porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

6. kol 2017.

Brutalno sam se izdrkao prijateljevoj mami po licu

Ulazna vrata kuće bila su otvorena pa sam ušao u dnevnu sobu. Vrata radne sobe Damirove mame Lidije bila su tek pritvorena i mogao sam čuti njezin glas. Stajao sam trenutak, osluškivao i shvatio da s nekim razgovara putem telefona. Prišao sam vratima, pokucao i lagano ih otvorio provirivši u unutrašnjost sobe. Mada sam bio prilično pripit ipak sam bio toliko priseban da pristojno sačekam ispred sobe dok ona ne završi razgovor. No Damirova mama mi je, jednom rukom i dalje držeći slušalicu telefona, slobodnom rukom mahnula dajući mi time znak da uđem.

Ušao sam u radnu sobu i pogled mi se istog trena prikovao uz Lidijine prekrižene noge. Osjetio sam kako se moj kurac uznemirio. Kažem kurac ali bez lažne skromnosti mogu reći da je to prava kurčina. Naime mogu se pohvaliti činjenicom da imam kurac impozantne veličine. Nikada ga nisam mjerio ali mislim da je njegova veličina, odnosno duljina kada je u punoj snazi, otprilike nekih 23 do 25 centimetara.

U ruci sam držao mobitel i jednostavno nisam mogao odoljeti a da ne uslikam gospođu Lidiju. Tog trenutka mislio sam kako će ta slika u mobitelu biti itekakav začin mojim drkanjima koja su vrlo često bila vezana uz Damirovu mamu Lidiju.

No da pojasnim neke stvari. Damir i ja odrasli smo u istoj ulici što znači da smo bili susjedi. Njegova mama Lidija bila je samohrana majka jer od Damirovog oca rastala se još u vrijeme kada su Damiru bile dvije ili tri godine. Njegova mama bila je, a i još jest, prekrasna žena. Vrlo mlada je zatrudnjela, rodila i brzo se rastala.  Zračila je seksipilom i mamila mnoge muške poglede. Na nju sam drkao, ali ne samo ja, valjda od vremena kada sam uopće počeo s drkanjem.

Jednom prilikom čuo sam dio razgovora između Lidije i moje mame. Mama je Lidiji kazala kako je još uvijek mlada i lijepa pa se čudila zašto se ponovo ne uda. Lidija joj je odgovorila da kada se netko s jedva navršenih dvadeset godina tako razočara kako se ona razočarala onda puše i na hladno i radije živi sama nego da se ponovo razočara. Da, to je bilo istina jer Lidija je rano postala samohrana majka i da nije bilo njezinih roditelja koji su joj svesrdno pomagali ona nikada ne bi uspjela završiti fakultet što je često znala naglasiti.

Živjeli smo dvadesetak kilometara od Zagreba i Lidija je svojim automobilom svakodnevno putovala na posao. Radila je kao profesorica fizike u jednoj srednjoj školi. A onda, jednog dana, na moje veliko razočarenje, prodala je kuću pa potom kupila kuću na periferiji Zagreba.

Nakon završetka osnovne škole krenuo sam u srednju ekonomsku koju je pohađao i Damir. Sada smo se opet viđali svakodnevno. Ja sam u školu putovao autobusom no ponekad bi ostao prespavati kod Damira što me jako veselilo iz razloga što sam tako mogao viđati njegovu mamu.

Moji roditelji obećali su da će mi, ako uspješno završim srednju školu i upišem fakultet, u Zagrebu unajmiti stan. To me ponukalo da prionem učenju jer uistinu nisam bio neki marljiv i vrijedan učenik, ali pomisao da ću živjeti sam u svom stanu bio mi je fantastičan poticaj i stoga sam svojski prionuo učenju.


I eto sad sam bio četvrta godina srednje ekonomske škole ali problem mi je bila matematika, predmet koji sam baš mrzio. Damir i ja sjedili smo u njegovoj dnevnoj sobi i razgovarali o mom problemu s matematikom dok se njegova mama spremala za izlazak. Na sebi je imala neku kratku prozračnu haljinu i svako malo moj pogled bi odlutao prema njoj. U jednom trenutku sagnula se da dohvati nešto s poda a haljina se zadigla u tolikoj mjeri da je otkrila njenu guzu. Istog trena ostao sam bez daha. Damir joj je bio okrenut leđima i nije mogao vidjeti ono što sam vidio ja.

A onda, gotovo već na odlasku, njegova mama je opet ušla u sobu kako bi nas pozdravila. Dodala je kako je čula naš razgovor i shvatila moj problem. Predložila je da mi pomogne i da mi ona daje instrukcije iz matematike jer ona fiziku ali i matematiku ima u malom prstu, rekla je. Naravno da takvu ponudu nisam mogao odbiti a bio bi lud da slučajno jesam.

Hej! Damirova jebozovna mama davat će mi instrukcije iz matematike! Bio sam oduševljen. Ma jebalo se meni za matematiku... Ja sam se intezivno bavio mišlju kako, sada kada ću često viđati Lidiju, tu istu Lidiju zavesti i pojebati. Smišljao sam razne scenarije ali ništa od toga u konačnici nije mi izgledalo baš prihvatljivo. Ipak je ona žena zrelijih godina a ja tek srednjoškolac i za nju obični balavander.

I došla je ta subota i moj prvi sat instrukcija. Znao sam da će Damir taj vikend provesti kod svog oca i da je Lidija sama kod kuće. Bio sam nervozan i gorio sam od želje da pojebem Lidiju. Morao sam joj dati do znanja da me privlači i da sam lud za njom, ali kako?

Da bi skupio hrabrosti za akciju otišao sam u kafić i popio nekoliko žestokih pića. Da, malo sam pretjerao s pićem i dok sam išao prema Lidijinoj kući bio sam pijan ali nadao sam se kako ona to možda neće primjetiti.

I sada sam tako pripit stajao u njezinoj radnoj sobi i blejao u njezine prekrasne noge dok je ona razgovarala na telefon. Završila je razgovor, odložila slušalicu i pogledala u mene.
-Koji ti je vrag Toni? Zašto si me fotografirao?- Pitala me zbunjeno gledajući u mene.
Šutio sam ne znajući što reći a ona se nasmijala pa me, namrštivši čelo, pogledala kroz svoje naočale i pitala da li je sa mnom sve u redu.


Prišao sam malo bliže do nje i pokušavao nešto reći ali bio sam zbunjen, pripit i petljao sam jezikom. Lidija je popravila naočale pa me malo bolje zagledala i pitala da li sam ja to pijan. Čuo sam pitanje ali i dalje nisam skidao pogled s njenih nogu.
-Malo.- Nekako sam procijedio kroz zube.
-Što malo?- Pitala je ona.
-Pa malo sam popio.- Čuo sam samog sebe kako govorim.

-Kojeg vraga tako zuriš u moje noge?- Bilo je Lidijino slijedeće pitanje.
A jebiga sad... Nisam bio u stanju nešto suvislo izgovoriti i učinio sam nešto što trijezan sasvim sigurno ne bi nikada. Raskopčao sam šlic na hlačama i izvukao svoj kurac iz gaća.

Lidija je razrogačila oči i otvorila usta... Vjerojatno je željela nešto reći, možda me izgrditi, opsovati ili čak istjerati van iz kuće, ali sada se njezin pogled zamrznuo na mom velikom kurcu. I dalje širom otvorenih očiju buljila je u moj kurac koji se propinjao u punoj veličini a koji sam ja krenuo rukom drkati.

Drkao sam brzo i žestoko a onda se Lidija valjda donekle pribrala i ja sam čuo kako me doziva imenom. No njezin glas kao da je dopirao iz daljine i uopće se nisam obazirao.

I valjda dok je četvrti ili peti puta glasno izgovorila moje ime iz mog kurca krenula je prava lavina sperme. Nekoliko gustih mlazova sperme obilno su je zalili po licu a dobar dio završio je i u njezinim, od iznenađenja i zaprepaštenja, otvorenim ustima... Čuo sam da je vrisnula ali spermom sam joj i dalje zalijevao lice, vrat i crvenu košulju koju je imala na sebi.


 Tek kada sam istresao sav sadržaj iz mojih jaja kod mene je došlo do otrežnjenja. Gledao sam u Lidiju i više nego obilno natopljenu mojom spermom a ona kao da nije mogla doći k sebi. Ne znam bi li mogao reći da je bila zapanjena, iznenađena, zbunjena, osupnuta... Mislim da je istovremeno bila sve to pobrojano.

Brzo sam spremio kurac u gaće i izjurio iz kuće te u hodu zakopčavao šlic na hlačama. Dugo sam hodao bez cilja i stalno se pitao što sam to učinio, kako sam se mogao tako napiti, ljutio sam se na sebe i govorio sam sebi kakav sam idiot ispao, kako sam se izblamirao i osramotio.

Naravno da mi nakon toga više nije padalo na pamet pitati za instrukcije. Bilo mi je neugodno uopće se sresti i s Damirom ali shvatio sam da njemu njegova mama ništa nije spominjala pa mi je laknulo. Njemu nikako nije bilo jasno zašto sam odbio dolaziti na instrukcije k njegovoj mami i ja sam bio primoran smišljati razne laži.

Bilo kako bilo ipak sam uspio, uz dosta muka, svladati matematiku i na vrijeme završiti školu. Upisao sam i željeni fakultet. Tek pred kraj ljeta našao sam se Damirom na piću i tada sam mu rekao kako će mi roditelji unajmiti stan.

Prošlo je nekoliko dana kada me Damir nazvao. Kazao mi je kako je mami ispričao da tražim stan i kako je ona predložila da stanujem kod njih jer kuća je dovoljno velika. Njemu osobno ta ideja se jako svidjela a nakon prvotnog iznenađenja, pa i nevjerice, i meni se to svidjelo.

Dakle nasuprot mojim očekivanjima gospođa Lidija nije se ljutila na mene. Štoviše kada sam s Damirom došao u kuću ponašala se vrlo srdačno i susretljivo dok je mene ipak bilo stid. Shvatila je da mi je neugodno i u jednom trenutku dok Damir nije gledao nasmiješila mi se pa čak i namignula.


 I evo sada živim u kući gospođe Lidije i njezinog sina, i mog prijatelja, Damira. Ne znam da li Damir nešto zna ali mislim da sumnja kako između njegove mame i mene postoji nešto. U svakom slučaju ja, kada god to prilike dopuštaju, svojim velikim kurcem obrađujem njegovu mamu kojoj se, kako mi je sama priznala, nakon onog dana i prvotnog šoka koji ju je obuzeo kada sam je onako brutalno zalio spermom, moj kurac jako svidio. Priznala je kako je bila zadivljena njegovom veličinom. Pa neka žena uživa u njemu koliko god želi... Uživam i ja.

Uživam dok glasno jeca, stenje i savija tijelo u trenucima dok svojim udavom prodirem duboko u nju... Uživam dok joj ga guram duboko u usta  a ona se trudi progutati ga što više i gleda me iskolačnih očiju iz kojih nerijetko krenu i suze dok joj se iz usta obilno cijedi slina.

Moja maštanja i snovi su se ostvarili. Zanosnu gospođu Lidiju, elegantnu profesoricu fizike, pretvorio sam u svoju podatnu kuju... Kuju koju čiju pičku punim spermom, kuju koja guta moju spermu, koja voli da je ispljuskam po guzi, kuju koja mi bez problema puši kurac, liže jaja i šupak što me posebno veseli.


-Toni-

Nema komentara:

Objavi komentar