porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

13. ožu 2021.

Mama mi je dozvolila da je gledam i da drkam na nju

 

Mama se udala vrlo mlada i taj brak nije baš potrajao. Mama je bila, i još jest,vrlo lijepa i atraktivna žena u koju sam se još kao klinac zaljubio. Sve dok nisam završio srednju školu pa se zaposlio odselio sam se i iznajmio svoj stan. Mislio sam tada da će se moja zaljubljenost u vlastitu mamu izgubiti i da će jednostavno nestati ali to se nije dogodilo. Stidio sam se samog sebe zbog činjenice da vrlo često maštam o mami i i seksu s njom. Međutim to je bilo jače od mene.


Nakon drugog i opet propalog braka mama i ja smo se često čuli telefonom, mobitelom ili bi se dopisivali putem interneta do dugo u noć. Te noći sam malo više popio i već je skoro bila ponoć kada sam u svom sandučiću pronašao nekoliko maminih poruka. Javio sam joj se, odnosno odgovorio joj, misleći kako je već možda zaspala. No prevario sam se… Bila je budna. Pitala me što radim a ja sam joj iskreno, valjda zato jer sam bio malo pijan, iskreno rekao kako na tabletu gledam njezine slike.


Pitala me zašto to činim.

-Pa stoga jer si ti žena koja mi se jako sviđa bez obzira što si moja mama.- Odgovorio sam.

Glasno se nasmijala i pitala me što mi to točno znači. Bilo mi je neugodno i pokušavao sam nekako izbjeći pravi odgovor.

-No, zašto gledaš moje slike i što radiš kada gledaš moje slike?- Bila je uporna mama.

 

-Bolje da ti ne kažem… Sad me je malo sram. Oprosti.- Rekao sam.

-Odgovori!- Bila je rezolutna i prilično glasna mama.

-Ne, ne, oprosti ali ne mogu ti reći, oprosti mama.- Promucao sam nekako.

-Nemoj mi samo reći da drkaš gledajući moje slike, ha?-

Bilo je to kao da mi je opalila vrući šamar ali bila je u pravu.



Šutio sam ne znajući što točno reći a ona je prekinula razgovor. Ujutro kada sam se probudio osjećao sam kao prebijena mačka. Bilo me je stid i sram do bola. Istuširao sam se, popio kavu a onda se oglasio mobitel. Pretrnuo sam jer bila je to mama. Očekivao sam da će me sad obasipati salvom prijekora a možda i uvreda. Prevario sam se.

-Poslala sam ti neke svoje, pomalo vruće slike, pa eto sad drkaj do mile volje.- Rekla je to i opet prekinula vezu. Drhtavim rukama uzeo sam tablet i uključio ga. Ono što sam vidio istog trena me u potpunosti razbudilo. Na slici je bila mama u crvenoj prozirnoj haljini i izgledala je fenomenalno.

Na mobitel mi je stigla poruka u kojoj je pisalo da li mi se slika sviđa. Odgovorio sam da mi se jako sviđa.

A bi li želio nešto jače i žešće?- Pitala me u idućoj poruci. Odgovorio sam kako bi rado želio ali nisam očekivao da će mi istog trena ispuniti želju. Poslala mi je fotografiju gdje je u seksi rublju, gole pičke i prilično narajcana.

 



 Nemojte me pitati da li sam otišao u kupaonicu i izdrkao svoj nabrekli kurac. Naravno da jesam. Te večeri stigla je nova mamina poruka u kojoj me pita imam li vremena i želim li doći do nje kako bi zajedno popili čašu vina. Nisam uopće dvojio. Zaputio sam se do nje i uistinu me dočekala u seksi izdanju, gotovo gola i sa čašom vina u ruci. Pogled na nju u tom i takvom izdanju izbezumio me. Gledao sam njezinu pičku i a kurac mi je nemilice rastao.



Otpila je malo vina, nasmijala se i rekla kako me je eto odlučila počastiti na način da je vidim golu uživo.

-No dragi moj sine, na seks zaboravi. Seksa sa mnom, tvojom mamom nema. To zaboravi. Ako želiš drkati samo izvoli ja nemam ništa protiv.-Rekla je pa iskapila čašu vina do dna i natočila novu.

 

 

-No, imaš li želje sada i tu drkati ili ćeš u mene gledati kao tele u šarena vrata.- Pitala me. No ja sav napaljen ko stoka i dalje šutim. Rekla mi je da pričekam pa je otišla u sobu. Vratila se kroz nekih petnaestak minuta.

-Vidi kakovo sam si seksi rublje kupila. Sviđa li ti se?-Pitala me. O da, itekako mi se sviđalo.

-Znala sam ja da ćeš kada me vidiš golu biti skroz zbunjen.- Rekla je smijući se.

-Dobro, sada ću ti se naguziti ali zapamti… Seksa nema i nemoj da ti bilo kakve gluposti padnu na pamet.- Rekla je i uistinu se naguzila.

Napokon sam puknuo. Raskopčao sam hlače pa izvadio svoj kurac. Stajao sam iza njezina raskošnog dupeta i drkao. Što reći nego da je to bilo more sperme kojom sam zalio njezine guzove.

 

 

Otišla je do kupaonice i ručnikom obrisala spermu. Vratila se, natočila nam oboma čašu vina i rekla mi da sam od nje u svakom slučaju dobio više od očekivanoga.

-Jesam li u pravu?-Pitala me.

Da bila je u pravu i priznao sam to.

Popio sam vino a ona je rekla kako je vrijeme da sad odem. Otišao sam a ona me ispratila do vrata.

 

 

Bio sam na odlasku a ona me pitala hoću li navratiti i sutra. Rekao sam kako ne bi imao ništa protiv.

-Pa dobro, onda navrati. Sada si dobio što si dobio a sutra tko zna možda dobiješ i nešto više.- Rekla je, nasmijala se i zatvorila vrata. Ako se pitate jesam li došao i sutradan moram priznati da jesam. A jesam li dobio nešto više od drkanja… Jesam.

 

-Oskar-


Nema komentara:

Objavi komentar