidjela ovakva stara, samo da ti nisam mama.-
-Iskreno govoreći bi. Svidjela bi mi se. U stvari sviđaš mi se.- Rekao sam. Mama je stisnula usne i klimala glavom lijevo, desno kao da joj to što govorim nije baš jasno a ni normalno. Potom me pitala što sada i namjeravam li  i nadalje održavati vezu s punicom. Odgovorio sam da to ovisi o njoj.
-Ako baš želiš nastavi ševiti tu staru drolju. Imaš svoju sobu pa tu možete nastaviti gdje ste stali. Dakle ako želiš nema problema. Ja ću razgovarati s njom. Ipak smo mi najbolje prijateljice.- Rekla je mama i učinila tako.


Nije trebalo dugo čekati. Moja punica uskoro se pojavila u maminom i mom stanu. Odlazili bi u moju sobu i ja sam s užitkom jebao mamu moje bivše žene. Molio sam je da na sebi ima crne čarape i štikle jer to me uistinu uzbuđuje. Stara koka nije imala ništa protiv.


Mama bi nas ostavljala same. Uglavnom bi negdje izašla. No jedne večeri dok sam ja u svojoj sobi razvaljivao punicu mama se vratila u stan ranije nego obično. Bez kucanja je otvorila vrata moje sobe i ušla. Odmah sam primijetio da je malo pripita.
-Tako znači. Vas dvoje se fino zabavljate a ja neka idem u svoju sobu i zadovoljim se prstima.- Obratila nam se mama a punica je ispalila nešto što nisam očekivao.
-Pa hajde, stara moja, pridruži nam se. U troje je ljepše i bolje.-


Ako su me riječi koje je izrekla punica iznenadile još me više iznenadilo ono što je učinila mama. Mama se bez riječi počela svlačiti i doskora se posve gola zavukla u krevet k punici i meni. Nisam mogao vjerovati. Mama me primila za kurac  i držala ga rukom dok mi ga je punica pušila.
Punica je prestala s pušenjem, dlanom ruke obrisala usta, rukom me primila za kurac i obratila se mami.-A sada ti.-
A sada ti je značilo da mami nudi moj kurac na pušenje. I uistinu je mama to učinila. Krenula je s pušenjem moga kurca. Pušile su ga naizmjence, lizale sve do jaja… Sve dok nisam izbacio prilično obilnu količinu sperme od koje je dobar dio završio na njihovim usnama i licu.


Mama je izašla iz kreveta i rekla kako ide skuhati kavu i pripremiti nam nešto za piće. Ja sam bio u nekoj vrsti transa i jednostavno kao da nisam mogao vjerovati da se dogodilo to što se dogodilo. Uopće nisam čuo mamu kada nas je pozvala da dođemo u kuhinju jer kava je gotova. Punica me uzela za ruku i povela prema kuhinji. Na stolu je bila poslužena kava i čaše s nekakvim žestokim pićem. Ispio sam piće i moram priznati da mi je godilo.


Njih dvije su nešto govorile jedna drugoj i cerekale su se ali ja kao da ih nisam čuo. Trgnuo sam se tek kada je punica rekla:
-Hajde, ispij tu kavu pa se vraćamo u sobu. Iscijediti ćemo te poput limuna.-
Promucao sam nešto o tome kako bi se trebao otići istuširati.
-Ma jebalo te tuširanje.- Rekla je mama, ustala se i uhvatila me ispod pazuha. Punica me primila za drugu ruku i doslovno su me odvukle nazad u sobu i gurnule me na krevet.


Igrale su se mojim kurcem koji se uskoro opet dignuo. Mama mi se okrenula leđima i nataknula se na moju batinu. Punica je rukom gladila moj kurac koji je ulazio i izlazio iz mamine pičke a usput je mazila i maminu pičku.
-Silazi s tog kurca. Sada sam ja na redu.- Rekla je punica. Opkoračila me i moj kurac prodro je u njezinu pičku. Dok sam joj rukama gnječio sise ona mi je gurala jezik u usta. Svršio sam u njezinoj pički. Nakon toga uslijedilo je još jebanja samo što sam taj put svršio u maminoj pički i to u znatno manjoj količini nego ranije. Ukratko rečeno uistinu su me iscijedile poput limuna.


Za kraj mogu reći samo to da seks u troje upražnjavamo barem dva puta tjedno. Jednu stvar ne razumijem kada je moja mama u pitanju. Ona ne pristaje na seks sa mnom kada smo nas dvoje sami. Iz kojeg razloga uistinu ne znam a ona ne želi ništa reći. No kada je prisutna moja, sada već bivša, punica mama se totalno razuzda i pretvori se u pravu raskalašenu drolju. Pa dobro, neka bude kako ona želi.

-Zvonko-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE 

Nema komentara:

Objavi komentar