porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

27. velj 2019.

Sin mi je naredio: "mama, skini se i naguzi se"


Dorian me rukom uhvatio za kosu, izvukao iz kreveta i ne obazirući se na moje bolne jauke, dovukao me do ulaznih vrata. Otvorio ih te me bukvalno izbacio u hodnik. Stajala sam ispred vrata njegova stana posve gola i bosa. Zvonila sam i preklinjala ga da mi otvori vrata i da mi omogući da se odjenem. Dorian uopće nije odgovarao. A što sam mogla? Da sam počela vikati i lupati po vratima zacijelo bi probudila susjede koji bi otvorili vrata svojih stanova i ugledali me golu i raščupanu.


Još sam nekoliko puta pozvonila i nastojeći biti što tiša, kako ne bi proizvodila veliku buku, prstima sam kucala na vrata. Napokon sam čula Dorianov glas s druge strane zatvorenih vrata. Rekao mi je kako je nazvao moga sina Igora i kako će on automobilom stići kroz desetak minuta i pokupiti me. Bila sam u totalnom šoku i na rubu suza. Preklinjala sam ga da to ne čini i da me pusti u stan.


-Prekasno. Već sam nazvao Igora. Budi tu i budi tiho a ja ću ti reći kada Igor stigne.- Rekao mi je Dorian. Usput mi je rekao neka sutradan dođem po svoju odjeću i torbicu u kojoj se nalazio i moj mobitel. Stvari će mi ostaviti u kartonskoj kutiji ispred vrata i ne smatra se odgovornim ako ih netko slučajno ukrade.

Bila sam očajna, jadna, ponižena i gola. Znala sam da je Dorian uistinu nazvao moga sina i zbog toga sam bila dodatno uznemirena. Tiho sam jecala i molila ga da mi to ne čini. Dorianov glas s druge strane vrata djelovao je prijeteći. Zaprijetio mi je kako će, ukoliko slučajno probudim susjede, izaći van i išamarati me tu nasred hodnika a potom će me golu vući stubištem sve do izlaza iz zgrade pa me takvu golu izbaciti na ulicu.

Dlanove ruku prislonila sam na vrata i nadala se kako će se ipak smilovati i kako možda ipak nije nazvao moga sina. Prevarila sam se jer Dorian je malo odškrinuo vrata ali samo zato da bi mi rekao kako je moj sin stigao i čeka me dolje ispred zgrade. Potom mi je zalupio vrata i njima me gotovo pogodio u nos.


Ušla sam u lift i spustila se u prizemlje zgrade. Na svu sreću u to gluho doba noći u okolici zgrade nije bilo nikoga. Izašla sam van i ugledala automobil svoga sina. Još sam se jednom uvjerila da u blizini nema nikoga pa sam trčećim korakom krenula prema automobilu. Na moj užas auto je bio zaključan a moga sina nije bilo u njemu. Hvatala me panika. Osvrtala sam se oko sebe i pitala se gdje je.

-Baš krasno. Lijepo izgledaš ovako gola.- Čula sam sinov glas iza svojih leđa. Zaključao je auto pa se sakrio iza ugla zgrade. Pustio me da se malo mučim a onda se napokon pojavio. Prekriženih ruku bio je naslonjen na zid zgrade i promatrao me. Tada nisam uočila da u ruci drži svoj mobitel ali to mi je ionako bila zadnja briga. Rukama sam bezuspješno pokušavala sakriti svoju golotinju ali ne baš s previše uspjeha. Napokon je otključao vrata auta i pustio me da uđem. Zgrabila sam deku sa zadnjeg sjedišta i zaogrnula se.


Ni riječi nismo progovorili dok smo se vozili prema našoj kući. Zaogrnuta dekom brzo sam ušla u kuću i odjurila na tuširanje. Sin me čekao u dnevnoj sobi. Mislila sam izbjeći bilo kakav razgovor s njim ali on me pozvao da uđem u sobu. Želio je znati što se dogodilo iako se kasnije ispostavilo da većinu toga zna jer Dorian mu je uglavnom sve ispričao kada ga je nazvao.


Nakon vrlo neugodnog razgovora sa sinom otišla sam u svoju sobu i zaspala. Moj suprug i ja već prilično dugo nismo uopće konzumirali brak, kako se to stručno kaže. Razvod braka ni on a ni ja nismo smatrali alternativom. Kada je shvatio da ga varam i nabijam mu rogove otvoreno mi je rekao kako sa takvom ženom više ne želi dijeliti postelju. Da smo se odlučili na razvod ni on a ni ja ne bi time ništa dobili. Kuća je ionako bila zajednička pa ili bi je morali i dalje dijeliti ili je prodati pa svatko na svoju stranu. No oboje se nismo željeli odreći komfora koju nam je kuća pružala. Meni je takva situacija u potpunosti odgovarala. Više mu nisam imala potrebe lagati a mogla sam živjeti onako kako želim…


I živjela sam. Bilo kako bilo ja sam još uvijek lijepa, mladolika i atraktivna žena mada sam se  već navršila četrdeset petu godinu života. Muškarcima sam bila i više nego privlačna a u seksu sam, blago rečeno, uživala. Osim sina imam i stariju kćer koja je udana i živi kod svog muža. Već sam i baka jer kćer je nedavno rodila sina. To da sam baka, uzimajući u obzir moj mladoliki izgled, malo tko bi rekao... Barem tako mislim.

Jedino što je moj muž tražio od mene jest bilo da mu svojim ponašanjem i načinom života ne učinim kakvu štetu i ne osramotim ga jer u tom slučaju uistinu će zatražiti razvod braka, isplatiti me te izbaciti iz kuće.


No kako je vrijeme prolazilo ja sam se ponašala uistinu i više nego raskalašeno. Bila sam vrlo zanimljiva prijateljima i znancima svoga sina i to mi je počelo imponirati a osim toga, što sam bivala starija to su me sve više privlačili mladi muškarci. Nisam izdržala i upustila sam se u seksualne odnose s nekoliko sinovih prijatelja odnosno znanaca. Naravno, to nisam činila u kući a sinove prijatelje molila sam za apsolutnu diskreciju. Bilo je blesavo s moje strane što sam mislila da će se oni toga držati.

Sada znam da sam bila glupa jer naprosto sam morala biti svjesna toga kako će se bar neki od njih pohvaliti da su me jebali i za to će prije ili kasnije doznati moj sin Igor. I doznao je ali je šutio. No jedne večeri moj sin došao je kući u prilično alkoholiziranom stanju. Penjao se stepenicama na kat gdje mu se nalazi soba i čula sam ga kako posrće.


Ustala sam iz kreveta i odlučila se popeti na kat da vidim u kakvom je stanju. Igor je lelujao nasred sobe i pokušavao se svući. Posve sam smetnula s uma da na sebi imam prozirnu i vrlo kratku spavaćicu ispod koje nisam imala grudnjak. Vidio me i nasmijao se. Pokazao mi je rukom da mu priđem. Poslušala sam ga a on me obgrlio rukama oko struka i privukao k sebi. Počeo me ljubiti u usta i po vratu, čak me rukom primio za sisu.


Jedva sam ga odgurala od sebe i pitala ga da li je svjestan onoga što radi. Umjesto odgovora on me pitao zašto ne bi prenoćila tu u njegovoj sobi i u njegovom krevetu. Molila sam ga da se sredi i da ode na spavanje.
-Ako možeš krevet dijeliti s mojim prijateljima zašto ne bi i sa mnom?- Pitao me igor pijanim glasom.


Rekla sam mu kako nije normalan, kako je pijan i kako priča gluposti.
-Aha! Ja sada pričam gluposti a kada moji prijatelji traže da te jebu u guzicu to onda nisu gluposti. Onda nemaš ništa protiv. Kada te jebu u usta i pune te spermom to nisu gluposti, ha?- Nezaustavljivo je pričao Igor i zacrvenjela sam se jer tada sam postala svjesna toga da je čuo i znao za moje ljubavne avanture s njegovim prijateljima. Jedino što sam mu rekla kada sam se pribrala bilo je da se sredi i da shvati kako je on moj sin.
-Pa što?- Bilo je sve što je rekao a ja sam napustila sobu.

Nisam bila sigurna da li se Igor sjećao svoga nasrtaja na mene ali to nije spominjao. Nije spominjao ni svoje prijatelje koji me jebu u guzu i u usta što je bila istina. Odlučila sam ubuduće izbjegavati seks s Igorovim prijateljima i znancima. Držala sam se toga sve dok nisam upoznala Doriana. On je bio stariji od moga sina i bio je jebeno zgodan i privlačan muškarac.  Nisam izdržala i popustila sam njegovim udvaranjima.


Nisam požalila sve do one noći kada me izbacio iz stana a koju sam na početku opisala. Dorian je bio pravi ljubavni stroj. Razvaljivao me je svojim velikim kurcem. Tom kurčinom brutalno me jebao u sve tri rupe, u pičku, usta i u guzu. Zamolila sam ga i on je obećao kako mojem sinu ništa neće govoriti. I nije.

Uistinu sam ispala totalna glupača jer mislila sam kako se nikada neću zapaliti ni za jednog muškarca. Samo seks i ništa više, tako sam razmišljala. Ali Dorian je bio poseban muškarac. Zgodan, lijepo građen, bogat a u seksu nenadmašan, izdržljiv i maštovit. Muškarac o kakvom sanja svaka žena.


I on je mene kitio lijepim i obećavajućim riječima. Govorio mi je da sam posebna, kako nikada do sada nije upoznao takvu ženu kakva sam ja, kako mu razlika u godinama ne smeta i kako me ne želi dijeliti ni sa kim. Kao kakva naivna šiparica ja sam se zaljubila. Ni dan danas ne mogu sebi protumačiti kako sam kao zrela i samosvjesna žena, za kakvu sam sebe smatrala, mogla biti toliko glupa i naivna.


Kada sam ga jednog ljetnog dana ugledala na terasi kafića u blizini zgrade u kojoj je stanovao, a bio je u društvu zgodne mlade žene, u meni se razbuktala ljubomora. Prišla sam mu iza leđa, sagnula se i poljubila ga na što se on trgnuo i promijenio izraz lica. Bio je zbunjen i ljutit istovremeno. Mene je toj djevojci predstavio kao prijateljicu svoje mame što me uistinu povrijedilo. A za tu djevojku je rekao da je njegova zaručnica i to me je zgrozilo.


Sutradan smo se našli i rekao mi je kako mu je žao ali djevojku koju sam jučer upoznala on će oženiti. Bila sam ljuta i povrijeđena. Pitala sam ga zašto mi je lagao, zašto me obasipao onakvim obećavajućim riječima i zašto me doveo u takvu bolnu zabludu. Slegnuo je ramenima i zamolio me da mu oprostim. Dodao je kako je između nas gotovo. Okrenuo se i otišao.


Nisam ga imala namjeru samo tako pustiti. Osjećala sam se izdanom i povrijeđenom. Zvala sam ga ali nije odgovarao. Slala sam mu SMS-ove i ostavljala pisane poruke u poštanskom sandučiću. Nisam imala namjeru samo tako izgubiti takvog rasnog mužjaka. Napokon je pristao da se nađemo i o svemu porazgovaramo. Našli smo se i završili u njegovom stanu.


Jebao me je onako kako on to zna, divlje i žestoko. Jebao me u pičku, u usta u guzu… Bila sam mu podatna, dobra i poslušna jer još sam vjerovala kako će zbog mene ostaviti onu balavicu. Kada mi je u gluho doba noći, nakon nekoliko burnih partija seksa, rekao kako je ovo bio oproštajni seks i kako me više ne želi vidjeti poludjela sam. Došlo je do svađe a onda me ponizio na način koji sam opisala.


Sutradan nakon buđenja osjećala sam se jadno, bijedno i poniženo. Mog sina nije bilo kod kuće. Mobitel nisam imala pa sam ga zvala s fiksnog telefona. Nije se javljao. Zvala sam i Doriana no ni on se nije javljao. Nakon otprilike dva sata pojavio se moj sin. U rukama je donio kartonsku kutiju s mojim stvarima. Bacio je tu kutiju ispred mojih nogu i rekao:-Evo tvojih stvari kurvetino.-
-Molim!- Bila sam zgranuta i nisam mogla vjerovati da mi se sin obraća na takav način, tim tonom i takvim riječima.


-A što si nego kurvetina? Kako te nije stid? Droljo!- Široko otvorenih očiju gledala sam u sina i bila sam u šoku. On se sagnuo i otvorio kutiju. Iz nje je izvadio plastičnu tubu i uperio je u mene. Dobro sam znala što je to. Bio je to lubrikant kojim sam kod Doriana podmazivala šupak prije jebanja.


Zacrvenjela sam se od srama i uistinu nisam znala što reći no umjesto mene govorio je moj sin:-Mama, skidaj se i naguzi se.- Rekao je a ja nisam mogla vjerovati. Pitala sam ga da li je svjestan što mi govori no on je ponovio da se skinem i naguzim. Pitala sam ga zašto to traži od mene.
-Zato jer te želim jebati u guzicu, eto zato.- Odgovorio je.


Zgranuta, šokirana i ljuta rekla sam mu da nije normalan i da mi to što traži od mene ne pada na pamet učiniti.
Iz džepa jakne izvadio je svoj mobitel i rekao kako bi mi možda bilo milije da tati pokažem snimku kako posve gola izlazim iz zgrade gdje živi moj ljubavnik i kako takva gola trčim prema automobilu.


-A možda bi se tati svidjelo da mu pokažem snimke i fotografije koje mi je ustupio tvoj ljubavnik Dorian. Zbilja želiš da tata vidi kako gutaš njegov kurac do jaja ili kako ti širi pičku i pljuje u nju ili kako ti pljuje u šupak. Koja si ti kretenuša! Kako si mogla dopustiti sebi da on to snima? Koliko glupa moraš biti da ti to bude normalno? Ha! Koliko godina ti imaš glupačo?!-


Zavrtjelo mi se u glavi i na trenutak sam pomislila da ću se onesvijestiti. Iz tog transa trgnuo me sinov glas:-Posljednji puta ti kažem… Skini se i naguzi se. Ili to ili će tata vidjeti ovo što imam spremljeno u mobitelu.-


Osjećala sam se jadno i ništavno ali polagano sam počela svlačiti haljinu. Svukla sam i gaćice a grudnjak nisam ni nosila. Posve gola stajala sam ispred vlastitog sina. Posramljena i jadna čula sam njegov glas koji kao da je dopirao iz daljine. Govorio mi je da se spustim na koljena, okrenem se i naguzim se.


Igor mi je podmazao šupak, svukao se do gola i dogodilo se. Svoj ne baš mali kurac zabio je u moju guzicu. Stenjala sam, jaukala ali Igora to nije smetalo. Svojim kurcem prodirao je u moje dupe nesmiljenom žestinom.  Nakon što mi je guzu napunio spermom izvukao je kurac i rekao mi kako neka ne pomišljam na odijevanje jer još nismo gotovi.


Otišao je u kupaonicu i u lavabou oprao svoj kurac. Kada se vratio pitala sam ga zašto mi sad ne dopusti da se odjenem.
-Pa rekao sam ti. Zato jer još nismo gotovi.- Odgovorio je.
-Što još želiš od mene?- Pitala sam ga.
Smiješio se slavodobitno.
-Sada te želim jebati u usta a jebanje u pičku ostavit ćemo za neki drugi put.- Odgovorio je.


Bilo kako bilo od tog dana postala sam sinova kuja. Zaprijetio mi je da ukoliko to ne želim biti on će fotografije i snimke pokazati mome mužu što jest strašno ali još strašnije je to što mi je rekao kako će te materijale staviti na Internet, na svoj blog. U tom slučaju mnogi će to moći vidjeti. Između ostalih i moja kćer, njezin muž, moji roditelji, moja sestra… Užas!

Osim toga sin mi je zabranio da se jebem s drugim muškarcima osim ako mi on to ne dopusti. A morati ću se jebati s drugim muškarcima ako on to bude tražio od mene. Osim što me pretvorio u svoju kuju pretvorio me i u kurvu koju podvodi drugim muškarcima za novac. Glumi mog svodnika i uživa u toj ulozi.


Što mi je preostalo nego se pomiriti sa sudbinom. Sve u svemu ono čega sam se u početku grozila sada mi se uopće ne čini tako lošim. Seks sa sinom i nije loš. Znam da nije normalno to što se seksam s vlastitim sinom ali ionako nemam alternative. Štoviše počela sam uživati. No priznajem da pomalo uživam i u tome da izigravam kurvu kada on to traži od mene.

-OLGA-

-Ukoliko vam se sviđa naš blog i priče na njemu preporučite nas drugima i stavite naš link klikom na: FACEBOOK TWITER VKONTAKTE  ili kliknite dolje na google+    

1 komentar: