porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

18. tra 2015.

Gledajući mamu kako piša svršio sam u gaće

Točno znam koji je to trenutak bio kada sam se napalio na svoju mamu. Vraćali smo se sa svadbe mog bratića Kreše. Od mjesta gdje je bila organizirana svadbena proslava pa do naše kuće ima nekih 55-60 kilometara. Ja sam se u to vrijeme intezivno bavio snimanjima i fotografiranjima svadbi ali i raznih drugih svečanosti. Sukladno tome bilo je za očekivati da me bratić Krešo angažira kao snimateja i fotografa. U stvari u poslu mi je, kao i uvijek, pomagala prijateljica Lucija s kojom sam usko surađivao a koja je inače imala registriran foto studio. No, to je za ovu priču ionako irelavantno ali red je da spomenem.


Sama svadba nije bila velika, tj. nije bilo mnogo gostiju ali bilo je lijepo i veselo. Moja mama Jelena i tata Edo prilično su se opustili i oboje su popili određenu količinu alkohola što je rezultiralo time da ja vozim auto na putu prema kući. Većina gostiju razišla se već oko četiri sata ujutro. Nije više bilo potrebe za snimanjem pa smo Lucija i ja spremili opremu. Lucija je krenula kući svojim autom a uskoro smo, pozdravivši se s rodbinom, mama, tata i ja krenuli doma. Tata je bio prilično oblokan i odmah se smjestio na zadnje sjedalo gdje se opružio koliko je to bilo moguće a ubrzo je počeo i hrkati. Mama je sjela do mene na mjesto suvozača. Bila je pod utjecajem maligana ali za razliku od tate bila je dobro raspoložena. Stavila je CD s narodnjacima i nije joj trebalo dugo pa da zapjeva nagovarajući i mene da pjevam s njom.

Haljina joj se povukla prema gore otkrivajući joj noge ali ona to nije primjećivala niti je na to obraćala pozornost. No ja jesam. Pjevala je i u jednom trenutku nagnula se prema meni i zagrlila me. Zamolio sam je da se kontrolira jer vozim. Na svu sreću cesta je bila gotovo prazna. No u trenutku kada se nagnula prema meni haljina joj se još malo povukla prema gore i na desnoj nozi otkrio se rub samostojeće čarape. Njišući gornjim dijelom tijela u ritmu glazbe vratila se nazad ali uopće se nije potrudila popraviti haljinu. Začuo sam meškoljenje oca na zadnjem sjedištu a trenutak kasnije čuo sam ga kako mrmlja da stanem negdje uz cestu jer mu se piša. Na to je reagirala i mama rekavši da se i njoj piški.


Zaustavio sam auto nakon nekih dvjestotinjak metara i parkirao uz cestu. Izašao sam napolje i pomogao tati da se iskobelja iz auta. Istovremeno je i mama izašla iz auta. Dok sam pomagao tati nisam obraćao pažnju na nju. Promatrao sam oca koji se oteturao nekih petnaestak metara od auta prema žbunju. Izvadio sam cigaretu i zapalio. Izvukao sam mobitel i pregledavao eventualno pristigle poruke ili pozive i tek tada sam bacio pogled prema mami. Za razliku od tate ona nije imala namjeru udaliti se od auta. Naprosto je zadigla haljinu i čučnula uz auto držeći u ruci komad papira ili nekakvu salvetu. Ma koliko god da to nije bilo u redu nisam mogao skinuti pogled s nje. Ispod haljine moja mama uopće nije obukla gaćice. Sasvim lijepo sam mogao vidjeti njenu pičku iz koje je trenutak kasnije krenuo mlaz mokraće. Čuo se žubor mokraće a ja sam blejao kao hipnotiziran. Mama je pišala pognute glave ne obračajući pažnju na mene, kao da uopće nije bila svjesna moje prisutnosti. Ustala je i onom salvetom obrisala pičku pa potom poravnala haljinu. Tek tada sam se okrenuo u suprotnom smjeru praveći se da ništa nisam vidio.
No moj kurac je na moje iznenađenje burno reagirao... Protrljao sam ga rukom preko hlača u namjeri da ga smirim i tog trena osjetio kako ću svršiti. Nisam mogao vjerovati... Svršio sam u gaće poput kakvog nadobudnog pubertetlije. gaćice su mi bile pune sperme ali što sam mogao... Tata se dodeturao do auta zakopčavajući šlic. Ušli smo i krenuli dalje.

Iz misli nikako nisam mogao odagnati maminu pičku iz koje lipti žuti mlaz mokraće a kurac mi je iznova izdajnički stršao napinjući hlače. Jedva sam čekao da dođemo kući kako bi otišao u svoju sobu i izdrkao. Nisam mogao vjerovati da sam se u tolikoj mjeri napalio na vlastitu mamu ali to je bilo jače od mene. Stigli smo do kuće i parkirao sam auto ispred ulaznih vrata u kuću. Mama je izašla prije oca. Vidjelo se da je dosta popila jer glava koj je padala prema dolje kao da joj je preteška. Ipak se skoncentrirala i zabacila glavu unazad popravljajući rukama kosu. Opet sam pomogao tati da se izvuče sa zadnjeg sjedala i sad mi se činio pijaniji nego kad smo krenuli. Pridržavao se za krov auta i glasno je štucao. Mama ga je uz smijeh uzela ispod ruke i odvela u kuću. Ja sam sjeo u auto kako bi ga spremio u garažu jer tata je inzistirao da auto uvijek bude u garaži.



 Zatvorivši vrata garaže ušao sam u hodnik. Tata je i dalje štucajući, razdrljene košulje, i u gaćama teturao prema kupaonici. Vrata sobe ostavio je otvorena i čuo sam mamu kako mu kroz smijeh govori neka pazi da se u kupaonici ne polomi. Ništa ne sluteći pogledao sam u sobu a mama je još uvijek odjevena ležala na krevetu raširenih nogu. U trenutku kada me spazila brže bolje rukom je potegnula suknju kako bi prekrila pičku. No i dalje su se lijepo vidjeli rubovi njenih čarapa zakopčanih halterima. Podigao sam očeve hlače i sako koji je ostavio na podu te sam ih stavio na stolac. Krajičkom oka pogledavao sam mamu na krevetu i gorio sam od želje da joj se uvalim između nogu i pojebem je tako odjevenu u tim seksi čarapama i halterima.
-Molim te daj malo pripazi na staroga. Pijan je i mogao bi pasti, nešto si polomiti ili razbiti glavu.- rekla mi je mama.
Odgovorio sam joj kako ću sačekati u kuhinji. Ostavio sam vrata kuhinje otvorena kako bi mogao čuti zvukove iz kupaonice. Natočio sam čašu vode i sjeo za stol. Kurac mi je i dalje bio tvrd poput kamena. Mislio sam kako nisam normalan jer sam se tako zapalio za mamu.

Otpio sam nekoliko gutljaja vode i ustao te prišao vratima kupaonice i prislonio uho. Osim šuma vode ništa se nije čulo. Zazvao sam tatu pitajući ga je li sve u redu. Nakon kraće stanke odgovorio je petljajući jezikom kako nema problema. Istovremeno je i mama nešto govorila ali nisam mogao razumjeti što. Vrata sobe i dalje su bila otvorena pa sam prišao misleći da me možda iz nekog razloga treba. Stao sam kao ukopan. Mama se svlačila. Nije dizala glavu i mislio sam da me uopće ne primjećuje. Znam da bi bilo u redu da se okrenem i odem ali ja sam stajao kao ukopan i promatrao je. Svukla je haljinu ostavši u čarapama, halterima i u grudnjaku. Da, ona je uistinu bila na svadbi bez da je obukla gaćice. Skinula je haltere, potom grudnjak i njene bujne sise ispale su van u punom elementu. Gutao sam slinu dok je ona svlačila čarape... I tek tada podigla je glavu i uočila me... Ispustila je tihi uzvik iznenađenja prekrivajući rukama gole sise. Zacrvenio sam se od stida i nelagode koji su me preplavili. Zbunjeno sam kroz zube procijedio:-Sorry mama.- Okrenuo sam se i vratio u kuhinju. Nedugo iza toga tata je izašao iz kupaonice i ja sam poput munje odjurio na kat u svoju sobu. Ne moram vam posebno naglašavati da sam odmah izvukao svoj kurac i stao drkati. Bio sam toliko napaljen da da sam svršio valjda za manje od deset sekundi... Ležeći u krevetu na leđima imao sam osjećaj da će dobar dio sperme završiti na plafonu sobe, tolikom snagom moj je kurac bljuvao popriličnu količinu sperme.
Događaje nakon svadbe, a mislim na mamino pišanje pored auta i svlačenje, ni mama a ni ja nismo spominjali. Iskreno nisam bio siguran koliko toga se mama sjeća i sjeća li se ičega. Ništa nije spominjala ali imao sam osjećaj da se ipak sjeća nekih detalja jer stjecao sam dojam da me gleda na drugačiji način. Pogledavala me na način kao da od mene očekuje da nešto kažem. No mislio sam da si nakon svega ja to samo utvaram i da je to moj subjektivan osjećaj. U svakom slučaju ono pišanje pored auta bio je prijelomni trenutak. Trenutak nakon kojeg sam intezivno mašato o seksu s mamom. Ono svlačenje kojem sam svjedočio bio je samo dobar začin glavnom jelu. Drkao sam maštajući kako rigam spermu po maminim sisama dok ona istovremeno piša. Također sam maštao o tome da gledam mamu dok piša i odmah potom zabijam svoj kurac u njenu pičku koja je još mokra a na glaviću kurca, prije nego joj ga zabijem, osjećam kapi mokraće. Ludo ali istinito.

Ponekad, nakon što bi ga izdrkao osjećao sam stid i mislio kako bi trebao prestati s tim perverznim i nastranim fantazijama ali to je bilo jače od mene i opet se sve ponavljalo. Sve u svemu to me je ponukalo da malo pomnije i dublje analiziram samog sebe. Shvatio sam da sam vjerojatno podsvjesno oduvijek bio zaljubljen u mamu ali to sam nekako uspio zatomiti i ne dozvoliti da izbije na površinu sve do onog pišanja koje je bilo okidač koji je aktivirao sve moje skrivene fantazije, želje i maštanja. Uostalom oduvijek sam se palio na starije žene i sada sam samom sebi morao priznati da je razlog tomu najvjerojatnije bila moja mama. Imao sam nekoliko veza sa starijim ženama koje su mi po godinama mogle biti mama i sada sam znao da su mi one u stvari bile zamjena za moju pravu mamu.

U međuvremenu je mama ostala bez posla. Firma u kojoj je radila najprije je završila u privatizaciji a potom je se smanjio i broj zaposlenih da bi na kraju jedva egzistirala a mama je završila pri zavodu za zapošljavanje kao tehnološki višak. Tih prvih dana djelovala je deprimirano govoreći kako će sa svojim godinama teško pronaći posao. Otac i ja tješili smo je jer tata je radio i imao dobru plaću a i ja sam imao stalan posao i još sam zaradio nešto sa strane. Osim toga mama je savršeno govorila engleski i ruski jezik. Ruski je davno učila još u osnovnoj školi i koliko god da ga je tada prezirala ipak ga je, dosta godina kasnije, odlučila usavršiti. Tata joj je govorio kako će vrlo vjerojatno, zahvaljujući znanju ta dva jezika, pronaći neki posao vezan uz prevođenje što se kasnije pokazalo i točnim. No taj stres zbog gubitka posla vjerovatno joj je bio poticaj da počne češće i više konzumirati alkohol.

Nastojala je to prikriti ali nije mi promaklo da je u više navrata bila lagano podgrijana. Tata je radio do kasno poslije podne a osim toga on je od onih tipova koji će nakon posla rado s društvom ostati na piću. I sam je kući često dolazio u veselijem stanju pa nije primjetio da mama pije a osim toga ako je i popila koju čašicu više do tatinog dolaska se već oporavila. A onda se dogodilo da je jednog dana posjeti stara kolegica s posla, Ljubica. Ljubica je bila starija od mame i već je bila u mirovini no još je radila honorarno. Ponudila je mami mogućnost da također zaradi nešto honorarno. Naime firma za koju je Ljubica radila tražila je nekog za povremeno prevođenje s ruskog i na ruski i Ljubica se sjetila svoje bivše kolegice i prijateljice, tj. moje mame.

Sad je vrijeme da kažem nešto o Ljubici. Starija dama koja me privukla, kako se kaže, od prve. Prije izvjesnog vremena s njom sam održavao burnu seksualnu vezu. Ljubica već ima dva odrasla sina koji su oženjeni. Željela je da joj netko snimi i fotografira proslavu prvog rođendana njene unuke. Moja mama joj je predložila mene i tako sam upoznao Ljubicu. Našao sam se s njom nakon nekoliko dana kako bi joj dao snimljeni materijal i fotografije koje je željela da dam izraditi. Svidjela mi se i počeo sam joj se udvarati ne očekujući previše no dogodilo se da se i ja njoj svidim i tako je počelo. Održavali smo tu vezu nekih 7-8 mjeseci sve dok njezin muž nešto nije posumnjao. Naravno, žena se nije htjela kompromitirati pred sinovima niti je željela pod stare dane ugroziti brak pa smo prekinuli našu prilično burnu vezu. No, Ljubica je bila samo jedna od desetak zrelijih žena s kojima sam imao vezu ali s njom, iako je bila najstarija od svih s kojima sam bio, bilo mi je nekako najbolje. Mislim da sam se u nju bio i zaljubio ma koliko god to ludo zvučalo.


Mamino raspoloženje se rapidno poboljšalo čemu je očiti razlog bio taj što je opet nešto radila. Bilo mi je drago zbog nje no uočio sam da s vremena na vrijeme, usprkos tome što ima posla, popije koju ćašicu više. Tome su pridonosili i sve češći posjeti njene prijateljice iz studentskih dana, Ljerke. Naime, Ljerku nisam poznavao sve dok se nije kupila jednosoban stan u jednoj od trokatnica koje su niknule nedaleko od našeg kvarta. I tako su se nakon podosta godina mama i Ljerka ponovo srele i počele družiti. Ljerka je navraćala dva do tri puta tjedno na kavu i čašicu razgovora s mamom. Omiljeno piće bio im je Jeger a u nedostatku Jegera poslužio je i gorki pelinkovac. Ubrzo sam od mame doznao da je Ljerka rastavljena i živi sama. Ima odraslu kćer koja se skoro udaje. Ne moram vam posebno naglašavati da mi se ta vršnjakinja moje mame dopala. Udijelio sam joj nekoliko komplimenata i bilo je očito da su joj godili. Osim toga dobro poznajem govor ženskog tijela i shvatio sam da ni ona prema meni nije ravnodušna bez obzira na razliku u godinama.

Mama je primila prvi honorar za obavljeni posao i to ju je dodatno oraspoložilo. Bio je petak i rekla mi je kako sutra namjerava s Ljerkom izaći negdje na piće. No kada je spomenula da bi rado posjetila klub "Buldog" malo me iznenadila. Taj narodnjački klub udaljen je do naše kuće nekih 2-3 kilometra. Bio sam unutra u nekoliko navrata. Klub je pristojno i lijepo uređen ali ta vrsta muzike, mahom turbo folk, nije ono što ja preferiram pa sam tamo vrlo rijetko zalazio. Mama je predložila da pođem s njima jer ne zna koliko je prihvatljivo i normalno da tamo žene dođu same. Naravno da su tamo žene dolazile same bez muške pratnje ali prihvatio sam mamin poziv jer to mi je bila prilika da se još više zbližim s Ljerkom. Barem sam tako mislio.

Mama se za izlazak fino i mladalački uredila. Nabacila je šminku, obukla šos malo iznad koljena i ono što mi se najvše svidjelo, obukla je crne mrežaste čarape. Izgledala je pomalo kurvinski ali tako je uoastalom u tom klubu izgledala većina žena. Tata je kao i obično bio s društvom na kuglanju. Naime, u njegovoj firmi postoji kuglački klub ali mislim da mom tati, kao i većini njegovih prijatelja, taj klub dođe kao izlika kako bi se mogli prežderavati i opijati. Osobno mislim da tata više kugla na šanku nego na kuglačkoj stazi. Došli smo u "Buldog" nešto iza 21 sat. Mama je rekla kako se nećemo dugo zadržavati. Popit ćemo koje piće i to je to. Nakon trećeg pića mama i Ljerka su se oraspoložile pa su i zaplesale. Iskoristio sam priliku pa sam i ja zaplesao, malo s jednom a malo s drugom damom. Koristio sam priliku pa sam se tijekom plesanja nabacivao Ljerki i to vrlo uspješno. Čak sam se dogovorio s njom da moja kolegica Lucija i ja fotografiramo i snimamo svadbu njene kćeri.

Nešto iza ponoći odlučili smo krenuti doma. Prvo smo do njenog stana odvezli Ljerku. Ljerka je inzistirala da uđemo i popijemo kavu. Nismo je odbili. Imao sam osjećaj da mi je Ljerka željela pokazati gdje točno stanuje i to mi je bilo izuzetno drago. Nakon ispijene kave i još dva pića mama i ja oprostili smo se od Ljerke i krenuli kući. Još dok smo ulazili u auto počela je padati kiša koja je uskoro prerasla u pravi pljusak. Mama me iznenadila pitavši me sviđa li mi se Ljerka. Nisam shvaćao bit njenog pitanja i mislio sam da me pita onako općenito misleći na to da li mi se sviđa kao osoba. Slegnuo sam ramenima rekavši da mi izgleda posve ok. Ali nju taj moj odgovor nije zadovoljio pa je nastavila:
-Nemoj se praviti blesav. Znaš ti dobro što te ja pitam.
-Nemam pojma.-pravio sam se naivan.
-Nemoj mi samo reći da ne bi rado ostao kod nje samo da ja nisam s tobom.- govorila je mama smiješeći se.
-Mama, o čemu ti pričaš?-
Stavila je ruku na moje rame prije nego je rekla:
-Pa znam ja jako dobro da ti voliš malo starije žene.-

Bio sam osupnut tim njenim riječima i od nelagode sam se zacrvenio. Mamu je očito zabavljalo to što me je dovela u ovakvu situaciju jer se glasno nasmijala. I dalje sam se pravio naivan pitajući je odakle njoj to da se meni sviđaju malo starije žene.
-Pa Ljubica mi je ispričala... Mnogo toga je ona meni ispričala.- Govorila je to i gledala me ispod oka a smiješak joj nije silazio s usana.
Nije moguće, mislio sam. Nije vrag da joj je Ljubica to rekla ali očito jest. Tko zna što joj je sve ispričala.
-Što ti je sve ispričala Ljubica?- Živo me zanimalo.
-Htio bi znati? Pa ispričat ću ti kada stignemo doma.-
Uostalom već smo bili blizu naše kuće a činilo mi se da je kiša još pojačala intezitet. Lijevalo je kao iz kabla.
-Pa reci mi odmah.- Bio sam nestrpljiv i znatiželjan.
-Sačekaj da dođemo doma a osim toga strašno mi je sila piškiti. Bojim se da neću stići do wc-a.
Za trenutak mi je bilo žao što tako jako pada kiša jer predložio bi mami da piša negdje sa strane no sad me je ipak više zanimalo to što joj je sve Ljubica ispripovjedila.

Uvezao sam auto u garažu a mama je iskrivila lice od muke što je bio očiti znak da joj se silno piša.
-Majko mila kako mi se piša...- Govorila je mama kroz stisnute zube.
Nažalost u autu nismo imali kišobran a sad je trebalo izaći iz garaže pa doći do ulaznih vratiju kuće, otključati ih i onda još stići do toaleta. Mama me pitala jesu li moja vrata otključana znajući da ja rijetko kada zaključavam ulaz u potkrovlje gdje se nalazi moja soba pored koje se nalazi mala kupaonica i wc. Naime, garaža je imala i stražnji ulaz, tj. obična mala vrata kroz koja se izlazilo iza kuće i dalje u mali vrt kojeg je mama obrađivala iz hobija. Odmah iza tih vratiju nalazile su se stepenice koje su, s vanjske strane, vodile u potkrovlje do moje sobe. Brzim korakom mama je izašla na ta vrata i krenula se penjati stepenicama. Išao sam iza nje također se brzo penjući zbog kiše koja je nemilice padala.



Mama je iza sebe ostavila otvorena vrata i odjurila u kupaonicu zalupivši vrata iza sebe ali vrata su se odbila od štoka i ostala su poluotvorena. Svlačio sam jaknu i vidjevši poluotvorena vrata wc-a nisam izdržao da ne provirim. Mama očito nije stigla do wc školjke jer stajala je u tuš kadi napola spuštenih gaćica i zadignutog šosa. Iz obrijane pičke curila je mokraća natapajući njene gaćice i cureći dalje u tuš kadu.
-Ma kako te nije stid gledati me?!- zagalamila je i pridržavajući gaćice rukom izašla je iz tuš kade zatvorivši vrata. Češkao sam se po glavi jer nije mi bilo drago što je shvatila da virim ali nije mi bilo žao jer izgledala je jebeno seksi u tim mrežastim čarapama i spuštenih gaćica. Čuo sam kako pušta vodu vjerojatno ispirući ostatke mokraće iz tuš kade. Izašla je napolje držeći mokre gaćice zgužvane u ruci.
-Zaslužio si šamar, znaš.-rekla mi je ali nije djelovala ljutito. Pitao sam zbog čega?
-Pa zato jer si me gledao u nimalo ljepoj, i za mene neugodnoj, situaciji.-
-Oprosti mama ali ja sam samo želio zatvoriti vrata i onda...-
-I onda što? Nisi zatvorio vrata nego si samo stajao i gledao. Srami se.-rekla je to ali se nasmiješila.
-Idem dolje, moram se presvući.- rekla je i izašla iz sobe.

Opet sam bio jebeno napaljen i kurac mi je opet ludovao. Sjedio sam na krevetu i razmišljao pitajući se što sad? Zapalio sam cigaretu i nakon kraćeg razmišljanja odlučio se spustiti dolje. Iz dnevnog boravka u sklopu kojeg se nalazi kuhinja i blagovaonica dopiralo je svjetlo. Mama je sjedila na visokom stolcu uz mali šank koji se tu nalazi. Ispred nje nalazila se čaša s vinom. Sjedila je široko razmaknutih nogu i jasno sam mogao vidjeti da ispod haljine koju je obukla nema gaćica. Stajao sam nekoliko sekundi prije nego me primjetila.
-Ma daj... Ti nisi normalan.- viknula je na mene.
Šutio sam i lagano joj prilazio.
-Neugodno mi je.-rekla je stavljajući dlan ruke preko lica.
-Zbog čega?- pitao sam
-Zbog pišanja gore kod tebe, budalo jedna.- rekla je to i valjda tek tada shvatila da sjedi raširenih nogu jer brzo ih je skupila popravljajući haljinu.
Pitao sam da li se tata vratio. Odgovorila je da još nije.

Naslonio sam se na šank ispred nje i zamolio je da mi kaže što joj je sve ispričala Ljubica. Podigla je kapke i nagnula čašu s vinom. Zagonetno se smješkala.
-Ispričala mi je sve, ako te baš zanima. Odavno znam da si joj bio ljubavnik.- rekla je
E sad je meni bilo neugodno. Ljubica je uistinu bila jedina žena kojoj sam otvoreno priznao da me privlače starije žene i sjećam se kako mi je ona odgovorila kako je to zasigurno posljedica Edipovog kompleksa, što je značilo da sam u stvari zaljubljen u mamu.

Mama se na trenutak uozbiljila i svoju ruku je stavila na moju. Gledala me u oči dvije-tri sekunde prije nego je rekla:
-Ma ne smeta meni uopće to što ste ti Ljubica ljubovali... Jedino joj malo zavidim zbog toga što je imala tako mladog ljubavnika.-
Izgovorivši to opet se nasmiješila pa otpivši gutlja vina iz čaše nastavila:
-A sad mi se čini da će i Ljerka dobiti mlađahnog ljubavnika, ha? Što ti kažeš? Primjetila sam da ti se sviđa a i ti njoj.-
Stavio sam ruku na mamino golo koljeno i nije reagirala.
-Možda i ti maštaš o mladom ljubavniku?- Ohrabrio sam se i pitao ju.
Mama je rukom odmaknula pramen kose i spustivši pogled prema čaši na pultu rekla:
-Pa većina žena mojih godina mašta o mlađem ljubavniku samo malo njih je spremno to otvoreno priznati a nema ih mnogo koje uspiju ostvariti takvu vezu... U stvari ja ih ne poznajem mnogo. Mnogo njih to želi i o tome mašta ali malo njih se usudi to pretvoriti u stvarnost. Nije to baš jednostavno, znaš.- Podigla je glavu gledajući me u oči. 

Rukom sam lagano klizio uz unutrašnjost mamine gole noge prema njenoj pički. Bila je posve mirna. Niti riječima a niti jednom gestom nije pokazala da to ne želi. Vrhovi prstiju već su bili skroz blizu mamine obrijane pičke. Umjesto da se odupre ona je još malo više raširila noge. Vrhovima prstiju dotaknuo sam usmine njene pičke i u istom trenutku nagnuo se naprijed spustivši svoje usne na njezine. Malo je zabacila glavu i rastvorila usne... Gurnuo sam joj jezik i ona ga je spremno prihvatila. Dok smo se strasno ljubili srednjim prstom prodirao sam u njenu pičku koja je lagano vlažila. Pružila je ruku i preko hlača stisnula moj nabrekli kurac. Izvukao sam ruku između njenih nogu i zgrabio je za sise... Raskopčala mi je hlače pa potom šlic gurnuvši ruku u moje gaćice. Izvukla je kurac van i čvrsto ga stisnuvši prstima počela drkati. Bila je napaljena i s puno strasti grizla me za usne sve do boli. Odvojio sam se od njenih usana i gotovo urliknuo u trenutku kada se iz mog kurca po maminoj haljini prosipala lijepa količina ljepljive sperme. Izbacivši glavninu sperme zagrlio sam je i opet poljubio u usta... Mama je i dalje cijedila moj kurac stiskajući ga kao da ga muze. Potom me rukom nježno uhvatila za jaja...

Trgnuo sam se jer učinilo mi se da čujem otključavanje ulaznih vratiju. Bio sam u pravu. Tata se vratio doma. Brzo sam spremio kurac u gaće i stao zakopčavati hlače. Mama se osvrtala oko sebe a potom zgrabila kuhinjsku krpu kojom je krenula brisati spermu kojom sam joj zalio haljinu. Odmaknuo sam se od mame a u sobu je ušao dobro raspoloženi tata. Nasmijana lica, dobrano natopljen alkoholom, začudio se što smo još budni. Mama mu je rekla kako smo ona, Ljerka i ja bili na piću jer željela nas je počastiti zbog toga što su joj isplatili honorar i evo sad malo pričamo prije spavanja.
- Ma bravo!- Rekao je moj stari i prišao mami poljubivši je u čelo. -Natoči i meni malo vina.- Dodao je prije nego se zaputio u kupaonicu. Kada sam se uvjerio da su se vrata kupaonice zatvorila nagnuo sam se prema mami još jednom je zagrlio i poljubio u usta. Rekoh joj da idem gore u sobu. Mama me primila za ruku.
-On će vrlo brzo zaspati... Ako želiš mogu uzeti ovu bocu vina i kada on zaspi doći gore kod tebe.-
Naravno da sam želio ali još sam imao jednu želju:
-Molim te obuci one mrežaste čarape.- rekao sam joj.
Nasmiješila se i priprjetila mi prstom. I došla je. U ruci je nosila do pola ispijenu bocu vina a ispod kratke prozirne spavaćice nije obukla niti grudnjak a ni gaćice... Na nogama je imala one crne mrežaste čarape.


 Bio je to početak jedne burne veze između majke i sina. Veze koja traje evo skoro tri mjeseca i za koju osim mame i mene nitko ne zna a nadam se da će tako i ostati. Mama je shvatila da me posebno uzbuđuje kada se obuče na način da odiše seksipilom. Pale me crne čarape, halteri i štikle. Uživam kada tate nema doma i kada mama samo za mene obuče minicu, crne čarape i haltere a i nju to uzbuđuje i rado se odijeva poput kakve drolje. Dakle mama i ja dobili smo ono što smo htjeli a ne bi imao ništa protiv toga da u dogledno vrijeme u našu vezu ubacimo i Ljerku. Čekam pravi trenutak da to predložim mami.
-------------------------------- 

1 komentar:

  1. izvrsne su ti priče...jako sam zainteresiran za aktivnosti koje spominješ na početku tvog bloga...možeš me kontaktirati na osijekdoddi8@gmail.com...

    OdgovoriIzbriši