porno sapunica

Svi ljubitelji erotike, sexa, bizarnosti perverznosti ovdje mogu pronaći mjesto za objavlivanje svojih priča. Meni je želja skupljajući te i takve priče sve to uobličiti u jedan zanimljiv scenario za eventualni film.

16. sij 2021.

Raspojasana mama popušila mi je kurac

 


Kupio sam mami seksi rublje i nju je to oduševilo iznad svih mojih očekivanja. Kada sam je pitao da li joj se sviđa prišla je i poljubila me a onda me pitala bi li ju volio vidjeti odjevenu u to rublje koje sam joj kupio. Nisam imao ništa protiv. Pojavila se nakon dvadesetak minuta odjevena u crnu prozirnu bluzu bez grudnjaka, crveni kratki šosić i crne čarape. Izgledala je fantastično i to sam joj rekao. 


-A znaš li da ispod ovog crvenog šosića nisam obukla gaćice?-Pitala me.

Nisam znao i rekao sam kako bi to baš volio vidjeti. 

Rekla je kako to ne dolazi u obzir. Potom je rekla da sam je baš ugodno iznenadio jer rublje joj se jako sviđa i sad kada ga je obukla na sebe osjeća se baš napaljeno.



-Čuj tate nema kod kuće i ako imaš nakog prijatelja da me posjeti ne bi imala ništa protiv ali pod nuvjetom da tati ne govoriš apsolutno ništa.- Rekla je mama.


P abaš i nemam nekog prijatelja ali ja sam zato tu.-Odgovorio sam.

Grohotom se nasmijala i rekla da baš i nisam normalan.

Potom je pitala bi li zbilja volio vidjeti da ispod šosa nije obukla gaćice. O da, želio sam to vidjeti. 


Kada je zadigla svoj kratki crveni šos i kada sam vidio njezinu obrijanu pičku kurac mi je eksplodirao. 

-I što ćemo sada kada si me vidio golu?-Pitala je mama. 

-Pa ništa. Sada kada sam ja tebe vidio golu nema razloga da se i ja skinem.- Rekao sam a ona je bez mnogo razmišljanja rekla:-Pa skidaj se.-


I skinuo sam se do gola a kurac mi je stajao kao raketa. 

-Opa!-Pa ti imaš lijepu batinu a takvu batinu odavno nisam imala u ustima i da mi nisi sin sada bi se svašta moglo dogoditi.-


To je rekla a li ipak se dogodilo. Prišla mi je i stavila moj kurac u svoja medena usta. Pušila mi je kurac s toliko užitka i strasti da mi nije trebalo dugo pa da svršim. Bio je to samo početask jednog divnog prijateljstva moje mamae i mene.




Edo

Nema komentara:

Objavi komentar