porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

26. lis 2015.

Čamilov obrezani kurac u guzi moje mame (1. i 2. dio)

-prvi dio-

Kroz rupicu na kartonu, koji je u stvari služio kao improvizirani zid između dvije podrumske šupe, promatrao sam mamu koja se naguzila dok joj je Čamil rukama, nakon dvije vruće pljuske po dupetu, širio guzove. Jezikom joj je nekoliko puta prešao preko pičke i šupka. Potom je obilno zaslinio mamin čmar pa u njega usmjerio svoj kažiprst. Prst je lagano vrtio lijevo-desno gurajući ga sve dublje u maminu guzu.  Izvukao je prst te još jednom zaslinio šupak. Ovaj put gurao joj je u dupe dva prsta. Nagnuo se u stranu i dohvatio nešto sa stolice koja se nalazila pored kreveta. Bila je to plastična kutijica roze boje. Otvorio ju je i prstom zagrabio sadržaj iz kutijice. Kremu ili gel utrljao je u mamin šupak a potom je podmazao svoj kurac. Mama je lagano vrtjela dupetom dok je Čamil zauzeo pozu iza nje. Stao je na kauč iznad nje položivši svoje ruke visoko na njeno dupe. Još jednom raširio joj je guzove i mamina ružićasta rupica sada se sasvim pristojno rastvorila. Rukom je usmjerio svoj obrezani kurac u tu raširenu rupicu.

Njegov kurac lagano ali sigurno tonuo je u mamino dupe. Tek tada mama je glasno zajecala i trgunla se čitavim tijelom prema naprijed da bi se potom skroz ukočila. Čamilov prilično veliki kurac nezaustavljivo je prodirao sve dublje. Zario joj ga je skroz do jaja i tada je mama ponovo glasno zaridala zagnjurivši glavu u jastuk. Kako joj je Čamil izvlačio i zabijao kurac u šupak tako se njena pička širila i djelomično skupljala kao da hvata zraka. Glave prislonjene uz rupu na kartonskom zidu promatrao sam taj prizor otvorenih ustiju a kurac u gaćama propinjao mi se poput divljeg ždrepca. Čamil je istresao spermu u maminoj guzi. Lagano je izvlačio kurac iz njena šupka... Lupkao ju je kurcem po guzovima istresajući ostatke sperme. Potom je sišao s kreveta i nestao iz mog vidokruga. Mama je i dalje klečala nagužena i oslonjena na laktove. Iz njenog razvaljenog šupka cijedila se sperma. Čuo sam šuškanje papira a potom se Čamil vratio do mame držeći u jednoj ruci komad papira a u drugoj rolu s koje je netom prije otrgnuo taj komad papira. Vjerojatno je maloprije obrisao svoj kurac i sad je brisao maminu guzu, šupak i pičku po kojoj se iscijedio dio sperme. Pomogao joj je da ustane. Poljubio ju je u usta i krenuo se odijevati. Prvi je izašao iz podrumske šupe još jednom poljubivši mamu. Mama se polako odijevala i kada je bila gotova pogledala se u ogledalo na zidu. Popravila je rukama frizuru, uzela torbicu te oprezno napustila šupu. Ostao sam još desetak minuta koje sam iskoristio kako bi izdrkao svoj kurac.

No red je da pojasnim neke stvari. Moja mama Nada definitivno nije neka ljepotica niti neka atraktivna žena. Barem je ja nikada kao takvu nisam doživljavao. Nisam od onih tipova koji su bili zaljubljeni u svoju mamu. Ja mamu apsolutno nikada nisam doživljavao kao seksualni objekt niti se mogu sjetiti da sam je zamišljao golu a još manje kako se jebe s nekim. Mama se inače opasno približavala šesdesetoj godini svog života. Prije tri godine u poduzeću je uzela novčanu otpremninu i otišla u mirovinu. Rekoh da nije neka ljepotica i uistinu nije. Godine su na njenom licu ostavile traga i sad joj je lice koje inače nije bilo lijepo postalo još manje privlačno. Jedino čime se mogla pohvaliti bila je njena vitka linija. Za razliku od nje moj tata je još uvijek radio i to čak intezivnije i više nego ranije. Živjeli smo u jednoj staroj trokatnici koja je prije dvije godine temeljito obnovljena. U toj zgradi tata je prije mnogo godina od poduzeća dobio dvosobni stan. Tu se najprije rodila moja sestra a sedam godina kasnije i ja. Nakon što se promijenio politički sustav i na snagu je stupio Zakon o otkupu stanova moji roditelji su ga odmah otkupili i tako postali vlasnici stana.

Na drugom katu, gdje smo živjeli, susjed do nas također je otkupio svoj stan te ga je odlučio prodati. Otac je iskoristio priliku i kupio taj stan. Naknadno smo probili zid i tako spojili ta dva stana. Sveukupno u zgradi se nalazilo dvanaest stanova i svaki stan je na korištenje imao šupu u podrumu zgrade. To je u stvari podrumski prostor koji je podijeljen drvenim letvama na dvanaest dijelova. Te šupe nekada su stanari koristili kako bi u njima držali drva ili ugljen, ovisno o načinu grijanja. Kasnije kada je uvedeno centralno grijanje te šupe služile su stanarima kao prostor za ostavljanje raznih stvari koje im više nisu bile potrebne. Kupnjom susjednog stana dobili smo i šupu koja mu je pripadala a koja se nalazila odmah do naše. Između te dvije šupe nekada davno susjed je zakucao komade kartona koji su sad tvorili zid. Taj kartonski zid iako na dosta mjesta već oštećen i sad je tamo stajao.

U prostoru gdje je Čamil guzio moju mamu nalazio se stari kauč, mali stol, dvije stolice, jedna mala vitrina, stari tv, radio kazetofon i moj bickl. U vitrini su uredno bile posložene razne knjige sa slikama starih brodova. U drugoj prostoriji, onoj iz koje sam promatrao mamu i Čamila, nalazio se dugački drveni stol te polica s raznim alatom i ljepilima. Naime tu je moj tata izrađivao makete starih brodova. Bio je opčinjen brodovima te mu je hobi bio gradnja maketa raznih brodova. Posljednjih godina taj hobi je zapostavio jer imao je premalo vremena a osim toga dosta vremena provodio je u jednom malom primorskom mjestu. Tamo je kupio jednu staru kamenu kuću i staru ribarsku brodicu koju je odlučio urediti i preurediti.

Tata je za razliku od mame bio visoko obrazovan. Rano je magistrirao pa potom i doktorirao. Napredovao je na poslu te je imao prilično visoka primanja. Osim toga u Međimurju je naslijedio obiteljsku kuću i lijepo imanje. To je prodao i nakon toga je u prigradskom naselju izgradio malu ali lijepu obiteljsku kuću. Plan je bio da kada mama i on budu u mirovini odu živjeti tamo u tu kuću. U međuvremenu je kupio i spomenutu kućicu na moru što se mami nikako nije svidjelo. Rekoh da je još uvijek radio i uopće mu se nije žurilo u mirovinu. Sestra se udala i živjela je s kćerkicom kod svog supruga. Imali su stan ne tako daleko od našeg. Sestrina kćerka bila je stara četiri godine. Nije pohađala vrtić već su je čuvale moja mama i mama od sestrinog supruga. Mala je provodila dva-tri dana kod moje mame i isto tako dva-tri dana u tjednu kod druge bake.

Inače u jesen bi se na uglu naše ulice, nedaleko od ulaza u našu zgradu, pojavila žena koja je tu pekla kestene. Te jeseni umjesto te starije gospođe kestene je na istom mjestu pekao i prodavao mladi muškarac. Mama, ali i ja, gotovo svakodnevno smo na tom mjestu kupovali kestene. Pogotovo onda ako bi kod nas boravila sestrina kćerka koja je obožavala kestene. Izrazito tamnoputi momak koji je prodavao kestene bio je prilično simpatičan i elokventan. Ja i moji prijatelji i znanci iz kvarta subotom poslije podne obavezno smo na obližnjem igralištu igrali nogomet. Kada bi došla hladna vremena zakupili bi školsku dvoranu te nogomet igrali unutra. Po povratku s nogometa zastali bi kod pečenjara kestena i kupili nekoliko mjerica. Malo po malo zbližili smo se s tim kestenjarom. Razumio se u sport uopće a posebno u nogomet. Jednog dana pitao nas je bi li mogao s nama na nogomet. Nismo imali ništa protiv.

Tek tada sam od nekih znanaca čuo da se dečko zove Čamil. Ja ga nikada nisam pitao za ime ili podrijetlo. Tako sam iz druge ruke saznao da je rodom iz Makedonije. Kada se Čamil prvi puta pojavio u sportskoj dvorani gotovo svi smo ostali zapanjeni njegovim izgledom. Sada kada nije bio u debeloj jakni i bez kape na glavi, a bio je odjeven u donji dio trenerke i majicu bez rukava, vidjeli smo da je izuzetno lijepo građen. Čamil je bio mišićav i nabildan a osim toga odlično je igrao nogomet. Subotom dok bi on s nama igrao nogomet mijenjao ga je tetak koji je umjesto njega pekao i prodavao kestene. Zbližili smo se s Čamilom te je sad uredno nakon utakmice s nama odlazio na piće. Ispričao nam je kako u Švicarskoj ima dva brata. Svakog proljeća odlazi tamo gdje radi kao sezonac. Nastojao je dobiti radnu dozvolu i nadao se da će mu to doskora uspjeti. Međutim, kako smo shvatili iz njegove priče, nešto se zakompliciralo pa je proteklog ljeta morao napustiti Švicarsku. Što se točno zakompliciralo nije precizirao. Čamil nije pio alkohol no jednom prilikom nagovorili smo ga pa je popio dvije pive. Raspričao se više nego obično pa nam je priznao da je u Švicarskoj seksualno zadovoljavao starije gospođe i da su ga one za to jako dobro plaćale. Nama je to bilo zabavno pa smo željeli znati što više sočnih detalja a pretpostavili smo da je vrlo vjerojatno to razlog zbog čega je deportiran.

S Čamilom sam razvio uistinu jedan prijateljski odnos što nije bilo čudno jer viđao sam ga svakodnevno. No ni na kraj pameti mi nije bilo da je Čamil razvio jedan sasvim drugačiji odnos s mojom mamom. Ne znam bi li to ikada saznao da slučaj nije umiješao svoje prste. Kolega s posla i ja ispijali smo piće u kafiću koji se nalazi na suprotnoj strani ulice, tj. nasuprot mjestu gdje je Čamil prodavao kestene. Inače u taj kafić gotovo nikada nisam zalazio. Kafić je prava rupa u kojoj se okupljaju mjesni alkoholičari i dokoličari. Slučaj je htio da baš ispred tog kafića sretnem kolegu. Kako smo se nalazili tu gdje jesmo ušli smo u namjeri da popijemo jedno piće. Naslonjen na visoki stol kroz mutno i musavo staklo izloga kafića gledao sam prema Čamilu koji je lopaticom vrtio kestene. Onda se u mom vidokrugu pojavila moja mama Nada. Nosila je crnu torbu pa sam pretpostavio da je bila u obližnjem trgovačkom centru. Prešla je preko ulice i zastala kod Čamila. Kratko su razgovarali a mamino lice bilo je nasmiješeno. Uzela je kestene, platila ih te krenula prema ulazu zgrade. Do tada mi ništa od onoga što sam vidio nije bilo neobično. 

Koju minutu nakon što je mama ušla u zgradu Čamil je lopaticom izvadio kestene te ih stavio u metalnu posudu sa strane. Pokrio ih je krpom a nakon toga na ploču gdje su se kesteni pekli stavio je metalnu ploču. Zavrnuo je ventil od plinske boce te se zaputio prema mojoj zgradi. Prije nego je ušao osvrnuo se lijevo i desno te brzim koracima ušao unutra. Namrštio sam obrve pitajući se kod koga to Čamil ide. Nikada ga nisam vidio da ulazi u zgradu a nisam uopće mogao pretpostaviti kod koga bi išao. Rastao sam se s kolegom te se zaputio kući. Na samom ulazu u zgradu mimoišao sam se sa susjedom Gretom. Pitala me za mamu, rekla da je pozdravim te da joj kažem neka navrati na kavu. 

Ušao sam u stan ali stan je bio prazan. Od mame ni traga. Nešto me je kopkalo ali još uvijek nisam mogao naslutiti što je razlog tomu. Otprilike pola sata kasnije u stan je ušla mama. Pozdravila me te se iznenadila jer sam kući došao ranije nego obično. Rekoh joj kako mi je kolega došao u smjenu nešto ranije što je bila istina. Inače radio sam kao strojar u jednom poduzeću što je podrazumijevalo rad u kotlovnici. Radio sam u dvije smjene, jutarnjoj i popodnevnoj. Tada sam je upitao gdje se ona tako dugo zadržala. Trgnula se i pogledala me i u toj gesti i tom pogledu bilo je nečega što me nagnalo na oprez. Pitala me kako to mislim. Slagao sam joj kako sam s prijateljem bio na piću blizu trgovačkog centra i vidio sam je da se zaputila prema domu.
-Ah da... Ma zadržala sam se kod Grete na kavi, a znaš nju. Kada se raspriča ne možeš tek tako otići.- Sada je mama lagala meni. Ta priča bi joj zasigurno prošla i povjerovao bi u nju da nisam osobno naletio na Gretu koja je izlazila iz zgrade kada sam ja ulazio. Više nije bilo sumnnje. Mama nešto skriva i laže mi. Ali što je na stvari još nisam znao. Izašao sam na balkon i zapalio cigaretu. Čamil je bio na svom radnom mjestu i pekao je kestene.


Kroz čitavo tijelo prožimali su me trnci. -Ma nije vrag da se moja mama jebe s Čamilom?!- pomislio sam i sjetio se Čamilove priče o tome kako je u Švicarskoj jebavao starije gospođe. No ipak to nisam mogao povjerovati... ali mama je lagala. Osim toga kome bi Čamil išao? Koga on poznaje u zgradi?
Nikako nisam mogao prihvatiti da je to istina. Nemoguće, mislio sam. No sumnja me opasno nagrizala.
Zbog viroze koja me lagano obuzimala odlučih se uzeti tjedan dana odmora. Nisam želio otvarati bolovanje već sam odlučio uzeti te dane od godišnjeg odmora. Mama je dva dana čuvala unuku, tj. kćerku svoje kćerke. Treći dan druga baka preuzela je brigu o čuvanju a moja mama se spremila za odlazak na tržnicu. Prije nego je otišla nagovjestila mi je da će se malo dulje zadržati. 


Ako se mama ševi s Čamilom, u što još uvijek nisam želio vjerovati, to čini u podrumskoj šupi jer nema gdje drugdje. Po maminom odlasku spustio sam se u podrum. Na obje šupe s prednje strane tata je zakucao rebraste limove tako da se unutra nije moglo vidjeti. Na vratima su bile brave. Imao sam svoj ključ pa sam otvorio vrata. Ono što sam odmah uočio bila je mala električna grijalica koja je bila uključena. Postojale su dvije mogućnosti zašto je tomu tako. Ili je tata bio dolje proteklih dana pa je zaboravio isključiti grijalicu ili je mama prije odlaska na tržnicu uključila grijalicu ali onda je za to imala neki razlog. Drhtao sam čitavim tijelom, što od viroze koja me napadala a više od uzbuđenja koje me prožimalo. Izašao sam i zaključao vrata. Ušao sam u šupu do ove. Na nekim mjestima karton, koji je bio zabijen na drvene letve i tvorio zid, bio je na nekoliko mjesta oštećen i kroz te pukotine moglo se vidjeti u susjednu šupu. Uzeo sam odvijač i njime još više proširio neke već postojeće rupe a izbušio sam i nekoliko novih. Potom sam sjeo i čekao.

Prošlo je gotovo sat vremena kada sam začuo otvaranje vratiju koja su iz dna stepenica vodila u podrum. Zvuk ženskih potpetica odmah sam prepoznao. I bez da sam je vidio znao sam da je to mama. Zastala je kod vratiju i otvorila ih. Prislonio sam oko na jednu od rupica i ugledao mamu kako odlaže dvije torbe na pod. Potom je stala ispred starog ogledala koje je visjelo sa zida. Rukama je popravljala frizuru. Svukla je kaput i prebacila ga preko naslona stolice. Rukama je posegnula iza leđa i začuo sam otvaranje petentnog zatvarača. Šos joj je kliznuo do gležnjeva i ugledao sam mamu u izdanju kakvom je nikada nisam vidio. Na sebi je imala crne čarape i haltere. Šos je također odložila na stolac i krenula je svlačiti gaćice. Tek što je svukla gaćice začulo se ponovno otvaranje vratiju. Mama je tiho prišla limenim vratima i osluhnula. Koraci su zastali kod vratiju i netko je tiho pokucao. Mama je otvorila vrata i unutra je kliznuo nitko drugi do Čamil. Srce gotovo da mi je prestalo kucati.

Mama je zatvorila vrata i tek što se okrenula k Čamilu ovaj ju je čvrsto zagrlio i ugurao joj jezik u usta. Skinuo je kapu pa potom debeli kaput koji je imao na sebi. Mama je za to vrijeme otkopčavala košulju pa potom raskopčala grudnjak. Pitala je Čamila je li siguran da ga nitko nije vidio. Umirio ju je rekavši kako je bio oprezan. Uskoro je bio posve gol.



Mama je rukama prelazila preko njegova lijepo građenog tijela. Ljubila ga je po prsima, trbuhu... Rukom je držala njegov obrezani kurac i drkala mu ga. Spustila se na koljena i  kurčinu koja se već opasno digla strpala je u usta. Držala ga je rukom za jaja i gutala kurac gotovo do jaja. Čamil ju je objema rukama uhvatio za glavu i doslovce joj ga zabio do jaja... Mama je iskolačenih očiju grgljala opirući se rukama o njegova bedra. Čamil joj je pustio glavu i tog trena mama je brzo odmakla glavu. Široko otvorenih ustiju uhvatila je zraka. Čamil joj je ponovo uhvatio glavu i opet joj gurnuo kurac duboko u usta. Ovaj put mamine oči su zasuzile. Kad ju je pustio molećivim pogledom ali bez riječi dala mu je na znanje kako joj je dosta.
Čamil ju je uhvatio za ruke i podigao na noge. Dovukao ju je do kauča i polegao je. Raširio joj je noge i zagnjurio glavu između njenih široko razmaknutih nogu.

Lizao joj je pičku dok mu je mama rukama mrsila kosu i glasno stenjala. Izvukao je glavu između njenih nogu, popeo se naviše i prstima je uhvatio za bradavice na sisama. Mama je bolno jauknula uhvativši svojim rukama njegove. Zasigurno bi još jaukala da joj Čamil nije u usta ugurao svoj jezik. Podigao ju je s kauča te je potom on sjeo. Mama mu je bila okrenuta leđima a on ju je držao za bokove. Mama se lagano spuštala u namjeri da se nabije na njegovu kitu. Prije nego ju je nasadio na svoj kurac rekao joj je:
-Jako volim jebati stare drolje kakva si ti.-
Mama nije ništa odgovorila a već idućeg trenutka glasno je zajecala glave zabačene unazad. Čamilov kurac ušao je duboko u nju. Snažnim rukama držao ju je za guzove i te podizao i spuštao dok je ona stenjala nabijajući se na njegovu batinu. Ljuljala se lijevo desno nabijena na Čamilov kurac dok joj je on bez imalo nježnosti gnječio sise navlačeći prstima njene nabrekle bradavice.


Svršio je u njenoj pički i ostali su još neko vrijeme tako. Ona nabijena na njegov kurac glave zabačene unazad loveći svojim usnama njegove. Mama je napokon lagano ustala. Čamilov kurac kliznuo joj je iz vlažne pičke i ona je istog trena na pičku stavlia dlan ruke a drugom rukom posegnula prema stolu na kojem se nalazila rola papira. Papirom je polusagnuta brisala pičku. Čamil se nalaktio i iz poluležećeg položaja promatrao kako se mama briše.
-Čamile, oblači se moramo krenuti.- Obratila mu se mama.
-Volio bi te još jebati.- Rekao joj je i nagnuo se naprijed uhvativši je za ruku. Privukao ju je k sebi te je rukama uhvatio za guzove.
-Želim te jebati u dupe.-
-Čamile, molim te... nemam sad vremena a i sin mi je kod kuće. Drugi put.-
Nagnula se nad njega i poljubila ga u usta. Zgužvani i vlažni papir bacila je u vreću sa smećem. Potom je istrgla dva-tri komada papira pružajući ih Čamilu koji se smješkao. Vidjevši da Čamil nema namjeru uzeti pruženi papir ona sama mu je obrisala kurac. Oboje su se odjenuli nakon čega je Čamil prvi napustio podrum. Nekoliko minuta kasnije mama je pokupila torbe s namirnicama te je izašla iz šupe.


A ja... ja sam bio osupnut i iznenađen onim što sam vidio kroz rupe na kartonskom zidu. Trebalo mi je dobrih pola sata da dođem k sebi. Izašao sam iz podruma te ušao u haustor jer trebalo mi je svježeg zraka. Nagnuo sam se naprijed i vidio Čamila koji je bio zabavljen pečenjem kestena. Skrenuo sam lijevo i brzim korakom prošao uza zid zgrade. Došao sam sa stražnje strane i tek tada se malo smirio. Zapalio sam cigaretu i krenuo prema Čamilu. Dolazio sam mu s leđa i nije me primjetio. Uočio me tek kada sam već bio u ravnini s njim. Podigao je lopaticu u zrak i glasno me pozdravio. Promatrao sam njegovo lice želeći uočiti neki trag koji bi ga odao i dao mi na znanje da je do maloprije jebao moju mamu. Ništa... apslutno ničim nije davao na znanje da je netom prije razvaljivao mamu. Pitao me gdje sam bio. Slagao sam mu kako me napala viroza pa sam, ne mogavši više ležati u krevetu, otišao do kafića na čaj. Pozdravio sam ga i zaputio se u stan.

Mamu sam zatekao u vidno dobrom raspoleženju. Pjevušila je i kada me ugledala zabrinuto je pitala gdje sam bio. I njoj sam ispričao laž o tome kako sam otišao na čaj. Prekorila me rekavši kako bi morao biti doma i u krevetu. U svakom slučaju od tog dana mamu više nisam gledao onim istim očima kao prije. Naravno, ništa joj nisam rekao. No uredno sam odlazio u podrum i promatrao kako je Čamil jebe. Najviše me se dojmilo gore opisano jebanje u guzicu. Počele su me obuzimati čudne misli i maštarije. Želio sam i ja pojebati mamu i koliko god da sam se nastojao osloboditi tih misli one su me sve intezivnije obuzimale i prožimale, tim više što sam pretražujući mamine ormare u njima pronašao lijepu količinu seksi rublja a vidjelo se da je to rublje novo i nedavno kupljeno. Koliko god čudno zvučalo ja sam postao ljubomoran na Čamila jer znao sam da je to rublje mama kupila zbog njega i da ga za njega odijeva.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

-drugi dio-


-Prošlo je vrijeme kestena i Čamila više nije bilo na uglu naše ulice. Ipak povremeno bi subotom dolazio na nogomet. I susreti mamom u podrumskoj šupi su se prorijedili. No bio sam siguran da se mama s Čamilom i dalje jebe istim intezitetom samo nisam znao gdje se sad sataju. Čamilov brat dođao je iz Švicarske na godišnji odmor. Čamilu je kupio polovnu Ford Fiestu. Tim fordom Čamil je dolazio na nogomet. Uskoro mi je postalo jasno gdje se mama i Čamil sastaju. Mama bi taksijem odlazila u predgrađe gdje smo imali obiteljsku kuću. Čamil bi tamo dolazio svojim autom i uredno je razvaljivao svojom obrezanom kurčinom. Dao sam si truda i došao do spomenute kuće. Vidjevši u dvorištu parkiran Čamilov auto shvatio sam da sam bio u pravu.


U međuvremenu odnosi između mame i mog tate opasno su se zategnuli. Gotovo da nisu razgovarali a i kada jesu to je bilo na rubu svađe. Jednog dana mama je pokupila svoje stvari i definitivno se odselila u kuću na periferiji grada. Čamil je u međuvremenu ipak otišao u Švicarsku što je dodatno pojačalo maminu nervozu. Bilo je očito da joj Čamil nedostaje ali samo sam ja to znao. Sestra i ja posjetili smo mamu u kući i pokušali je nagovoriti da se vrati doma no ona nije željela ni čuti. Bila je utučena i depresivna što me počelo ljutiti.


Više se ne sjećam točno kako i zašto je došlo do žućne prepirke između mame i mene. Puknuo mi je film, kako se to kaže, i u jednom trenutku izlanuo sam se kako znam za njenu vezu s Čamilom. Zabezeknuto je gledala u mene dobrih desetak sekundi a onda je briznula u plač. Sad mi je bilo žao zbog toga što sam se tako neoprezno izdao. Mama je dugo plakala a kada se napokon smirila ja sam je zagrlio a ona je počela govoriti. Ispričala mi je kako ju je tata godinama zapostavljao. Osim toga znala je da tata ima ljubavnicu. Šutjela i trpjela. A onda se pojavio Čamil. Osvojio ju je lijepim riječima i nakon dugo vremena opet se seksala i osjetila poželjnom. Molila me da ništa ne pričam ocu ili sestri. Obećao sam da ću šutjeti i obećanje sam održao. No njeno loše raspoloženje nije ju napuštalo i sad sam se počeo brinuti za nju. Bilo je očito da ju je potreslo to što ja znam za nju i Čamila. Još uvijek nije znala da sam ih krišom promatrao.

A onda se početkom ljeta Čamil pojavio. Došao je na samo nekoliko dana i opet se spremao za povratak u Švicarsku. Odigrao je s nama partiju nogometa a ja sam ga uhvatio na samo i zamolio da se sutradan nađemo i porazgovaramo. Našli smo se i tada sam mu otvoreno priznao kako znam za mamu i njega. Bilo mu je čak neugodno što se na njemu jasno vidjelo. Objasnio sam mu kako mu ništa ne zamjeram. No kada sam mu rekao kako bi volio da prije odlaska u Švicarsku posjeti mamu ostao je vidno iznenađen. Najprije je slijegao ramenima a nakon što se uvjerio da ozbiljno mislim pristao je. Sjeo sam s njim u auto i zajedno smo otišli do mame.


Ušao sam u kuću dok je on ostao vani. Mami sam rekao kako imam iznenađenje za nju. Upitno me gledala ne shvačajući o čemu pričam. Kada sam u kuću uveo Čamila širom je otvorila usta od iznenađenja. Čamil je već ranije odlučio vikend provesti s mamom ukoliko ona ne bude imala ništa protiv toga njegova nauma. Mama se ponašala poput kakve pubertetlijke. Crvenilo joj je oblio lice i nervozno je lomila prste na rukama. Valjda zadnje što je mogla očekivati jest bilo to da joj ja, njezin sin, u kuću dovedem mladog ljubavnika. Nisam je želio mučiti svojim prisustvom pa sam ustao od stola rekavši kako idem. Gledala me bez riječi ne znajući što bi rekla. Pozvao sam je da me isprati. Uistinu joj je bilo neugodno i svo vrijeme je gledala u pod.


Na izlasku iz dvorišta rekao sam joj kako imaju dva dana i neka slobodno uživaju. Tata je na moru a ja im neću smetati. Osim toga, dani su lijepi, iza kuće je visoki zid pa se nesmetano mogu prepustiti uživanju u seksu čak i napolju. Na te moje riječi još se više zacrvenjela i tek tada izustila ja kako ne može vjerovati da joj to govorim. Plašila se što će biti ako za Čamila sazna tata ili sestra. Umirio sam je rekavši kako se to neće dogoditi jer jedino ja znam za Čamila. A ja imam samo jedan uvjet. Pitala je koji je to uvjet.
-Kada Čamil ode želim da mi ispričaš sve u detalje.-
-Ti nisi normalan! Ti zbilja nisi normalan!-
Rekla je ali na rubovima usana joj je titrao smiješak.
Okrenuo sam se i otišao. Dugo je stajala na ogradi gledajući za mnom.


Nakon pet dana posjetio sam mamu. E sad je to bila jedna sasvim druga žena. Nije bila turbna raspoloženja a ni depresivna. Smješkala se i spremila mi vrhunski ručak. Nakon ručka uz čašu vina rekoh joj kako je sad vrijeme da mi sve detaljno ispriča. Vrtjela je glavom govoreći kako to ne dolazi u obzir. Ni na moja uporna nagovaranja nije popuštala. Shvatio sam da nema druge nego joj reći kako sam u podrumu naše zgrade iz susjedne šupe kroz rupe na kartonu promatrao nju i Čamila.
Razrogačila je oči pa potom dlanovima ruku prekrila lice. Nastojao sam joj maknuti ruke s lica ali ona nije dopuštala. Govorila je kako ju je silno sram i kako ne može vjerovati. Napokon je spustila ruke malo niže tek toliko da otkrije oči. Gledala me netremice da bi me napokon pitala što sam sve vidio. Kao da nije bila sigurna govorim li istinu ili lažem. Što mi je sad preostalo nego da joj sve detaljno ispričam. Sklopljenih ruku koje je držala na ustima slušala me bez riječi. Kada sam završio jedva čujno je izustila:



 -Majko mila kako me je sram.-
Lice joj je bilo skroz crveno od nelagode koja ju je preplavila. Ustao sam i zagrlio je. Pljubio sam je u kosu: -Znači ti si mene vidio golu i vidio si...- Zastala je u pola rečenice.
-Da sve sam vidio. Vidio sam te golu i vido sam kako ti ga je Čamil zabio u guzu.-
-Užas! Ne govori to molim te!- Gotovo je zaridala.
Sjedili smo tako nekih desetak minuta ne govoreći ništa. Mama je gledala pored mene u neku nevidljivu točku i svako malo bi zatresla glavom govoreći kako to nije normalno.

-Mama, hajde spremi se idemo negdje u grad. Prošetati ćemo malo, Sjesti u neki kafić, popiti piće. To će ti koristiti.-



Pogledala me ispod oka rekavši:-Pa mogli bi.-
Ustala je rekavši kako se ide istuširati. Krenula je prema kupaonici. Već je bila kod vratiju kada sam viknuo za njom.
-Mogu li se i ja tuširati s tobom.-
Okrenula se prema meni i ošinula me pogledom. Mislio sam da se naljutila i očekivao sam sve samo ne odgovor koji je uslijedio.
-Pa ionako si me vidio golu.-
Nije rekla da mogu ni da ne mogu ali to što je rekla shvatio sam kao pozitivan odgovor, tim više što je ušla u kupaonicu i nije zaključala vrata.

Ispio sam još jednu čašu vina i kada sam začuo šum vode koji je dopirao iz kupaonice svukao sam se i posve gol ušao u kupaonicu. Bila mi je okrenuta leđima i svakako je čula da sam ušao ali nije se okretala. Ušao sam u tuš kadu i rukama joj počeo milovati leđa. Ruke sam spustio do njenih bokova... Priljubio sam se uz njeno tijelo i sad je mogla osjetiti moj kurac koji se dizao. Obgrlio sam je oko struka i poljubio u vrat. Jednom, dva put... Ljubio sam je po vratu i leđima. Lagano je vrtjela guzom pripijenom uz moj kurac. Zavukao sam ruku između njenih nogu i počeo joj maziti pičku. Uzdisala je ne pružajući ni najmanji otpor. Prstima sam je doveo do orgazma... Okrenula se i čvrsto me zagrlila priljubivši svoje usne uz moje. Uhvatila me za kurac i čvrsto ga stisnula. Potom je čučnula i popušila mi ga. Špricao sam je spermom po licu, usnama, sisama... Vodom je isprala spermu sa sebe te bez riječi izašla ispod tuša. Pružila mi je ručnik i rekla neka se požurim pa idemo.

Šetali smo gradom, i u dva kafića popili piće i kavu i svo to vrijeme uopće nismo spominjali ono što se odigralo ispod tuša. Prošla je ponoć i krenuli smo do kuće. Parkirao sam ispred kuće i mama me pitala idem li u stan ili želim ući u kuću na još jedno piće. Osim toga željela bi mi pokazati što joj je poklonio Čamil. Nije mi trebala dva puta ponavljati. Rekla mi je da sjednem, natočim si vina i pričekam je. Otišla je u sobu iz koje je izašla kroz nekih dvadesetak minuta. Pojavila se ispred mene u crnim čarapama i nekakvoj kožnoj ili lateks minici. Izgledala je seksi i jebozovno. Pitala me sviđa li mi se? O da, itekako mi se svidjelo. Nisam želio da se skine. Bila je napaljena i to se na njoj jasno vidjelo. Jebao sam je tako seksi odjevenu i bilo je fantastično.

Sada je posjećujem barem tri puta tjedno. Ona više ne pomišlja vratiti se ocu. Uredno joj kupujem seksi rublje koje mama odijeva samo za mene. I mama sam priznaje da nikada nije mislila kako će uživati ponašati se poput razvratne drolje i odijevati se poput kurve.  Istinski uživam kada mi odjevena poput stare kurve puši kurac. Naravno, pristala je i na to da je jebem u guzu. Volim kada odjene seksi rublje i kad mi se naguzi a ja prstima istražujem unutrašnjost njene pičke i guze. Nedavno joj se javio i Čamil.


Najavio je svoj dolazak kroz nekih dvadesetak dana i to ju je vidno oraspoložilo. Moram biti iskren i priznati da Čamil ima veći i moćniji kurac od mene ali dok njega nema mama je i sa mnom zadovoljna, barem mislim tako. Pitao sam je bi li imala nešto protiv toga da je zajedno jebemo Čamil i ja. Najprije je reagirala tako što je rekla kako ne može vjerovati da mi je takvo što palo na pamet. Nešto kasnije ipak je rekla:
-Hm, tko zna kako bi Čamil reagirao da mu to predložiš?-
Uvjeren sam da mu to neće smetati ali vidjet ćemo uskoro.




 Frenki    

1 komentar: