porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

31. sij 2021.

Mama voli glumiti kurvu a ja nemam ništa protiv

Nakon rastave braka mama je dugo vremena bila u nekoj vrsti depresije. Potom je na moj nagovor počela izlaziti s nekim od svojih prijateljica. Onda se dogodilo da se jednog jutra, ali baš jutra, jer bilo je oko četiri sata dođe kući prilično raspoložena. Dugo je spavala a kada se napokon probudila pitao sam je kako se provela i gdje je bila. Ispijala je voćni sok i samo se smiješila. Šutjela je i mislio sam kako od nje neću dobiti pravi odgovor ali bilo mi je drago što je tako dobre volje i vidno oraspoložena. Napokon je progovorila:-Znaš sine moj, Helena, Marta i ja bilo smo na jednom vrlo zanimljivom mjestu.- 

Naravno da me je zanimalo kakvo je to mjesto i gdje se nalazi. 

-Možda je i bolje da ne znaš.- Rekla je. Šutio sam ne želeći je nagovarati da mi bilo što kaže. No ona je ipak nakon nekog vremena progovorila. 

-To ti je jedno mjesto gdje se okupljaju prijateljice noći.- Rekla je a meni je bilo jasno da misli na kurve. Potom je ispričala kako joj je bilo vrlo zabavno jer su muškarci za njih tri mislili da su također kurve. Pitao sam je da li se možda upustila u avanturu s nekim od muškaraca i ona je odgovorila kako nije ali joj se jako svidjelo.


-Ako želiš mogli bi ti i ja otioći na to mjesto.- Zanimao me razlog zašto to želi. 

-Pa svidjelo mi se malo glumiti kurvu. Ma štogod ti mislio o tome.- Malo me iznenadila tim svojim odgovorom ali s druge strane bio sam mišljenja zašto joj ne ispuniti želju. 


Iduće subote odlučio sam skupa s njom otići na njoj, tako zanimljivo mjesto. Fakat me iznenadio način na koji se odjenula. Mini suknja, crne čarape s nekakvim cvjetnim uzorkom i čizme. Uistinu je izgledala kao prava kurva. Vidjela je moj pogled i nasmijala se.  Pitala me smeta li mi što pomalo izgleda kao kurva. Iako zbunjen rekao sam kako mi ne smeta ako ona to tako želi. Vozili smo se dobrih pola sata. Parkiralište je bilo puno raznih automobila. Ušli smo u lokal koji je, za divno čudo izgledao sasvim pristojno. Sjeli smo za jedan od rijetko slobodnih stolova i naručili piće

Mama je zapalila cigaretu i prebacila nogu preko noge. Tim svojim činom privukla je poglede velikog broja muškaraca ali obzirom da je bila u mojem društvu nitko joj nije ništa dobacivao niti joj je prilazio


Pitatao sam je da le je svjesna kako je muškarci promatraju. Da, rekla jeda je svjesna i da joj se to baš sviđa. U potpunosti je bila svjesna činjenice da izgleda ia da se ponaša kao kakva drolja. Shvatio sam da joj to čini veliko zadovoljstvo. Čak smo naručili večeru i bocu vina. Nakon večere mama je iskapila lijepu količinu vina iz pristigle boce i naručila još jednu. Primijetio sam da joj se oči cakle i da ju je alkohol omamio. Svirala je živa muzika pa smo otišli do plesnog podija i zaplesali. Vratili smo se za stol a mama je dokrajčila ostatak vina iz boce.


No dobro, da skratim priču. Bilo ilo nam je ugodno a mami posebno. Na izlasku iz lokala jezikom je oblizivala usne što je bio očiti znak da se napalila. 

Držao sam je ispod ruke jer je opijena vinom lagano teturala. Otvorio sam mjesto suvozača i zamolio je da sjedne. Pitala me imam li mobitel pri ruci jer bi željela da je fotografiram. Rekao sam kako ćemo to učiniti drugom zgodom i pomogao joj da sjedne na sjedalo. Zakopčao sam je pojasom a njoj se ionako kratka suknja povukla prema gore. Tek tada sam vidio da na nogama ima samostojeće čarape ali bila je bez gaćica. Blenuo sam kao tele u njezinu obrijanu pičku a ona za to uopće nije marila. 

-Gledaš mi u pičku, ha?- Obratila mi se. Njezin kurvinski izgled uistinu me uzbudio. Dok smo se vozili prema kući naslonila je glavu na moje rame ali kratka suknja otkrivala je podosta toga. Mamu to očito nije zabrinjavalo. Držeći glavu na mom ramenu rekla je kako je šteta što nismo uzeli još jednu bocu vina. Rekao sam joj kako i kod kuće imamo vina na što je ona samo kratko rekla: -Baš super.-

Iz automobila je izašla sama. Krenula je prema vratima kuće a ja sam požurio za njom. Zasstala je ispred vrata ali se uopće nije trudila prikriti svoju golotinju. Štoviše naguzila se i pitala me što mislim ima li ona još uvijek lijepu guzu. O da, još uvijek je imala jako dobru i lijepu guzu i to sam morao priznati. Kada smo ušli u kuću pitala me gdje je ona boca vina o kojoj sam joj govorio. Sjeli smo za stol i natočili vino u čaše. Bio je to trenutak u kojem su nam, i njoj a i meni, do kraja popustile kočnice. Rukom me je preko hlača uhvatila za kurac. Moj kurac je u vrlo kratkom roku bio tvrd kao kamen. Raskopčala mi je šlic i izvukla već nabreklu batinu napolje. Lagano ga je drkala rukom pa mi ga malo zalila vinom a onda ga stavila u usta. 






Bilo je to nešto fenomenalno. Žena odjevena poput kurve pušila mi je kurac a ja sam uživao bez obzira što je to bila moja mama. No bila je to samo uvertira za ono što je nakon toga uslijedilo u maminoj spavaćoj sobi.


-Domagoj-






 

Nema komentara:

Objavi komentar