porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

23. sij 2021.

Gledao sam mau kako piša pa joj se izdrkao u usta

Bio sam sam kod kuće sam znao sam da se mama negdje kurva. Što reći za moju mamu... Ne da je bila kurva ona je bila kurvetina. Zbog njezina razuzdana života moj otac nas je davno napustio. Bio je to trenutak kada sam na sebe obukao mamine gaćice a iskreno priznajem da sam to volio. Obukao bi njezine prljave gaćice i drkao. E sad... što vi mislite o tome ne znam ali mi i nije bitno.


Onda se oglasio moj mobitel. Prekinuo me u mojom prljavoj igri s maminim gaćicama. Javio sam se a na drugoj strani linije bila je nitko drugi nego moja mama. Plačnim glasmo molila me da dođem po nju. Bilo je i više nego očito da je pijana. Nije mi znala objasniti ni gdje se točno nalazi. Nekako se doteturala do ceste i u mraku je vidjela reklamu za nekakvu gostionicu "Bolero". 


Na brzinu sam se obukao pa sjeo u svoj auto. Došao sam do spomenute gostionice ali nisam znao kamo dalje. Parkirao sam uz cestu pa se zaputio prema obližnjem šumarku. Bauljo sam kroz šipražje i dozivao mamu. Napokon se oglasila. Izašla je iza nekakvog drveta. Bila je skoro gola. Na sebi je imala samo nekakvu košulju. Haljinea ni gaćica nije imala. Ispred sebe u visini pičke držala je svoju torbicu.


Kada me ugledala teturajući mi je prišla i zagrlila me. Pitao sam što joj se dogodilo. Pijana i petljajući jezikom nekako mi je ispričala da su je dvojica muškaraca častili pićem, napili je pa je odveli na ovo mjesto. Nije mi trebala reći da su je pojebali jer znao sam to i bez toga da mi ona to kaže. 


-Hajde idemo do mog auta- Rekao sam. Objašnjavao sam joj da jue mrak i da je nitko neće vidjeti.

-Ali gola sam i piša mi se.- Rekla je mama. Rekao sam joj neka piša na što mi je ona rekla neka je ne gledam. Nije mi padalo na pamet. Okrenula mi se leđima a gusti mlaz mokraće krenuo je iz njezine razvaljene pičke. Pogled na to njezino pišanje totalno me raspametio. Uspravila se i mpo torbici tražila maramice kako bi obrisala svoju mokru pičku. Nije ih pronašla.


Zavukao sam ruku u džep svoje jakne pa izvadio papirnate maramice i pružio joj ih. Gledao sam kako briše pičku a kurac mi se sve više dizao. : Jesi li im pušila?-Pitao sam je. Iznenađeno me pogledala pa ponovno zatrturala i da je nisam primio za ruke pala bi.


Otkopčao sam svoj šlic a ona me u čudu gledala: Pa ako si popušila toj dvojici mogla bi ga i meni.-Rekao sam.


-Ti nisi normalan.-Rekla je ali moj kurac već je bio vani. Dignut ni spreman za akciju. 


-Ne želim ga pušiti tebi. Ti si moj sin a osim toga...-Nije dovršila rečenicu jer moj kurac već je bio u njezinim ustima.





Nastojala ga je izbaciti iz svojih usta a onda se donekle predala. Gurao sam joj kurac u usta a ona je svim silama nastojala moj kurac izbaciti iz svojih usta ali bezuspješno. Tek kada sam jo svršio dijelom u usta a dijelom po usnama izvadio sam kurac i spremio ga u gaće. Uhvatio sam je ispod ruke i poveo prema autu. Pokrio sam je svojom jaknom i krenuli smo kući


 


-Joakim-

Nema komentara:

Objavi komentar