porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

21. velj 2021.

Maminoj sestri pišao sam po licu

 

To da je moja teta, odnosno mamina sestra, bila teška drolja znali su svi pa onda naravno i ja. Njezin muž bio je, a i nadalje jest, teški papak i rogonja. Teta i njezin suprug doživjeli su potpuni bankrot. Priča je to za sebe i neću vas zamarati tim detaljima. Ostali su bez igdje ičega. Bez kuće a i bez novca. Mamina seka i njezin suprug doselili su se u naše dvorište, preciznije rečeno, u staru drvenu kuću koju su nekada davno koristili moja baka i djed. Muž moje tete je uz pomoć mog oca donekle uredio tu staru drvenu kuću i sada su teta i tetak u njoj živjeli.

 

Teta Marcela nije nikada ništa radila nego se uokolo kurvala. Njezin muž, a moj tetak, radio je od jutra do mraka i gotovo nikada ga nije bilo kod kuće. Moja mama je podnosila svoju sestru Marcelu jer ipak joj je bila sestra. Alkohol i buran život na tetinom licu su ostavili traga ali ona ipak nije odustajala od burnog života i jebanja s drugim muškarcima.

 

Volio sam je promatrati, mislim na tetu, dok bi se poprilično razgolićena sunčala u ležaljci na dvorištu. Stara kurvetina poput nje primijetila je da je promatram pa mi se čak počela i udvarati. Kada su mama, tata i tetak otišli na more kako bi radili na nedovršenoj  maloj kući koju je moj tata kupio teta Marcela nije pokazivala želju da ide s njima. Odlučila je ostati kod kuće.

 

Ljenčarila je na ležaljci u sjedećem položaju i upijala rano ljetno sunce. Izašao sam iz kuće i pitao je želi li da joj pripremim nešto za piće. Odgovorila je kako ne želi ali kako bi voljela nekamo izaći i popiti piće negdje na nekom drugom mjestu.

-Ti imaš auto pa odvezi me nekamo gdje ću se opustiti.- Rekla je teta. Nisam se protivio toj njezinoj ideji. Pričekao sam da se odjene i donekle uredi pa smo krenuli. Došli smo do jednog kafića gdje sam ja često zalazio. Tek tada sam vidio koliko ta žena, sestra moje mame, može popiti.

 

 

Da, i ja sam bio pomalo pijan pa mi je ta stara olinjala kuja počela izgledati jebeno seksi. Već jako dugo ništa nisam jebao pa sam pomislio kako uopće ne bi bilo loše pojebati i nju, seku moje mame.

 

 

Ne znam koliko je točno bilo sati kada smo nas dvoje izašli iz kafića. Sjela je u auto i rekla mi neka požurim kući jer joj se jako pripišalo. Izjurila je iz auta i ušla u našu kuću. Ja sam krenuo za njom. Vrata od toaleta nije zatvorila i ja sam imao prilike gledati kako iz njezine pičke suklja mlaz mokraće. To što sam vidio totalno me raspalilo.

 

 

-Jebem te smotanog, daj zatvori  ta vrata i skloni se.- Rekla je teta ali ja to ipak nisam učinio. Onda je ona papirom obrisala svoju vlažnu pičku, prišla vratima i zatvorila ih. Rekla je kako se ide istuširati a ja ako želim neka odem u svoju sobu i drkam.

 

 

Stajao sam ispred vrata kupaonice i toleta a kurac mi je bio tvrd poput kamena. Čekao sam neko vrijeme ne znajući što mi je za činiti. Čuo sam šum vode i shvatio da teta puni kadu vodom. Ona vrata jest zatvorila ali nije ih zaključala. Prolazio sam prstima kroz kosu i razmišljao što učiniti.

 

 

Onda sam odlučio… Otvorio sam vrata kupaonice i ušao unutra. Mamina sestra ležala je posve gola u kadi punoj tople vode.

-Koji ćeš ti kurac sad ovdje?- Pitala me.

-Pa i meni se piša.- Odgovorio sam a ona je prasnula u smijeh i rekla mi da serem kvake. Gutao sam slinu i lagano otkopčavao šlic na hlačama. Izvadio sam svoj već nabrekli kurac i stao ispred wc školjke.

-Pa pišaj, što čekaš?- Rekla je teta.

Šutjeli smo oboje a onda je ona prva progovorila:-Dobro, gnjido mala, gdje bi ti pišao?- Pitala me.

 

 

Pomislio sam tada u sebi: Mater ti jebem kurvinsku…

-Najradije bi se popišao po tebi.- Rekao sam u jednom dahu.

-Pa hajde, pišaj.- Odgovorila je ona.

Stao sam iznad kade a onda su mlazovi mokraće krenuli iz mog kurca. Mami svoje sestre pišao sam po licu a ona se uopće nije bunila. Kada sam napokon završio s pišanjem ona je pustila toplu vodu i oprala lice.

-Nisi ti prvi koji mi se popišao po licu. No pojma ti nemaš blento blentavi. Sad izađi van i zatvori vrata kupaonice.-Rekla mi je.

 

 


Učinio sam kako mi je rekla. Izašao sam i zatvorio vrata pa se popeo u svoju sobu i izdrkao kurac. No bio je to početak naših igrica s pišanjem i jako mi se svidjelo. Nismo stali smao na pišanju. No o tome ću pistai u nekom od nastavaka ove priče.


-Romano-

 

 


Nema komentara:

Objavi komentar